Petros Michailidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ωραίος! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Petros Michailidis
mxpert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Για ποια εννοεις mxpert? τα loyalty cards τα οποία αποθηκεύονται ως barcode 1
sv398 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ποιες ελληνικές τράπεζες είναι συμβατές, ξέρουμε?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, sv398 είπε Ποιες ελληνικές τράπεζες είναι συμβατές, ξέρουμε? Εχει γραφτεί πιο πίσω,όλες οι μεγάλες. 2
Sorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Βρε παίδες, το ξέρω οτι όλοι μας (ή έστω οι περισσότεροι) έχουμε δώσει ένα σκασμό στοιχεία στην Google. Αλλά, στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάπως διστάζω, να δηλώσω κάρτες σε δαύτη. Μου φαίνεται, οτι μου είχε κάτσει άσχημα, τότε που έκανα save τα στοιχεία 1-2 καρτών στον Chrome, και μετά είδα μικροχρεώσεις της Google 4
buffos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, djmanos1966 είπε Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Υπάρχει καμιά εφαρμογή πληρωμών που είναι χωρίς NFC? Για να συνεννούμαστε. Σου μιλώ λοιπόν με την 35χρονη εμπειρία σαν προγραμματιστής, οχι δεν υπάρχει Το κομμάτι των loyalty cards δεν απαιτεί κανένα NFC. Τώρα στο κομμάτι της εφαρμογής. * Πρακτικά ανύπαρκτες οι προσθήκες. Χειρότερο πχ από το cards - mobile wallet. Δεν μπορείς να προσθέσεις κάρτα αν δεν είναι περασμένη στο σύστημα. * Καμιά υποστήριξη για events * Καμιά υποστήριξη για pdf tickets (που είναι η πλειοψηφία στην Ελλάδα. * Καμιά υποστήριξη (δεν είδα τουλάχιστον) για pkpass files. * Καμιά υποστήριξη για business cards Και μάλλον πολλά ακόμη. Φυσικά η δύναμη της google να συγχρονίζει καταστάσεις, θα οδηγήσει σε ένα wallet της προκοπής, αλλά αυτή την στιγμή, θες 5 εφαρμογές για να κάνεις την δουλειά σου. 2
M0no Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Η Πειραιώς εμένα ακόμη και μετά από επικοινωνία μαζί τους δεν μπαίνει ούτε στο google wallet, οι τύποι είναι τραγικοί...
Vault13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Google wallet vs viva wallet ξερει κανεις τα + και -. Για να φτιαξω ενα και να τελειωνω.
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, M0no είπε Η Πειραιώς εμένα ακόμη και μετά από επικοινωνία μαζί τους δεν μπαίνει ούτε στο google wallet, οι τύποι είναι τραγικοί... Εχεις ebanking? Και εγω δεν μπορω να περασω για ανεπαφες πληρωμες την καρτα του πατερα μου, και λογικα ο λογος ειναι οτι δεν εχει ebanking στο δικο του ονομα. Τωρα εκανα αιτηση για καρτα ως συνδικαιουχος στον ιδιο λογαριασμο. Λογικα επειδη εχω ebanking, θα περασει.
christos4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, M0no είπε Η Πειραιώς εμένα ακόμη και μετά από επικοινωνία μαζί τους δεν μπαίνει ούτε στο google wallet, οι τύποι είναι τραγικοί... Τι σου λένε; Έχω περάσει 2 κάρτες (μια χρεωστική και μια πιστωτική) από την πρώτη μέρα που έγινε αυτό δυνατό χωρίς πρόβλημα και τις έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές από τότε χωρίς πρόβλημα.. 1
Stratosnis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, mxpert είπε τα δε "νέα" χαρακτηριστικά δεν δουλεύουν με nfc αλλά με παραδοσιακό σκανάρισμα Τι εννοείς παραδοσιακό σκανάρισμα? QR code? έχεις κάποια πηγή για αυτό που λες? γιατί στο άρθρο δεν λέει τίποτα απ΄ όλα αυτά.
tonyz21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Google wallet vs viva wallet ξερει κανεις τα + και -. Για να φτιαξω ενα και να τελειωνω. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ένα είναι απλά ένα πορτοφόλι για κάρτες το άλλο είναι ηλεκτρονική "τράπεζα".
panagiotis1988 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Stratosnis είπε Τι εννοείς παραδοσιακό σκανάρισμα? QR code? έχεις κάποια πηγή για αυτό που λες? γιατί στο άρθρο δεν λέει τίποτα απ΄ όλα αυτά. Όχι εννοεί το κλασικό σκαναρισμα barcode
SilentVoice Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, ardi21 είπε To πιστοποιητικο covid ακομα να γινει επισημα συμβατο με το google pay παντως. Μονο με τριτη εφαρμογη μπορεις να το προσθεσεις. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κατεβασεις και την τριτη εφαρμογη και το covid wallet και μετα αν θες να τις σβησεις. Μακαρι οι ταυτοτητες, τα διπλωματα και η athenacard να να υποστηριχθουν επισημα για να τα εχουμε ολα σε μια εφαρμογη. Μην πιστευετε πια στο πιστοποιητικό. Εκλογές έρχονται και είναι προς κατάργηση. Για ταυτότητες, διπλώματα, athenacard συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να συνεργαστούν και οι ασφαλιστικές και τα ΚΤΕΟ και να τα έχουμε και αυτά όλα σε ένα.
Vista32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, buffos είπε Υπάρχει καμιά εφαρμογή πληρωμών που είναι χωρίς NFC? Για να συνεννούμαστε. Σου μιλώ λοιπόν με την 35χρονη εμπειρία σαν προγραμματιστής, οχι δεν υπάρχει Καλά, μη γινόμαστε και απόλυτοι. Στην εφαρμογή i-bank Pay χρησιμοποιούνται το bluetooth και το QR code scanning και όχι το NFC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα