Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, tost12 είπε Έχω diesel (renault clio) στην Αθήνα το κυκλοφορώ λίγο βέβαια αφού το αμάξι στο κέντρο είναι θάνατος, παρόλα αυτά δεν το ήξερα αυτό που λες πριν το πάρω, δηλαδή τα ταξί τι γίνεται; χαλάνε συχνά; Τα Ταξι έχουν κατα 80% βγαλμενο το φιλτρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, tost12 είπε Έχω diesel (renault clio) στην Αθήνα το κυκλοφορώ λίγο βέβαια αφού το αμάξι στο κέντρο είναι θάνατος, παρόλα αυτά δεν το ήξερα αυτό που λες πριν το πάρω, δηλαδή τα ταξί τι γίνεται; χαλάνε συχνά; Οι ταξιτζήδες αυτό που ξέρω ότι κάνουν είναι να αφαιρούν το φίλτρο dpf. Απ την άλλη σε καμιά ευθεία, τα ξεκαπνίζουν. Τώρα για ζημιές στα μπεκ έχω ακούσει, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Οι ταξιτζήδες μπορεί να κάνουν 60.000 χλμ το χρόνο. Η οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη είναι πολύ μεγάλη. Αν πληρώσουν και καμιά ζημιά παραπάνω είναι στο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εγώ για ταξίδια το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον, Θεσσαλονίκη συνήθως οπότε να μην ανησυχώ;;; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από tost12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, skepasti21 είπε Σκέφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου DIESEL, χρήση Ι.Χ. Γνωρίζω ότι πρέπει να είναι κατηγορίας euro 5 και άνω. Από κει πέρα, πρέπει να φοβάμαι κάτι στο diesel? Στα πολλά κυβικά,το πολύ 2000, παίζει τεκμήριο ,σήμα, ασφάλιστρα , δεν ξέρω πείτε, είμαι μυρωδιάς από Diesel. Euro 5+ χρειάζεσαι αν θες να κυκλοφοράς Αθήνα-Θεσσαλονίκη, για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπάρχει περιορισμός. 1 ώρα πριν, costas1973 είπε Τα Ταξι έχουν κατα 80% βγαλμενο το φιλτρο.... Και όχι μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επειδή θα χρησιμοποιείς το αμάξι 1-2 φορές το μήνα μόνο. Για την μετάβαση στην δουλειά μου, για τις λοιπές ανάγκες χρειάζομαι αμάξι, οικογενειάρχης γαρ. 14 ώρες πριν, tutuyo είπε εγω παλι εχω ακουσει οτι τα καλα ντιζελ ειναι τα μπλε Με ρίγες ή καρό, τα καρό άκουσα ότι καίνε εύκολα τα μπουζί. Για πες, φαίνεσαι καλός εσύ. 22 ώρες πριν, jmmys είπε Χαρά στο κουράγιο σου Τι φάση ρε φιλαράκι με τα γελακια και το πνευματακι? Πες μου και μενα να γελάσω. Μην είσαι παρτακιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Για την μετάβαση στην δουλειά μου, για τις λοιπές ανάγκες χρειάζομαι αμάξι, οικογενειάρχης γαρ. Τότε αυτές τις "λοιπές" ανάγκες θα έπρεπε να περιγράψεις, και όχι τις ανάγκες που δεν έχεις (δλδ τη μετάβαση στη δουλειά που σπανίως χρειάζεσαι ΙΧ για αυτή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Το φίλτρο βγαίνει ρώτα τους ταρίφες για περισσότερα. 13 ώρες πριν, costas1973 είπε Τα Ταξι έχουν κατα 80% βγαλμενο το φιλτρο.... 99% το έχουν βγάλει. Έκανα έρευνα ένα μήνα από φίλους και όλοι τα βγάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Το φίλτρο βγαίνει ρώτα τους ταρίφες για περισσότερα. 99% το έχουν βγάλει. Έκανα έρευνα ένα μήνα από φίλους και όλοι τα βγάζουν. Δεν τα βγάζουν απλά...το θεωρούν και λογικό να τα βγάλουν, γιατί αλλιώς θα πρέπει να είναι στο συνεργείο κάθε τόσο με τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινα τα αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, G.bar είπε Δεν τα βγάζουν απλά...το θεωρούν και λογικό να τα βγάλουν, γιατί αλλιώς θα πρέπει να είναι στο συνεργείο κάθε τόσο με τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινα τα αυτοκίνητα. Ο μάστορας τα βγάζει έχω ρωτήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, G.bar είπε Δεν τα βγάζουν απλά...το θεωρούν και λογικό να τα βγάλουν, γιατί αλλιώς θα πρέπει να είναι στο συνεργείο κάθε τόσο με τα χιλιόμετρα που κάνουν καθημερινα τα αυτοκίνητα. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού. Μυστήριο πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, LongTom είπε Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού. Μυστήριο πράμα... Και εκεί το βγάζουν. 2000-2500 είναι το πρόστιμο αν σε πίασουν. Τόσο θά 'θελαν κάθε χρόνο για να το αλλάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LongTom είπε Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού. Μυστήριο πράμα... Όσο οι αρμόδιοι φορείς αδιαφορούν και, αντί αυτού, γράφονται κλήσεις για κάθε μαλακία (πχ υπήρχε ενα ποστ εδω που έγραψε η τροχαία έναν επειδή είχε παρκάρει 4 μέτρα από γωνία), λογικό είναι. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από GodzillaCover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LongTom είπε Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως στο εξωτερικό οι τάριφ-μεν καταφέρνουν και κάνουν την δουλειά τους δίχως να βατέυουν ότι περιβαντολλογικούς νόμους υπάρχουν και την υγεία των συμπολιτών τους βγάζοντας το κύριο φίλτρο μικροσωματιδίων του αμαξιού. Μυστήριο πράμα... Επίσης, το κόστος της ταρίφας στο εξωτερικό είναι πολύ υψηλότερο. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από me3ikan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 10:48 ΠΜ, costas1973 είπε Τα Ταξι έχουν κατα 80% βγαλμενο το φιλτρο.... Αν ήταν μόνο φίλτρο, αυτοί η τυπαδες πραγματικα μας σκοτώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα