Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, buffos είπε

1. Το πρώτο δεν αποτελεί πληρωμή σαν αντικατάσταση της κάρτας. Λειτουργεί μόνο σε i-bank POS. Στα υπόλοιπα πως τίποτα. Δεν αποτελεί αντικατάσταση της κάρτας αλλά εναλλακτικός τρόπος πληρωμής σε κάποια POS

2. Το ίδιο και σε αυτό με Bluetooth. Λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένα POS και είμαι και λίγο περίεργος πόσο ασφαλές είναι με την δεδομένη εμβέλεια του Bluetooth. Υπάρχει λόγος που δεν επιλέχθηκε σαν μέσο ανταλλαγής τέτοιων πληροφοριών.

Αναφέρθηκες σε εφαρμογή πληρωμών, χωρίς να διευκρινίζεις κάτι περισσότερο, και αυτή παραμένει εφαρμογή πληρωμών, άσχετα αν είναι λειτουργική μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
:)

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, M0no είπε

Η Πειραιώς εμένα ακόμη και μετά από επικοινωνία μαζί τους δεν μπαίνει ούτε στο google wallet, οι τύποι είναι τραγικοί..

Μάλλον δεν είναι πρόβλημα της Τράπεζας... Από τη στιγμή που πολλοί έχουν βάλει τις κάρτες τους, το πρόβλημα είναι αλλού.

Επεξ/σία από aspromavros
Δημοσ.
9 ώρες πριν, JimGer είπε

Κρύψε το με τον ίδιο τρόπο... Btw εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Μια χαρά συνέχισε να δουλεύει...

Δυστυχώς το wallet σε εμένα βρίσκει οτι εχω ρουταρισμενο κινητό και δε δουλεύει με τίποτα.. Εχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Το google pay δούλευε μια χαρα, έκρυβες το ροοτ πανευκολα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, vagstef είπε

Η viva εχει Button Add to Gpay

Εισιτήριο που δεν είναι αγορασμένο από βίβα δεν μπορείς να περάσεις;

Επεξ/σία από g_mateo
Δημοσ.
5 ώρες πριν, g_mateo είπε

Εισιτήριο που δεν είναι αγορασμένο από βίβα δεν μπορείς να περάσεις;

Αν έχει qr code ή bar code ναι μέσω τρίτης εφαρμογής όπως έχει αναφερθεί ξανά. Είναι όπως τα πιστοποιητικά που δεν το υποστηρίζουν ακόμα όλα τα συστήματα υγείας

Στις 22/7/2022 στις 12:46 ΜΜ, oldnew είπε

Μεγάλη χαζομάρα το google wallet.. Βλέπει το ροοτ και δεν δουλεύει. Το google pay δούλευε, έκρυβες το ροοτ. Τι ήθελα και το έκανα update? Αντε να βρω τρόπο να το φτιάξω τώρα. 

Και πολύ καλά κάνει και δεν λειτουργεί σε πειραγμένες συσκευές. Άσχετα αν υπήρχε κάποιος τρόπος όταν ήταν σκέτο Google Pay.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vagstef είπε

Αν έχει qr code ή bar code ναι μέσω τρίτης εφαρμογής όπως έχει αναφερθεί ξανά. Είναι όπως τα πιστοποιητικά που δεν το υποστηρίζουν ακόμα όλα τα συστήματα υγείας

Ναι ρε μαν... Πες μια εφαρμογή πχ.

πλιζ ν θενκς

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Από τις κριτικές του Google Wallet

Αναφορά σε κείμενο

7 Αυγούστου 2022
Δεν μπορεις να περασεις πιστοποιητικο εμβολιασμου! Δεν μπορεις να περασεις την ταυτοτητα! Ουτε το διπλωμα! Δεν μπορεις να περασεις καρτα τρενου! Φτιαξτε το! Γιατι ετσι ειναι αχρηστη εφαρμογη...
27 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτήν την κριτική

* και άλλη μία ωραία 
Αναφορά σε κείμενο

Κάνει ενημέρωση και καλά τόσες ημέρες και δεν μπορώ να δουλέψω το fuel pass άχρηστοι

Επεξ/σία από vagstef
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες το Google Pay παραμένει ενώ μου εχει κάνει update σε Google Πορτοφόλι. Έχω το Redmi Note 10 Pro με την τελευταία αναβάθμιση σε miui 13.0.13.0 με Android 12. Στην λίστα των ρυθμίσεων με τις εγκατεστημένες εφαρμογές το βλέπω σαν Google Πορτοφόλι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο καθαρισμό, επανεγκατάσταση, κατάργηση του Google Pay από το account στο Web Site της Google κτλ. αλλά τίποτα παραμένει έτσι. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι ολική επαναφορά του κινητού σε εργοστασιακές ρυθμίσεις λόγω ταλαιπωρίας ξανασεταρίσματος του κινητού σε πολλες εφαρμογές. Για να το αποφύγω γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και αν διορθώνεται ή αν και σε αλλος παραμένει έτσι μετά από αρχική εγκατάσταση, γιατί σε άλλο παρόμοιο κινητό που έκανα αρχική εγκατάσταση όμως (εγώ το είχα σεταρισμένο από Google Pay με κάρτες και πήρε το update) πήρε κανονικά το Google Πορτοφόλι.

Υ.Γ. Πιστεύω ότι κρατάει στο κινητό κάποια αρχεία, γιατί και απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση που κάνω, ανοίγει έτοιμο με τις κάρτες, μόνο οταν τις διαγράψω εγώ χειροκίνητα χάνονται.

Screenshot_2022-08-24-10-59-01-222_com.EurobankEFG.jpg

IMG_20220824_110232.jpg

Screenshot_2022-08-24-11-02-36-082_com.google.android.gms.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mekgr είπε

Υ.Γ. Πιστεύω ότι κρατάει στο κινητό κάποια αρχεία, γιατί και απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση που κάνω, ανοίγει έτοιμο με τις κάρτες, μόνο οταν τις διαγράψω εγώ χειροκίνητα χάνονται.

Προφανως συνδεονται στον λογαριασμο σου google, και οχι σε καποιο αρχειο :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Προφανως συνδεονται στον λογαριασμο σου google, και οχι σε καποιο αρχειο :) 

Ναι το ότι κρατάει αρχείο το είπα επειδή δεν κάνει reset το Google Pay σε Google Wallet.Το προβλήμα μου είναι πώς θα γυρίσει σε Google Πορτοφόλι χωρίς να κάνω HardReset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξανα χρειάζεται σετάρισμα όλο το κινητό, γιατί εχω παρα πολλές εφαρμογές που τρέχω και είναι κουραστικό.

Επεξ/σία από mekgr
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλες οι κάρτες  που είχα στο google Wallet . Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον αυτό?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Παιδιά σήμερα ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλες οι κάρτες  που είχα στο google Wallet . Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον αυτό?

Πάνω δεξιά είναι ο δικός σου λογαριασμός Google?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα πάλι μου σβήστηκαν οι κάρτες όλες χωρίς να κάνω τίποτα. Και από ότι είδα στο ίντερνετ είναι ένα θέμα που το έχουν αρκετοί. Τους έχω στείλει και μήνυμα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Και τι πιο σπαστικό από όλα δεν μου παίρνει αυτή την φορά τις κάρτες από πειραιως ούτε πιστωτική ούτε χρεωστική. Από τις άλλες τράπεζες τις πήρε κανονικά. Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά με το google pay δεν είχα ποτέ πρόβλημα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...