PeterMay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δεν εχουμε.. Δεν εχουμε απο αυτο το Μακαρι να χαμε Αλλα δεν εχουμε.... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Τους καημενους, ακομα και το logo αντιγραφη απο το apple wallet 😂
iliata2410 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Το εικονίδιο μετά από update εξαφανιστικε. Πως μπορώ να το επαναφέρω;
ison Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Το εικονίδιο μετά από update εξαφανιστικε. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Βρες το στο app drawer ...ειτε σαν Wallet ειτε σαν πορτοφολι (αν εχεις ελληνικα στο κινητο)
stivaks72 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, djmanos1966 είπε Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Από που προκύπτει αυτό το 91%; Το ακριβώς αντίθετο δε θα μου έκανε εντύπωση. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από stivaks72 1
mrgeox23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, djmanos1966 είπε Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Πολύ κρίμα για την Εταιρία σας πάντως, επίσης επειδή εσείς δεν έχετε smartphone με NFC (από την αγγελία σας το καταλαβαίνω, Redmi 4X το 2022 και μάλιστα τεχνικός;;) δεν πάει να πει ότι κανένας δεν έχει. Καλό θα ήταν όταν δίνετε με τόσο μεγάλη σιγουριά ακριβής ποσοστά, να συνοδεύεται και με κάποια έρευνα και όχι "έχω μαγαζί τόσα χρόνια, ξέρω". 3 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djmanos1966 είπε Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Είσαι και τεχνικός πανάθεμά σε, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι μόνο για πληρωμές με nfc είναι και για πάσα, εισιτήρια, κουπόνια και πολλών ειδών κάρτας που έχουν barcode πάνω τους οπότε θέλουν μόνο σκανάρισμα. Επίσης στο google play λέει διαθέσιμη σε όλα τα smartphone με android 5 και πάνω. Οπότε καλύτερα αν δεν ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε να μην γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάζουμε… Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Dx2
Tamtiriri Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, xristoscls18 είπε Αν μπορουσαμε να βαλουμε και πιστοποιητικο εμβολιασμου θα ηταν οκ... Στο pay το είχα βάλει πέρυσι με μια εφαρμογή που λέγεται pass2pay, δες την αν σε ενδιαφέρει. βέβαια δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα με το wallet
Kostasspil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 hour ago, djmanos1966 said: Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Αλιμονο αν χρειαζεται να αναφερθει οτι για την χρηση εφαρμογης ανεπαφων πληρωμων χρειαζεται να υπαρχει NFC. Στη μυγα ξυγκι ψαχνετε ορισμενοι 2
GreekLegend2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς στο wallet δεν υπάρχουν πολλές loyalty κάρτες σε αντίθεση με το Stocard που υπάρχουν οι περισσότερες.. ( πχ Seasmiles και της Aegean airlines). Θα ήθελα να υπήρχαν στο wallet για να έχω τα πάντα σε 1 εφαρμογή αλλά δεν...
HERTHAN Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mxpert είπε τα δε "νέα" χαρακτηριστικά δεν δουλεύουν με nfc αλλά με παραδοσιακό σκανάρισμα Για ποια εννοεις mxpert?
Eddy_Gordo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ας παρακαμψουμε για κάποιους κάποια αυτονόητα πράγματα και ας πάμε σε κάποιες ερωτήσεις: Απο αυτούς που το χρησιμοποιούν (ή και οχι) ξέρουμε με ποιες ελληνικές τράπεζες είναι συμβατό σαν εφαρμογή; επίσης μπορούμε να προσθέσουμε την κάρτα για το μετρο και τα μμμ;
apos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, djmanos1966 είπε Επειδή δεν βλέπω πουθενά να λέτε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή αγαπητέ κύριε χατζη απαιτεί smartphone με σύστημα nfc σας ενημερώνω ότι το 91% των ανθρώπων που έχουν κάποιο κινητό στην χώρα μας ΔΕΝ έχει το σύστημα nfc. Σας μιλώ με την 10χρονη πείρα μου σαν τεχνικός υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας στην τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία τηλεπικοινωνιων Ο,τι να'ναι πραγματικά 8 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα