Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phoenix67 είπε

Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας εδω?Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?Επισης,κοντα στη πολη μου,ειχε ενα Nike outlet,απο το οποιο αγοραζα ολα τα παπουτσια μου τα τελευταια αρκετα χρονια.Πηγα ξανα πριν απο μια εβδομαδα και ειχαν κλεισει εντελως το καταστημα τους.Ρωτησα στα διπλανα καταστηματα και μου ειπαν οτι πλεον μονο ηλεκτρονικα θα πουλανε.

Αυτο για εμενα ειναι τεραστιο φάουλ,καθως θεωρω πως πρεπει να δοκιμασω ενα παπουτσι πρωτου το αγορασω.Δε μπορω να καταλαβω απο το ιντερνετ εαν ειναι βολικο η οχι.Ακομα και απο την ιδια εταιρια,καμια φορα χρειαζομαι διαφορετικο νουμερο.

Και οχι,δε με εξυπηρετει η δωρεαν αλλαγη προιοντος,δεν εχω χρονο να παιζω με τους κουριερ.

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος,αλλα δε θεωρω πως εχω αδικο...

Μια χαρά τα λες.

Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που έχει τα παπούτσια πους θες στο νούμερό σου και δοκίμασε τα εκεί πριν κάνεις την παραγγελία.

Δημοσ.
Στις 24/7/2022 στις 3:53 ΜΜ, gatoulis είπε

Έχει κάνει κανείς καμμία παραγγελία σήμερα ?απο το πρωί μου βγάζει ένα κωδικό σφάλματος.

Ούτε εγώ μπορώ να παραγγείλω.... είτε με PayPal είτε με την κάρτα της τράπεζας. Μη έγκυρος τρόπος πληρωμής...

Δημοσ.
Στις 24/7/2022 στις 3:53 ΜΜ, gatoulis είπε

Έχει κάνει κανείς καμμία παραγγελία σήμερα ?απο το πρωί μου βγάζει ένα κωδικό σφάλματος.

2 ώρες πριν, tikos79 είπε

Ούτε εγώ μπορώ να παραγγείλω.... είτε με PayPal είτε με την κάρτα της τράπεζας. Μη έγκυρος τρόπος πληρωμής...

Το ίδιο έβγαζε κι εμένα.

Δε δεχόταν την κάρτα της Εθνικής ούτε από Paypal ούτε από μόνη της, αλλά δέχτηκε από Paypal την κάρτα της Πειραιώς που έχω.

Υπέθεσα ότι κάτι έφταιγε από τη μεριά μου, αλλά μπορεί τελικά να φταίει από τη δικιά τους.

ps. Χθες το μεσημέρι έκανα την παραγγελία τελικά, έρχεται από Γερμανία και σήμερα μου έβγαλε μήνυμα ότι θα παραδοθεί σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...