Προς το περιεχόμενο

Hdd για backup?

amgamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, amgamer είπε

Συμφωνώ με όλα που ακούω. 

Δεν τα έχω σε ένα σημείο εννοείται αλλά δε τα έχω και raid .ουσιαστικά ήθελα ένα μεγάλο σκληρό να ξεφορτωνω αρχεία σε ένα τρίτο pc που το έχω μόνο για αυτό το σκοπό.

Απλά σε σχέση με παλιούς σκληρούς που τόσα χρόνια είχα παντα black παρατηρω ότι και έχουν ρίξει ποιότητα όλοι στη κατηγορία των 100e και έχουν γίνει όλοι 256mb cache Smr.

Θα πρέπει δλδ η να πάω σε 200ε για 4tb  μόνο η να πάρω άλλο έναν blue και να κανω raid ... απλά κ αυτό σε ένα σύστημα αν γίνει κάνα τσαφ πάνε κ οι 2 

Δεν είναι υποχρεωτικό το raid. Η λογική είναι ένας ίσων κανένας. Παίρνεις δυο και τον ένα τον έχεις σε backup του πρώτου είτε με raid είτε με άλλο τρόπο. 

Οσο για τις τιμές , δεν καταλαβαίνω. Ψαχτο λίγο καλύτερα.

https://www.amazon.de/dp/B007VL8WU6?linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&smid=A3RD70G5C10ORJ&creativeASIN=B007VL8WU6&tag=geizhals10-21&ascsubtag=trZQKYZVgVGNHJLEnsoNA

Αποφεύγεις τους smr δεν σημαίνει ότι θα πάρεις τον top απαραίτητα non smr σκληρό.

ΥΓ. Αν θέλεις οπωσδήποτε WD μια  λύση είναι η purple :

https://www.skroutz.gr/s/12003784/Western-Digital-Purple-4TB-HDD-Σκληρός-Δίσκος-3-5-SATA-III-5400rpm-με-64MB-Cache-για-Καταγραφικό-WD40PURZ.html#description

Δεν σημαίνει ότι δουλεύουν μόνο σε καταγραφικα. Ανετα μπαίνουν σε pc.

Επεξ/σία από atheatos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 29/7/2022 στις 4:04 ΜΜ, amgamer είπε

O wd surveillance WD40PURZ με τα 64mb crm δεν είναι? Αξίζει στα 4tb ? Για pc κ όχι καταγραφικό?

Και το καταγραφικό ένα μίνι pc είναι….για backup αξίζει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atheatos είπε

Και το καταγραφικό ένα μίνι pc είναι….για backup αξίζει.

Ανέβηκα επίπεδο έδωσα άλλη μια ευκαιρία 3η κ φαρμακερή στη wd και πήρα τον wd 4tb red nas plus 128mb κ από ότι έψαξα είναι κ crm. Για να δούμε...

Επεξ/σία από amgamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...