Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

Εκανα αγορα μεγαλου (Και ακριβου) αντικειμενου απο μαγαζι στο Skroutz. Εφοσον το σκρουτζ πλεον προσφερει καποιες προστασιες και εγγυησεις, προτιμησα να παραγγειλω μεσω απο αυτο παρα κατευθειαν απο το σαιτ. 
Αργοτερα το Σκρουτζ με ενημερωσε μεσω εμειλ οτι η παραδοση μεσω της μεταφορικης "Διακινηση", η οποια στο γκουγκλ εχει πολυ ασχημες κριτικες και συνεχεια αναφορες για καθυστερησεις.

Οσοι εχετε λαβει προιον μεσω της μεταφορικης αυτης, πως ηταν η εμπειρια (στην Αθηνα); Δεν υπαρχει αλλη μεταφορικη διαθεσιμη στο σκρουτζ για μεγαλα και βαρεα δεματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, feelihipo είπε

Καλησπερα, 

Εκανα αγορα μεγαλου (Και ακριβου) αντικειμενου απο μαγαζι στο Skroutz. Εφοσον το σκρουτζ πλεον προσφερει καποιες προστασιες και εγγυησεις, προτιμησα να παραγγειλω μεσω απο αυτο παρα κατευθειαν απο το σαιτ. 
Αργοτερα το Σκρουτζ με ενημερωσε μεσω εμειλ οτι η παραδοση μεσω της μεταφορικης "Διακινηση", η οποια στο γκουγκλ εχει πολυ ασχημες κριτικες και συνεχεια αναφορες για καθυστερησεις.

Οσοι εχετε λαβει προιον μεσω της μεταφορικης αυτης, πως ηταν η εμπειρια (στην Αθηνα); Δεν υπαρχει αλλη μεταφορικη διαθεσιμη στο σκρουτζ για μεγαλα και βαρεα δεματα.

Εχω παρει παιδικη χαρα σε 3 παλέτες μεγεθος. Μια χαρά ηταν πολυ εξυπηρετηκοι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MariaLog είπε

τελικα τι θα γινει με αυτο το σκρουτζ και τη μεταφορικη του , εχει η δεν εχει

Έχει δικά του φορτηγά για μικρά δέματα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, feelihipo είπε

Καλησπερα, 

H diakinisis ειναι μεγάλη μεταφορική, έχει τη διανομή από αρκετές μεγάλες εταιρίες (τροφίμων και άλλα), σε πόλεις εκτός Αθήνας συνεργάζεται με τοπικές μεταφορικές για την τελική διανομή (στην Αθήνα δε γνωρίζω). Γενικά είναι σοβαρή. Πάρε τους τηλέφωνο να σε ενημερώσουν πότε θα παραλάβεις

Δημοσ.

Παιδιά εγω πάντως με την συγκεκριμένη εταιρεία έφτυσα αιμα για να παραλάβω... 3 εβδομαδες με πήγαιναν απο αυριο σε αυριο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lostgravity είπε

Παιδιά εγω πάντως με την συγκεκριμένη εταιρεία έφτυσα αιμα για να παραλάβω... 3 εβδομαδες με πήγαιναν απο αυριο σε αυριο

Η παραγγελία ήταν μέσω σκρουτζ; Είναι για καινούρια τηλεόραση οπότε δεν έχω σκοπό να τους αφήσω να με καθυστερήσουν τόσο καιρό, πάντως το Skroutz βγάζει παραλαβή Δευτέρα και παράδοση Τρίτη-Τεταρτη 

Δημοσ.

Ναι μέσω σκρουτζ. Ενα air condition είχα παραγγείλει. Δεν ξερω μπορει εσύ να είσαι πιο τύχερος αλλα και μια ματιά στις αξιολογήσεις τους στο google αν ρίξεις θα καταλάβεις ότι δεν φημίζονται και τόσο για την αξιπιστία τους.

9 ώρες πριν, feelihipo είπε

πάντως το Skroutz βγάζει παραλαβή Δευτέρα και παράδοση Τρίτη-Τεταρτη 

και εμένα αυτό μου έκανε και μετά άλλαζε από μέρα σε μέρα, στο τέλος επειδή καθυστέρησε πολύ η παραγγελία μου έστειλαν κάτι εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lostgravity είπε

Ναι μέσω σκρουτζ. Ενα air condition είχα παραγγείλει. Δεν ξερω μπορει εσύ να είσαι πιο τύχερος αλλα και μια ματιά στις αξιολογήσεις τους στο google αν ρίξεις θα καταλάβεις ότι δεν φημίζονται και τόσο για την αξιπιστία τους.

και εμένα αυτό μου έκανε και μετά άλλαζε από μέρα σε μέρα, στο τέλος επειδή καθυστέρησε πολύ η παραγγελία μου έστειλαν κάτι εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές

Ναι τις είδα, αλλά όλες οι μεταφορικές έχουν κάτω από 2.6 στην google και δεν είχα ποτέ θέμα με αυτές. 

Τεσπα, τι να τα κάνουμε τα κουπόνια, το θέμα είναι να λάβουμε το προϊόν. Πότε τελικά ήρθε το air-condition, σε σχέση με την αρχική ημερομηνία παράδοσης;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ παραγελεια το Q60C πρώτη φορά παραγγέλνω μεγάλα αντικείμενα online αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι που είναι το courier Diakinisis στην Λαρισα για να το παραλάβω όταν έρθει η παραγγελία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...