Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο Diesel

skepasti21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
33 λεπτά πριν, tost12 είπε

Έχω diesel (renault clio) στην Αθήνα το κυκλοφορώ λίγο βέβαια αφού το αμάξι στο κέντρο είναι θάνατος, παρόλα αυτά δεν το ήξερα αυτό που λες πριν το πάρω, δηλαδή τα ταξί τι γίνεται; χαλάνε συχνά;

Τα Ταξι έχουν κατα 80% βγαλμενο το φιλτρο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

59 λεπτά πριν, tost12 είπε

Έχω diesel (renault clio) στην Αθήνα το κυκλοφορώ λίγο βέβαια αφού το αμάξι στο κέντρο είναι θάνατος, παρόλα αυτά δεν το ήξερα αυτό που λες πριν το πάρω, δηλαδή τα ταξί τι γίνεται; χαλάνε συχνά;

Οι ταξιτζήδες αυτό που ξέρω ότι κάνουν είναι να αφαιρούν το φίλτρο dpf. Απ την άλλη σε καμιά ευθεία, τα ξεκαπνίζουν.
Τώρα για ζημιές στα μπεκ έχω ακούσει, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Οι ταξιτζήδες μπορεί να κάνουν 60.000 χλμ το χρόνο. Η οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη είναι πολύ μεγάλη. Αν πληρώσουν και καμιά ζημιά παραπάνω είναι στο πρόγραμμα.  

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ για ταξίδια το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον, Θεσσαλονίκη  συνήθως οπότε να μην ανησυχώ;;;

Επεξ/σία από tost12

17 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου DIESEL, χρήση Ι.Χ. 

Γνωρίζω ότι πρέπει να είναι κατηγορίας euro 5 και άνω. Από κει πέρα, πρέπει να φοβάμαι κάτι στο diesel? Στα πολλά κυβικά,το πολύ 2000, παίζει τεκμήριο ,σήμα, ασφάλιστρα , δεν ξέρω πείτε, είμαι μυρωδιάς από Diesel. 

Euro 5+ χρειάζεσαι αν θες να κυκλοφοράς Αθήνα-Θεσσαλονίκη, για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει περιορισμός.

1 ώρα πριν, costas1973 είπε

Και όχι μόνο...

22 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Επειδή θα χρησιμοποιείς το αμάξι 1-2 φορές το μήνα μόνο.

Για την μετάβαση στην δουλειά μου, για τις λοιπές ανάγκες χρειάζομαι αμάξι, οικογενειάρχης γαρ.

14 ώρες πριν, tutuyo είπε

εγω παλι εχω ακουσει οτι τα καλα ντιζελ ειναι τα μπλε

Με ρίγες ή καρό, τα καρό άκουσα ότι καίνε εύκολα τα μπουζί. Για πες, φαίνεσαι καλός εσύ.

22 ώρες πριν, jmmys είπε

Χαρά στο κουράγιο σου  

Τι φάση ρε φιλαράκι με τα γελακια και το πνευματακι? Πες μου και μενα να γελάσω. Μην είσαι παρτακιας. 

6 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

Για την μετάβαση στην δουλειά μου, για τις λοιπές ανάγκες χρειάζομαι αμάξι, οικογενειάρχης γαρ.

Τότε αυτές τις "λοιπές" ανάγκες θα έπρεπε να περιγράψεις, και όχι τις ανάγκες που δεν έχεις (δλδ τη μετάβαση στη δουλειά που σπανίως χρειάζεσαι ΙΧ για αυτή).

Το φίλτρο βγαίνει ρώτα τους ταρίφες για περισσότερα. 

13 ώρες πριν, costas1973 είπε

99% το έχουν βγάλει. Έκανα έρευνα ένα μήνα από φίλους και όλοι τα βγάζουν. 

8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Το φίλτρο βγαίνει ρώτα τους ταρίφες για περισσότερα. 

99% το έχουν βγάλει. Έκανα έρευνα ένα μήνα από φίλους και όλοι τα βγάζουν. 

Δεν τα βγάζουν απλά...το θεωρούν και λογικό να τα βγάλουν, γιατί αλλιώς θα πρέπει να είναι στο συνεργείο κάθε τόσο με τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινα τα αυτοκίνητα.

7 ώρες πριν, G.bar είπε

Δεν τα βγάζουν απλά...το θεωρούν και λογικό να τα βγάλουν, γιατί αλλιώς θα πρέπει να είναι στο συνεργείο κάθε τόσο με τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινα τα αυτοκίνητα.

Ο μάστορας τα βγάζει έχω ρωτήσει

9 ώρες πριν, G.bar είπε

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού.
Μυστήριο πράμα...

1 ώρα πριν, LongTom είπε

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού.
Μυστήριο πράμα...

Και εκεί το βγάζουν. 2000-2500 είναι το πρόστιμο αν σε πίασουν. Τόσο θά 'θελαν κάθε χρόνο για να το αλλάξουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LongTom είπε

Μυστήριο πράμα...

Όσο οι αρμόδιοι φορείς αδιαφορούν και, αντί αυτού, γράφονται κλήσεις για κάθε μαλακία (πχ υπήρχε ενα ποστ εδω που έγραψε η τροχαία έναν επειδή είχε παρκάρει 4 μέτρα από γωνία), λογικό είναι.

Επεξ/σία από GodzillaCover

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LongTom είπε

Μυστήριο πράμα...

Επίσης, το κόστος της ταρίφας στο εξωτερικό είναι πολύ υψηλότερο.

Επεξ/σία από me3ikan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...