Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλη χαζομάρα το google wallet.. Βλέπει το ροοτ και δεν δουλεύει. Το google pay δούλευε, έκρυβες το ροοτ. Τι ήθελα και το έκανα update? Αντε να βρω τρόπο να το φτιάξω τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2022 στις 4:19 ΜΜ, mrgeox23 είπε

Πολύ κρίμα για την Εταιρία σας πάντως, επίσης επειδή εσείς δεν έχετε smartphone με NFC (από την αγγελία σας το καταλαβαίνω, Redmi 4X το 2022 και μάλιστα τεχνικός;;) δεν πάει να πει ότι κανένας δεν έχει.

Καλό θα ήταν όταν δίνετε με τόσο μεγάλη σιγουριά ακριβής ποσοστά, να συνοδεύεται και με κάποια έρευνα και όχι "έχω μαγαζί τόσα χρόνια, ξέρω". 

Συγνώμη φίλε μου. Λάθος ο διάλογος μαζί σου. Δεν ήθελα με τπτ αντιπαράθεση. Μου έκανες τα μούτρα κιμά με τις απόψεις σου . Το κλείνουμε το θέμα. Αυτη ήταν η άποψη μου :)  

Επεξ/σία από djmanos1966
  • Confused 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panakart είπε

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Google Wallet αντί του Viva Wallet για το Fuel Pass?

Το viva wallet ειναι απλα μια εφαρμογη για να δεις τα στοιχεια της καρτας. Χρειαζεσαι το google wallet/pay για να πληρωσεις μεσω nfc.

Μην επαναλαμβανομαστε, καντε μια αναζητηση, εχουν απαντηθει ολα. 

Δημοσ.

Βαρέθηκα να διαβάζω πια για αυτή την ιστορία με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Άλλη δουλειά δεν έχουν εκεί στη Google να κάνουν??? Μόνο να μπερδεύουν τον κόσμο με καινούργιες ονομασίες της ίδιας εφαρμογής

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, djmanos1966 είπε

Οταν εγω πηρα το 2019 το redmi 4x φιλε μου τα smartphones δεν ειχαν nfc. Τωρα αν σου πω οτι σαν τεχνικος εχω smartphone απο το 2005 (ενα πειραματικο O2) δεν θα βγει κατι. Σου ειπε κανεις οτι οι εκαστοτε τεχνικοι σε εταιριες εχουν τα καλυτερα και ακριβοτερα εργαλεια στην ιδιοκοτητα τους?

Προφανως και δεν ειπα οτι (εχω μαγαζι).... αυτο το ειπες εσυ. 

Εγω ειπα οτι εργαζομαι σε τεραστια εταιρια και ξερω κατι παραπανω απο σενα για την τεχνολογια και τα ποσοστα πωλησεων smartphone στην ελλαδα. 

Και επειδη δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο διαφορες εντυπωσεις σου ειπε κανεις οτι τα μοντελα που κυκλοφορουν απο το 2021 εχουν nfc? Οχι βεβαια. 

Εγω που δεν είμαι τεχνικός και δεν είμαι μέσα στα πράγματα έχω κινητό με nfc απο το 2017  https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g5s-8698.php

Δημοσ.
1 hour ago, oldnew said:

Μεγάλη χαζομάρα το google wallet.. Βλέπει το ροοτ και δεν δουλεύει. Το google pay δούλευε, έκρυβες το ροοτ. Τι ήθελα και το έκανα update? Αντε να βρω τρόπο να το φτιάξω τώρα. 

Κρύψε το με τον ίδιο τρόπο... Btw εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Μια χαρά συνέχισε να δουλεύει...

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο δεν βγάζει πλέον επιλογές για κάρτες, όπως το Google Pay. Υπάρχει τρόπος? Thnx 

Screenshot_20220722-144103_One UI Home.jpg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Ρωτάω επειδή άκρη δεν έβγαλα...

Εισιτήρια εκδηλώσεων πως προσθέτουμε;

Η viva εχει Button Add to Gpay

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Το εικονίδιο μετά από update εξαφανιστικε. Πως μπορώ να το επαναφέρω; 

Είχα το ίδιο πρόβλημα, έκανα ένα restart και εμφανίστηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, djmanos1966 είπε

Οταν εγω πηρα το 2019 το redmi 4x φιλε μου τα smartphones δεν ειχαν nfc. Τωρα αν σου πω οτι σαν τεχνικος εχω smartphone απο το 2005 (ενα πειραματικο O2) δεν θα βγει κατι. Σου ειπε κανεις οτι οι εκαστοτε τεχνικοι σε εταιριες εχουν τα καλυτερα και ακριβοτερα εργαλεια στην ιδιοκοτητα τους?

Προφανως και δεν ειπα οτι (εχω μαγαζι).... αυτο το ειπες εσυ. 

Εγω ειπα οτι εργαζομαι σε τεραστια εταιρια και ξερω κατι παραπανω απο σενα για την τεχνολογια και τα ποσοστα πωλησεων smartphone στην ελλαδα. 

Και επειδη δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο διαφορες εντυπωσεις σου ειπε κανεις οτι τα μοντελα που κυκλοφορουν απο το 2021 εχουν nfc? Οχι βεβαια. 

Λοιπόν το 2019 το Redmi 4X ήταν ήδη παλιό κινητό (καθώς βγήκε το 2017 και μάλιστα γύρω στο 140€).

Δεν είπα να έχουν τα ακριβότερα αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε για τεχνολογία όταν δεν είστε μέσα σε αυτήν. 

Επίσης εκφέρετε άποψη για κάτι που δεν έχετε (NFC) αποκλείοντας όλους τους υπόλοιπους που έχουν και το δουλεύουν καθημερινά χρόνια τώρα!

Από αυτά που λέτε μπορώ να καταλάβω ότι όντως δεν έχετε ιδέα πάνω στην τεχνολογία και περισσότερο από εμένα.

ΥΓ. τη φράση με το μαγαζάκι την είπα γιατί τα λεγόμενά σας είναι τόσο έγκυρα και με τόση βάση όσο η φράση που χρησιμοποίησα.

ΥΓ2. για να μιλήσουμε και λίγο με πραγματικά γεγονότα και ιστορία (κάτι που δεν κάνετε εσείς).
Το 2012 ήταν το πρώτο κινητό με NFC, από εκεί και πέρα ξεκίνησαν να το βάζουν σιγά σιγά όλο και περισσότεροι.  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NFC-enabled_mobile_devices 
Περαστικά στο Company!

Επεξ/σία από mrgeox23
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vista32 είπε

Καλά, μη γινόμαστε και απόλυτοι. Στην εφαρμογή i-bank Pay χρησιμοποιούνται το bluetooth και το QR code scanning και όχι το NFC.

1. Το πρώτο δεν αποτελεί πληρωμή σαν αντικατάσταση της κάρτας. Λειτουργεί μόνο σε i-bank POS. Στα υπόλοιπα πως τίποτα. Δεν αποτελεί αντικατάσταση της κάρτας αλλά εναλλακτικός τρόπος πληρωμής σε κάποια POS

2. Το ίδιο και σε αυτό με Bluetooth. Λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένα POS και είμαι και λίγο περίεργος πόσο ασφαλές είναι με την δεδομένη εμβέλεια του Bluetooth. Υπάρχει λόγος που δεν επιλέχθηκε σαν μέσο ανταλλαγής τέτοιων πληροφοριών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...