sptheoh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προμηθευτώ την εν λόγω βεβαίωση και από πού, παρόλο που είχα δώσει εξετάσεις το μακρινό 2007; 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Να την κάνεις, τι ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sptheoh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Να την κάνεις, τι ακριβώς? Μου την ζητάνε σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού για εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Από το λύκειο σου, σίγουρα θα την έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Φεβρουάριο πήρα την βεβαίωση μου απο πανελλήνιες το 17. Είχαν την γνήσια, αυτή που τυπώθηκε τότε και κανεις δεν μου είπε να την παραλάβω. Εννοείται και δεν υπάρχει περίπτωση να την δώσουν στα αγγλικά. Την έδωσα σε γερμανικό πανεπιστήμιο με μετάφραση στα γερμανικά και όλα καλά, την δέχθηκαν. Εμενα μάλιστα την παρέλαβε η μητέρα μου γιατί ήμουν ηδη στο εξωτερικό. Χωρίς εξουσιοδότηση, απλα τους ενημερωσα τηλεφωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα