koutsis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Για να μην ανοίγω νέο θρεντ. Ποιο από τα τρία για πρώτο iphone; Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ δηλαδή . 576€ IPHONE 12 659€ IPHONE 13 596€ IPHONE 13 MINI Δοκίμασα το μίνι το 12 βέβαια αλλά είναι ίδιο με το 13 σε κατάστημα, όντως φάνηκε μικρούλη αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας. Η περιμένω τα 14 να μειωθούν κι άλλο Εφόσον μιλάμε μονο για 80 euro διαφορά πήγαινε στο 13. ΤΟ mini δεν θα το κοιταγα λογω πολύ μικρής οθόνης και ακόμα μικρότερης μπαταρίας ...
Vigilante1319 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Εφόσον μιλάμε μονο για 80 euro διαφορά πήγαινε στο 13. ΤΟ mini δεν θα το κοιταγα λογω πολύ μικρής οθόνης και ακόμα μικρότερης μπαταρίας ... μαρεσει που ειναι μικρο και ετσι οπως το επιασα στα χερια μου. Προφανως η λογικη λεει να παω στο 13
d_gkal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Η φορητότητα και η χρήση με το ένα χέρι του mini είναι το clue της υπόθεσης. Στις 6+ ιντσες έχεις πολλές επιλογές, πολύ φθηνότερες του iphone. Στις 5.5 τι επιλογές υπάρχουν; Μόνο μια. Iphone 13 mini (δεν αναφερω το 12 γιατί είναι τραγική η μπαταρία του) Εξαρτάται τι χρήση θα κάνεις. Αν όπως είπες δε παίζεις παιχνίδια και δεν είσαι όλη μέρα με το τηλέφωνο στο χερι, θεωρώ ότι το mini θα σε καλύψει. Αν κάνεις ένα κλικ παραπάνω χρήση πηγαίνεις στο 13 και όλα μια χαρά! 1
qrstuv Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, μία ερώτηση για να μην ανοίγω το ίδιο θέμα: η αγορά του 7 32gb καινούριο στα 400 ευρώ αξίζει;; έχω ένα SE 1ης γενιάς 32gb απο το 2018 ώς σήμερα με πρόσφατα αλλαγή μπαταρίας με oem το οποίο τελευταία έκανε κάτι κολλήματα και απο το 45% της μπαταρίας το έριξε στο 1% και έκλεισε. Είμαι πολύ βασικός χρήστης, το θέλω για απλή χρήση με προτεραιότητα στο Touch ID και το iCloud το οποίο το πληρώνω. Ο χώρος μου φτάνει, οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι λίγες. Παιχνίδια καθόλου. Μου φαίνονται πολλά για το 7, ποιά είναι η γνώμη σας;; ευχαριστώ.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Όχι. Δεν αξίζει. Δεν την σύγκριση και την τιμή και θα το καταλάβεις και μόνος σου. https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone7,iphoneSE2ndgen https://www.skroutz.gr/s/22815459/Apple-iPhone-SE-2020-3GB-64GB-Μαύρο.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios 1
qrstuv Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Όχι. Δεν αξίζει. Δεν την σύγκριση και την τιμή και θα το καταλάβεις και μόνος σου. https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone7,iphoneSE2ndgen https://www.skroutz.gr/s/22815459/Apple-iPhone-SE-2020-3GB-64GB-Μαύρο.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Σ'ευχαριστώ. Στο Mactracker βλέπω μόνο χωρητικότητα μπαταρίας του 7 1960 mAh ενώ το SE 2020 1821 mAh λίγο μικρότερη.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, qrstuv said: Σ'ευχαριστώ. Στο Mactracker βλέπω μόνο χωρητικότητα μπαταρίας του 7 1960 mAh ενώ το SE 2020 1821 mAh λίγο μικρότερη. Πρακτικά έχουν ίδια αυτονομία λόγω αποδοτικότερου chip και το SE έχει και fast charge, πέραν όλων των άλλων πλεονεκτημάτων. Επίσης το 7 δεν θα πάρει άλλο iOS update. Σε δύο μήνες θα έχεις παλιό λειτουργικό. Παρά ταύτα, τη σύγκριση με το SE 2nd gen την έκανα λόγω παρόμοιας τιμής. Στην πραγματικότητα ούτε αυτό πιστεύω ότι αξίζει. Αν θες οπωσδήποτε finger print θα έπρεπε να πας στο SE 3rd gen. Αλλιώς οι οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή είναι το 11 ή το 13mini. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από CheOnWeb 1
kormos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, qrstuv είπε Καλησπέρα, μία ερώτηση για να μην ανοίγω το ίδιο θέμα: η αγορά του 7 32gb καινούριο στα 400 ευρώ αξίζει;; έχω ένα SE 1ης γενιάς 32gb απο το 2018 ώς σήμερα με πρόσφατα αλλαγή μπαταρίας με oem το οποίο τελευταία έκανε κάτι κολλήματα και απο το 45% της μπαταρίας το έριξε στο 1% και έκλεισε. Είμαι πολύ βασικός χρήστης, το θέλω για απλή χρήση με προτεραιότητα στο Touch ID και το iCloud το οποίο το πληρώνω. Ο χώρος μου φτάνει, οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι λίγες. Παιχνίδια καθόλου. Μου φαίνονται πολλά για το 7, ποιά είναι η γνώμη σας;; ευχαριστώ. Αυτή την εποχή για iPhone 7 αγορά όχι, συμπληρώνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις νεότερη τεχνολογία. Μφχ 1
qrstuv Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Βλέπω ότι και το SE 2nd gen έρχεται με τον 5W φορτιστή του και για γρήγορη φόρτιση υποστηρίζει στα 18W. Υπάρχει άλλος 20W και άλλος 18W φορτιστής.. ποιον από τους 2 φορτιστές θα αγοράζατε (για το SE 2020); Ποιός είναι ο καταλληλότερος; και ποια είναι ουσιαστικά η διαφορά μεταξύ τους;
mannikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω είτε το iphone 11, είτε το 12. Η διαφορά στη τιμή τους είναι περίπου στα 300€, στις εκδόσεις με. Τα 128gb. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά του 12; Κυρία χρήση φωτογραφίες και θέλω να κρατάει τουλάχιστον όλη μέρα η μπαταρία. Σημειωτέον ότι πρώτη φορά θα αγοράσω κινητό της apple, μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο android. Επισης αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο αν θα χρειαστεί να αγοράσω φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστη κλπ; τζαμι προστασίας αξίζει να μπει; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από mannikos
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mannikos είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω είτε το iphone 11, είτε το 12. Η διαφορά στη τιμή τους είναι περίπου στα 300€, στις εκδόσεις με. Τα 128gb. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά του 12; Κυρία χρήση φωτογραφίες και θέλω να κρατάει τουλάχιστον όλη μέρα η μπαταρία. Σημειωτέον ότι πρώτη φορά θα αγοράσω κινητό της apple, μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο android. Επισης αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο αν θα χρειαστεί να αγοράσω φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστη κλπ; τζαμι προστασίας αξίζει να μπει; Που είδες διαφορά 300€? Εγώ 160€ διαφορά βλέπω στο skroutz τα 128gb.
mannikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, koutsis είπε Που είδες διαφορά 300€? Εγώ 160€ διαφορά βλέπω στο skroutz τα 128gb. Στον Κωτσοβολο τόσο εχουν διαφορά και επειδή έχω δωροεπιταγη θα το αγοράσω από εκεί οποίο και να είναι.
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mannikos είπε Στον Κωτσοβολο τόσο εχουν διαφορά και επειδή έχω δωροεπιταγη θα το αγοράσω από εκεί οποίο και να είναι. Εντάξει το 12 έχει καλύτερη οθόνη και επεξεργαστή αλλά 300€ παραπάνω μου φαίνονται πάρα πολλά. Για 160 που έχει στο σκρουτζ θα έπαιρνα το 12. Για 300 παραπάνω όχι. Πήγαινε σε 11 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από koutsis 1
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mannikos είπε Ενδιαφέρομαι να αγοράσω είτε το iphone 11, είτε το 12. Η διαφορά στη τιμή τους είναι περίπου στα 300€, στις εκδόσεις με. Τα 128gb. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά του 12; Κυρία χρήση φωτογραφίες και θέλω να κρατάει τουλάχιστον όλη μέρα η μπαταρία. Σημειωτέον ότι πρώτη φορά θα αγοράσω κινητό της apple, μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει μόνο android. Επισης αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο αν θα χρειαστεί να αγοράσω φορτιστή, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστη κλπ; τζαμι προστασίας αξίζει να μπει; Πολύ ανώτερο το 12 από το 11. Μια βασική διαφορά είναι ότι το 12 ειναι και 5G, ποιό ελαφρύ, νεότερο μοντέλο και νεότερο επεξεργαστη. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένας αντάπτορας, αν δεν έχεις κάποιον, από παλιότερο μοντέλο.... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από kormos διόρθωση διαφοράς χαρακτηριστικών
koutsis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, kormos είπε Πολύ ανώτερο το 11 από το 12. Μια βασική διαφορά είναι ότι το 12 ειναι και 5G, ποιό ελεφαρύ, νεότερο μοντέλο και νεότερο επεξεργαστη. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένας αντάπτορας, αν δεν έχεις κάποιον, από παλιότερο μοντέλο.... Μάλλον εννοείς ανώτερο το 12 από το 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα