Predatorkill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, christos4 είπε Στο Netflix υπάρχει αυτό (μπείτε από browser) https://www.netflix.com/settings/viewed/ Στα του θέματος.. Έκανα trial στο Amazon.de τώρα στα prime days για μια προσφορά.. Οπότε είπα να δοκιμάσω και το prime tv.. Σε LG smart TV και σε f and u smart TV (με άγνωστο λειτουργικό, όχι android), η εφαρμογή είναι αρκετά αργή. Επίσης έχει θέμα με τις γλώσσες και τις περιγραφές.. Βλέπω γερμανικά και ελληνικά ή αγγλικά.. Δεν υπάρχει ενιαία γλώσσα.. Ωραιος, ευχαριστω. Δεν μπαινω ποτε απο browser και δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχει.
sv398 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, anax111 είπε Από ελληνικούς υπότιτλους πως τα πάει; Γιατί πριν κανένα χρόνο που το έκοψα εγώ ούτε στο μισό περιεχόμενο δεν είχε. 6 ώρες πριν, ksessalonikios είπε βελτιώνεται αλλά με αργό ρυθμό Έχετε βρει κάτι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους? Σε μένα βγάζει ακόμη και τις περιγραφές στα ελληνικά.
ksessalonikios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, sv398 είπε Έχετε βρει κάτι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους? Σε μένα βγάζει ακόμη και τις περιγραφές στα ελληνικά. Υποθέτω ότι εσυ έχεις ελληνικό λογαριασμό γι αυτό βλέπεις μόνο ότι ελληνικό υπάρχει. Εγώ έχω τουρκικό κι εκεί υπάρχουν κάποιες σειρές-ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. 1
ekkli Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, sv398 είπε Έχετε βρει κάτι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους? Σε μένα βγάζει ακόμη και τις περιγραφές στα ελληνικά. Αυτό εγώ περιμένω ακόμα, κατά τ'άλλα να συμφωνήσω ότι προχωράει γρήγορα ο υποτιτλισμός σε πολλές σειρές. Από τις 4 πλατφόρμες που έχω δουλέψει πάντως, ήταν η μοναδική που μου σέρβιρε υπότιτλους με λάθος χρονισμό, ή στο 9 perfect strangers ή στο night manager (σειράρα) και αναγκάστηκα να γυρίσω σε αγγλικούς και αυτό συνέβη όχι μόνο σε 1 επεισόδιο αλλά σε 3-4.
perpetas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Επειδή λέμε για υπότιτλους, δεν ξέρω αν παρατήρησε κάποιος ότι το Terminal List είναι μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.
sv398 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, ekkli είπε Αυτό εγώ περιμένω ακόμα, κατά τ'άλλα να συμφωνήσω ότι προχωράει γρήγορα ο υποτιτλισμός σε πολλές σειρές. Από τις 4 πλατφόρμες που έχω δουλέψει πάντως, ήταν η μοναδική που μου σέρβιρε υπότιτλους με λάθος χρονισμό, ή στο 9 perfect strangers ή στο night manager (σειράρα) και αναγκάστηκα να γυρίσω σε αγγλικούς και αυτό συνέβη όχι μόνο σε 1 επεισόδιο αλλά σε 3-4. Woody Allen θεούλης! Δεν το είχα πετύχει αυτό ποτέ έχεις δίκιο! Δεν έχω ξαναδεί να λείπουν ελληνικοί υπότιτλοι εδώ και κάνα δύο χρόνια. Πιστεύω μπορείς να το στείλεις παράπονο για να διορθωθεί. 16 ώρες πριν, ksessalonikios είπε Υποθέτω ότι εσυ έχεις ελληνικό λογαριασμό γι αυτό βλέπεις μόνο ότι ελληνικό υπάρχει. Εγώ έχω τουρκικό κι εκεί υπάρχουν κάποιες σειρές-ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Βάλε τούρκικους υπότιτλους τότε. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
ksessalonikios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sv398 είπε Βάλε τούρκικους υπότιτλους τότε. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Διάβασες κάπου να διαμαρτύρομαι; Για 0.40€/μήνα μια χαρά βγάζει τα χρήματα του. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από ksessalonikios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα