Crash24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μετά από αρκετό καιρό, το Prime Video, η video streaming υπηρεσία της amazon, αποκτά ένα νέο περιβάλλον σε μια κίνηση που για πολλούς ήταν αναγκαία. Η ενημέρωση θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε διάφορες συσκευές στις οποίες η εφαρμογή έχει παρουσία, όπως τη σειρά Fire TV της Amazon αλλά και σε πολλές τηλεοράσεις, με την amazon να αφήνει μια αόριστη υπόσχεση για το "καλοκαίρι" στο ερώτημα το πότε όλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση. Μάλιστα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο στο οποίο αναφέρεται πάνω στις αλλαγές που έχει προχωρήσει. Το περιεχόμενο εξακολουθεί να ταξινομείται σε οριζόντιες σειρές με μεγάλες, ορθογώνιες εικόνες που προωθούν κάθε εκπομπή ή ταινία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά έχει κάπως αλλάξει. Πλέον υπάρχουν έξι κύριες καρτέλες, καθεμία από τις οποίες είναι προσβάσιμη μέσω ενός νέου μενού στην πλαϊνή μπάρα και όχι τοποθετημένη οριζόντια κατά μήκος του επάνω μέρους της οθόνης όπως πριν. Αυτές είναι οι Home, Store, Find, Live TV, Free With Ads και My Stuff. Το περιεχόμενο που παρέχεται δωρεάν με τη συνδρομή σας στο Prime Video επισημαίνεται με ένα μπλε checkmark, ενώ οτιδήποτε θα έπρεπε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε έχει τώρα ένα εικονίδιο σακούλας αγορών. Η οθόνη "Home" έχει εύκολη πρόσβαση σε άλλες συνδρομές, καθώς και μια νέα σειρά "Continue Watching" που εμφανίζει όχι μόνο τι παρακολουθήσατε, αλλά και πόσο μακριά φτάσατε πριν σταματήσετε την τελευταία φορά. Μια νέα ενότητα "Top 10" δείχνει τι ήταν δημοφιλές τελευταία στην υπηρεσία. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκτός από όλα αυτά, υπάρχει ένα νέο υπομενού "Sports" που δίνει πρόσβαση σε όλες τις ζωντανές μεταδόσεις που προσφέρει το ίδιο το Prime Video αλλά και οι διάφορες πρόσθετες συνδρομές σας εντός του Prime. Με δεδομένο ότι η Amazon κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του Champions League σε συγκεκριμένες χώρες όπως επίσης και των αγώνων του NFL, αυτή θα είναι μια σημαντική σελίδα αφού κάνει σαφές ότι η εταιρεία θέλει να επεκταθεί στη ζωντανή μετάδοση αθλητικών γεγονότων. Σε γενικές γραμμές, το νέο περιβάλλον είναι πιο κομψό και καθαρό, αν και τα πλακίδια είναι πολύ μεγάλα, ενώ η ενημέρωση φαίνεται να εξακολουθεί να προωθεί σε μεγάλο βαθμό τα πρωτότυπα προγράμματα της Amazon σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πάντως επειδή τώρα έχω συνδρομές σε Netflix, Amazon Prime, Disney+ οφείλω να πω ότι το Netflix είναι αισθητά το πιο γρήγορο. Θέλουν βελτιώσεις οι υπόλοιποι. 6
perpetas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καιρός ήταν! Δεν ήξερα ότι έχει και Champions League. Κάτι καλό θα δούμε με vpn δηλαδή. 1
mants118 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως επειδή τώρα έχω συνδρομές σε Netflix, Amazon Prime, Disney+ οφείλω να πω ότι το Netflix είναι αισθητά το πιο γρήγορο. Θέλουν βελτιώσεις οι υπόλοιποι. το Disney+ κι εγώ το βρίσκω λίγο αργό και λιγότερο όμορφο σαν περιβάλλον..
