megas spiridonas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει παραγγείλει κανείς από Ιαπωνία, συγκεκριμένα το ιαπωνικό ηλεκτρονικό κατάστημα? Έχω κουραστεί να ψάχνω πληροφορίες για το πόσο θα μου βγουν οι δασμοί για ένα πακέτο αγορα + μεταφορικά 270+80, χωρίς φπα. Υπάρχει κάποιο σάιτ που μπορεί να μου υπολογίσει πόσο είναι οι δασμοί τελωνείο και ΦΠΑ?! Πχ μέσω EMP/ ΕΛΤΑ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από megas spiridonas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στους δασμούς δεν υπάρχει τιμοκατάλογος οτι πει ο τελώνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greenleaf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Τι είναι αυτό που αγόρασες; Τα ανταλλακτικά αυτ/των έχουν 3,5%, 4,5% δασμούς, ανάλογα το είδος, Οπότε για αξία 350€ με π.χ. 4,5% δασμό θα πληρώσεις 104€ στο τελωνείο. Και μετά τι άλλο θα σε χρεώσει η μεταφορική για τον εκτελωνισμό κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα