Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό για αλλαγή από Samsung σε iPhone.

Βλέπω τα φθηνότερα iPhone 13,το mini για παράδειγμα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι το 60Hz.

Να περιμένω το 14;Θα είναι obsolete το 13 σε λίγο καιρό και τζάμπα θα χάσω χιλιάρικο;

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θρεντ.

Ποιο από τα τρία για πρώτο iphone;

Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ δηλαδή .

576€ IPHONE 12

659€ IPHONE 13

596€  IPHONE 13 MINI

Δοκίμασα το μίνι το 12 βέβαια αλλά είναι ίδιο με το 13 σε κατάστημα, όντως φάνηκε μικρούλη αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας.

Η περιμένω τα 14 να μειωθούν κι άλλο 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Για να μην ανοίγω νέο θρεντ.

Ποιο από τα τρία για πρώτο iphone;

Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ δηλαδή .

576€ IPHONE 12

659€ IPHONE 13

596€  IPHONE 13 MINI

Δοκίμασα το μίνι το 12 βέβαια αλλά είναι ίδιο με το 13 σε κατάστημα, όντως φάνηκε μικρούλη αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας.

Η περιμένω τα 14 να μειωθούν κι άλλο 

Αν θες να αναμένεις ναι, αν όχι πήγαινε σε 13 (εφόσον το μπάτζετ κυμαίνεται έως εκεί)

Μφχ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα 60 hrtz ειναι τραγικά αν εχει συνηθησει σε 90+

επειδή ειχα μεγάλο θέμα με το transition από iPhone σε Android (τουλάχιστον για 10 χρόνια)

μόνο το OnePlus με έκανε να πω τι κανω τοσα χρόνια!!!

σε συμβουλευω να μείνεις σε Android και δη OnePlus... είμαι εδώ και 2 χρονια με Oneplus 7 pro και δεν εχει κουνησει ρουθούνι (και σου μιλαει ανθρωπος που εχει γενικοτερο με κακο Android theme)

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lasithi12 είπε

τα 60 hrtz ειναι τραγικά αν εχει συνηθησει σε 90+

μόνο το OnePlus με έκανε να πω τι κανω τοσα χρόνια!!!

Μπα με ενα poco f1 ειμαι απο τοτε που  ειχε βγει σκεψου δεν μου ειναι θεμα τα χερτζ.
Σαν εναλλακτικη εχω ριαλμι απλα ελεγα να κανω αυτο το αλμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Μπα με ενα poco f1 ειμαι απο τοτε που  ειχε βγει σκεψου δεν μου ειναι θεμα τα χερτζ.
Σαν εναλλακτικη εχω ριαλμι απλα ελεγα να κανω αυτο το αλμα.

καλα μου συγκρίνεις την φτηνιάρα ποκο παρακλάδι της xiaomi με την oneplus.  oneplus φιλε... καμια σχέση

καλα η διαφορά στα χέρτζ οχι θα σε βαρεσει στα νευρα απλα λέω.

αν δεν εισαι σε κανενα οικοσυστημα της Apple (είμαι φουλ, με macbook pro, mac studio, apple TV)  τα κινητα τους ειναι μάπα με αυτη κοστολογηση χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό (ίσως το οτι μεταφέρεις την κλήση στο μακμποουκ και μιλας απο εκει, παρολαυτα το λειτουριγκο τους ειναι τελειως μπαζμενο και δυσλειτουργικο μπορόντας να κανεις μονο τα βασικα,.

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

αν δεν εισαι σε κανενα οικοσυστημα της Apple (είμαι φουλ, με macbook pro, mac studio, apple TV)  τα κινητα τους ειναι μάπα με αυτη κοστολογηση χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό (ίσως το οτι μεταφέρεις την κλήση στο μακμποουκ και μιλας απο εκει, παρολαυτα το λειτουριγκο τους ειναι τελειως μπαζμενο και δυσλειτουργικο μπορόντας να κανεις μονο τα βασικα,.

εγω για το λογισμικο εχω ακουσει τα καλτερα για αυτο θελω να παω. Δεν ξερω του ποκο ισως να με ειχε καρκινιασει.Κραταω που κραταω τα κινητα πολυ καιρο τουλαχιστον να κανω καλη αλλαγη και να μην αρχιζει τα κολληματα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

εγω για το λογισμικο εχω ακουσει τα καλτερα για αυτο θελω να παω. Δεν ξερω του ποκο ισως να με ειχε καρκινιασει.Κραταω που κραταω τα κινητα πολυ καιρο τουλαχιστον να κανω καλη αλλαγη και να μην αρχιζει τα κολληματα.

αν δειν εισαι στο οικοσυστημα ειναι ανούσιο (του τυπου αν δεν εχεις ουτε ενα macbook)

καλά για το πόκο απλά γελάω. θες να πας απο τη ποιο φτηνη ναβαρχίδα στην ποιο μη ουσιαστικα ακρεα ακριβη ναβαρχιδα. (γέλιο.)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

αν δειν εισαι στο οικοσυστημα ειναι ανούσιο (του τυπου αν δεν εχεις ουτε ενα macbook)

καλά για το πόκο απλά γελάω. θες να πας απο τη ποιο φτηνη ναβαρχίδα στην ποιο μη ουσιαστικα ακρεα ακριβη ναβαρχιδα. (γέλιο.)

χαχαχα ε τωρα εχω λιγα λεφτα παραπανω τωρα λεω να παω σε γενικες γραμμες ειναι 300 ευρω παραπανω και τοτε 268 ειχα δωσει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε

χαχαχα ε τωρα εχω λιγα λεφτα παραπανω τωρα λεω να παω σε γενικες γραμμες ειναι 300 ευρω παραπανω και τοτε 268 ειχα δωσει

κατσει εκει που εισαι ε κανενα καλυτερο android :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Πάρε το 13 ή το 13  mini και κράτησε το όσο πάει.

Σιγά το πλήγμα τα 60hz στο κινητό και ειδικά στο 5.4-6.1 ιντσες.

Απο μπαταρια πως πανε  εχεις καμια ιδεα αντοχη ποσο ειναι. Δεν παιζω παιχνιδια συχνα τουλαχιστον και τα σχετικα. Συνηθως βγαζω μια με μιαμιση μερα με λιγο σοσιαλ και τπτ παρεμφερη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...