Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mannikos είπε

Στον Κωτσοβολο τόσο εχουν διαφορά και επειδή έχω δωροεπιταγη  θα το αγοράσω από εκεί οποίο και να είναι.  

Αγόρασέ το απο σκρουτζομάγαζο για να σωσεις λεφτά και από τον κοτσώβολο πάρε με τη δωροεπιταγή κάτι που σου χρειάζεται ή θα σου χρειαστεί στανταρ στο άμεσο μέλλον.

Θα βγεις κερδισμένος είτε τώρα είτε στον ορίζοντα.

**Εκτός κι αν η δωροεπιταγή ειναι τύπου 400-500€

Επεξ/σία από Toudor14
  • Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Πολύ ανώτερο το 12 από το 11.

Μια βασική διαφορά είναι ότι το 12 ειναι και 5G, ποιό ελαφρύ, νεότερο μοντέλο και νεότερο επεξεργαστη.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένας αντάπτορας, αν δεν έχεις κάποιον, από παλιότερο μοντέλο....

Τι αναταπτορα εννοείς; και για τη φόρτιση και για τη μεταφορά αρχείων με ένα μόνο; υπάρχει κάποιο λινκ; 

3 ώρες πριν, Toudor14 είπε

Αγόρασέ το απο σκρουτζομάγαζο για να σωσεις λεφτά και από τον κοτσώβολο πάρε με τη δωροεπιταγή κάτι που σου χρειάζεται ή θα σου χρειαστεί στανταρ στο άμεσο μέλλον.

Θα βγεις κερδισμένος είτε τώρα είτε στον ορίζοντα.

**Εκτός κι αν η δωροεπιταγή ειναι τύπου 400-500€

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά δεν πρόκειται μέσα στις επόμενες τριάντα μέρες να χρειαστώ κάτι άλλο τέτοιας αξίας (πρέπει να είναι άνω των 400€).Επίσης δικαιούμαι και απαλλαγή ΦΠΑ δλδ περίπου άλλο ένα 150-200 κάτω στη τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mannikos είπε

Τι αναταπτορα εννοείς; και για τη φόρτιση και για τη μεταφορά αρχείων με ένα μόνο; υπάρχει κάποιο λινκ; 

Τη μεταφορά των αρχείων μπορείς να την κάνεις μέσω iTunes με το καλώδιο που υπάρχει μέσα στη συσκευασία.

Για αντάπτορα, στο κομμάτι της φόρτισης μπορείς να πάρεις (δυστυχώς έτσι είναι τα δεδομένα πλέον) έξτρα (αν δεν έχεις) https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html

Έγω πχ τα δικά μου τα φορτίσω απροβλημάτιστα και με έναν ασύρματο που έχω (από παλιά) :) 

...για μεταφορές αρχείων με άλλο τρόπο υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Πέρα του iCloud  :) 

25 λεπτά πριν, mannikos είπε

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά δεν πρόκειται μέσα στις επόμενες τριάντα μέρες να χρειαστώ κάτι άλλο τέτοιας αξίας (πρέπει να είναι άνω των 400€).Επίσης δικαιούμαι και απαλλαγή ΦΠΑ δλδ περίπου άλλο ένα 150-200 κάτω στη τιμή. 

Και χωρίς όλα αυτά που αναφέρεις, το μόνο σίγουρο είναι πως από τα "Παραμάγαζα" ότι συσκευή επιλέξεις θα είναι από τρίτη χώρα και δεν αποκλείεται να βρεθείς και σε συσκευή η οποία δεν θα μπορεί να καλύψει ούτε για 1 μόνο ημέρα ακόμα και στο πρώτο έτος η Ελληνική αντιπροσωπεία/σερβις.

Για εμένα ένα + για αγορά από Ελληνικές αλυσίδες ή επίσημα καταστήματα.

Μφχ

@mannikos

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Θα πεσουν κανα 100αρι τα παλια μοντελα τωρα που θα βγουν τα καινουργια?

Δεν το βλέπω αυτό....αντιθέτως κάποιοι είχαν αποθέματα και κρατάνε σταθερή τιμή. Εξάλλου επίσημα αποσύρετε κάτι για να βγει ένα νεότερο...

Δημοσ.

Τα pro αποσύρονται. Τα απλά νομίζω πωλούνται κανονικά. Οπότε μάλλον τα απλά θα πέσουν και τα pro οποίος έχει απόθεμα θα δίνει όσο θέλει. 

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάω στο 12 στα περίπου 500€ και το μόνο που μένει είναι να μάθω το χειρισμό. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mannikos είπε

Τελικά αποφάσισα να πάω στο 12 στα περίπου 500€ και το μόνο που μένει είναι να μάθω το χειρισμό. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. 

Πολύ καλή επιλογή!

Είσαι τώρα κάτοχος iPhone ή το πρώτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

500 από πού;

είναι με συνδυασμό δωροεπιταγής και απαλλαγής φπα απο τον κωτσόβολο. Πρώτη φορά θα πάω σε iphone , μόνο macbook εχω χρησιμοποιήσει

Επεξ/σία από mannikos
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mannikos είπε

είναι με συνδυασμό δωροεπιταγής και απαλλαγής φπα απο τον κωτσόβολο. Πρώτη φορά θα πάω σε iphone , μόνο macbook εχω χρησιμοποιήσει

Σούπερ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν πέσει καθόλου οι τιμές του 13 ή θα μείνουν ίδιες πιστεύετε;

Πρσοφορές σίγουρα θα υπάρχουν, όπως κάθε χρόνο :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...