anax111 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως επειδή τώρα έχω συνδρομές σε Netflix, Amazon Prime, Disney+ οφείλω να πω ότι το Netflix είναι αισθητά το πιο γρήγορο. Θέλουν βελτιώσεις οι υπόλοιποι. Από ελληνικούς υπότιτλους πως τα πάει; Γιατί πριν κανένα χρόνο που το έκοψα εγώ ούτε στο μισό περιεχόμενο δεν είχε. 1 1
ksessalonikios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, anax111 είπε Από ελληνικούς υπότιτλους πως τα πάει; Γιατί πριν κανένα χρόνο που το έκοψα εγώ ούτε στο μισό περιεχόμενο δεν είχε. βελτιώνεται αλλά με αργό ρυθμό 1
zahos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πάντως επειδή τώρα έχω συνδρομές σε Netflix, Amazon Prime, Disney+ οφείλω να πω ότι το Netflix είναι αισθητά το πιο γρήγορο. Θέλουν βελτιώσεις οι υπόλοιποι. True. Το εχω παρατηρήσει κ γω
Predatorkill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Προς τους 3 «παιχτες»: ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ! Τοσο δυσκολο ειναι; 5 1
TechnoState Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις smart-tvs το netflix έχει την γρηγορότερη εφαρμογή απ' όλα. Για το ιστορικό που αναφέρει ο χρήστης παραπάνω.... υπάρχουν οι επιλογές recently viewed, continue viewing ή το "επειδή σας άρεσε/είδατε" κλπ....αν κάτι τέτοιο εννοείς.
RiToN Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Στις smart-tvs το netflix έχει την γρηγορότερη εφαρμογή απ' όλα. Για το ιστορικό που αναφέρει ο χρήστης παραπάνω.... υπάρχουν οι επιλογές recently viewed, continue viewing ή το "επειδή σας άρεσε/είδατε" κλπ....αν κάτι τέτοιο εννοείς. Δεν εχει ιστορικό όλων των ταινιων/σειρών που έχεις δει. Έχει μόνο αυτά που ανέφερες κρατώντας τα τελευταία κατα βάση. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Σαν να καταπιε Disney+ ειναι. Πιο ωραιο παντως απο το προηγουμενο interface.
Predatorkill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, TechnoState είπε Στις smart-tvs το netflix έχει την γρηγορότερη εφαρμογή απ' όλα. Για το ιστορικό που αναφέρει ο χρήστης παραπάνω.... υπάρχουν οι επιλογές recently viewed, continue viewing ή το "επειδή σας άρεσε/είδατε" κλπ....αν κάτι τέτοιο εννοείς. Οτι ειπε ο φιλος απο πανω. Ο μονος λογος που το χρειαζομαι ειναι οτι μπορει να βαλω μια ταινια απο τις προτεινομενες πχ και να με παρει ο υπνος, να τελειωσει η ταινια μονη της, τραβα βρες την μετα αμα δε συγκρατησες τον τιτλο καθως εξαφανιζεται απο τις προτεινομενες.
christos4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Οτι ειπε ο φιλος απο πανω. Ο μονος λογος που το χρειαζομαι ειναι οτι μπορει να βαλω μια ταινια απο τις προτεινομενες πχ και να με παρει ο υπνος, να τελειωσει η ταινια μονη της, τραβα βρες την μετα αμα δε συγκρατησες τον τιτλο καθως εξαφανιζεται απο τις προτεινομενες. 1 ώρα πριν, RiToN είπε Δεν εχει ιστορικό όλων των ταινιων/σειρών που έχεις δει. Έχει μόνο αυτά που ανέφερες κρατώντας τα τελευταία κατα βάση. 2 ώρες πριν, TechnoState είπε Στις smart-tvs το netflix έχει την γρηγορότερη εφαρμογή απ' όλα. Για το ιστορικό που αναφέρει ο χρήστης παραπάνω.... υπάρχουν οι επιλογές recently viewed, continue viewing ή το "επειδή σας άρεσε/είδατε" κλπ....αν κάτι τέτοιο εννοείς. 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Προς τους 3 «παιχτες»: ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ! Τοσο δυσκολο ειναι; Στο Netflix υπάρχει αυτό (μπείτε από browser) https://www.netflix.com/settings/viewed/ Στα του θέματος.. Έκανα trial στο Amazon.de τώρα στα prime days για μια προσφορά.. Οπότε είπα να δοκιμάσω και το prime tv.. Σε LG smart TV και σε f and u smart TV (με άγνωστο λειτουργικό, όχι android), η εφαρμογή είναι αρκετά αργή. Επίσης έχει θέμα με τις γλώσσες και τις περιγραφές.. Βλέπω γερμανικά και ελληνικά ή αγγλικά.. Δεν υπάρχει ενιαία γλώσσα.. 3
vali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, anax111 είπε Από ελληνικούς υπότιτλους πως τα πάει; Γιατί πριν κανένα χρόνο που το έκοψα εγώ ούτε στο μισό περιεχόμενο δεν είχε. Εγώ νομίζω ότι έχει γίνει πολύ σημαντική βελτίωση μέσα στο 2022. Σχεδόν όλο το καινούριο περιεχόμενο έχει ελληνικούς υπότιτλους ενώ υπάρχει και μεγάλη βελτίωση στο ήδη υπάρχον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα