Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΟΝΟ μέσω της εφαρμογής

Κωδικός -> HIGHFIVE

*Από αυτήν την προσφορά εξαιρούνται όλα τα προϊόντα Apple, τα στιλ Nike by You, Jersey by You, NikeLab, Air Force1, Air Jordan 1, Dunk και τα είδη με έκπτωση.

Εξαιρούνται όλες οι κυκλοφορίες SNKRS και οι Ανταμοιβές μελών όπως τα Μόνο για σένα και Προνομιακή πρόσβαση.

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα 

Τελευταια δυνατη προσφορα ηταν μεσα στην 1η καραντινα 

Δεν πειραζει, δεν χωρανε τα παπουτσια στο σπιτι. Ας χαλασουμε και κανα ζευγαρι πρωτα 😁

• Like 4
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Μέτριο στοκ, λίγα σχέδια. Έχω να δω καλή προσφορά από Nike πάνω από 3 χρόνια 

Θα συμφωνήσω απόλυτα, δεν έχω δει ούτε μία καλή προσφορά της Nike, αντιθέτως έχω βλέπω άπειρα ενημερωτικά για ότι μπορείς να φανταστείς κάθε λίγο στο προφίλ μου στο app της.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα kayano και τα nimbus δεν τα αλλάζω για καμμία μάρκα.η Asics σχεδόν ποτέ δεν βάζει προσφορές(πέρα ενός μικρού 10%).τα υπόλοιπα (puma,Nike, Reebok)τα αγοράζω για καθημερινή χρήση.παντα υποκειμενικά μιλαω

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Προσωπικά τα kayano και τα nimbus δεν τα αλλάζω για καμμία μάρκα.η Asics σχεδόν ποτέ δεν βάζει προσφορές(πέρα ενός μικρού 10%).τα υπόλοιπα (puma,Nike, Reebok)τα αγοράζω για καθημερινή χρήση.παντα υποκειμενικά μιλαω

Με εχουν βολέψει τα overbreak είναι απίστευτα άνετα μαλακά, τα φοράς είτε πρωί είτε βράδυ.Για βράδυ τα colab με τον takahashi έχω πάρει

• Like 1
Δημοσ.

@gatoulis Μήπως πας να αγοράσεις ενα παπούτσι που δείχνει οτι έχει το συγκεκριμένο νούμερο αλλά τελικά δεν το έχει και τρως πόρτα στο checkout? Το παθαίνει αυτό.

@Stelaras1993 Συμφωνώ για τα tn και ενώ στο listing λέει ''Αυτό το προϊόν εξαιρείται από τις προσφορές και τις εκπτώσεις του ιστοτόπου.'' το κουπονάκι περνάει κανονικά στα triple white και triple black

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GnG είπε

@gatoulis Μήπως πας να αγοράσεις ενα παπούτσι που δείχνει οτι έχει το συγκεκριμένο νούμερο αλλά τελικά δεν το έχει και τρως πόρτα στο checkout? Το παθαίνει αυτό.

Μια φόρμα ήθελα να πάρω ,τελικά ξανά κατέβασα την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου .

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και τις τρελές τιμές, αλλά αντικείμενα που σπάνια βγαίνουν σε εκπτώσεις, νέες κυκλοφορίες, επετειακές εκδόσεις ή δύσκολα νούμερα/μεγέθη συνέφερε.

Επίσης για όποιον θέλει να κάνει αγορά, ο κωδικός ισχύει μέχρι αύριο μεν, αλλά λήγει στις 9:00 το πρωί δε. Μην ξεχαστεί κανείς και πάει να κάνει την αγορά το απόγευμα και φάει άκυρο.

Δημοσ.

Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας εδω?Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?Επισης,κοντα στη πολη μου,ειχε ενα Nike outlet,απο το οποιο αγοραζα ολα τα παπουτσια μου τα τελευταια αρκετα χρονια.Πηγα ξανα πριν απο μια εβδομαδα και ειχαν κλεισει εντελως το καταστημα τους.Ρωτησα στα διπλανα καταστηματα και μου ειπαν οτι πλεον μονο ηλεκτρονικα θα πουλανε.

Αυτο για εμενα ειναι τεραστιο φάουλ,καθως θεωρω πως πρεπει να δοκιμασω ενα παπουτσι πρωτου το αγορασω.Δε μπορω να καταλαβω απο το ιντερνετ εαν ειναι βολικο η οχι.Ακομα και απο την ιδια εταιρια,καμια φορα χρειαζομαι διαφορετικο νουμερο.

Και οχι,δε με εξυπηρετει η δωρεαν αλλαγη προιοντος,δεν εχω χρονο να παιζω με τους κουριερ.

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος,αλλα δε θεωρω πως εχω αδικο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phoenix67 είπε

Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας εδω?Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη?Επισης,κοντα στη πολη μου,ειχε ενα Nike outlet,απο το οποιο αγοραζα ολα τα παπουτσια μου τα τελευταια αρκετα χρονια.Πηγα ξανα πριν απο μια εβδομαδα και ειχαν κλεισει εντελως το καταστημα τους.Ρωτησα στα διπλανα καταστηματα και μου ειπαν οτι πλεον μονο ηλεκτρονικα θα πουλανε.

Αυτο για εμενα ειναι τεραστιο φάουλ,καθως θεωρω πως πρεπει να δοκιμασω ενα παπουτσι πρωτου το αγορασω.Δε μπορω να καταλαβω απο το ιντερνετ εαν ειναι βολικο η οχι.Ακομα και απο την ιδια εταιρια,καμια φορα χρειαζομαι διαφορετικο νουμερο.

Και οχι,δε με εξυπηρετει η δωρεαν αλλαγη προιοντος,δεν εχω χρονο να παιζω με τους κουριερ.

Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος,αλλα δε θεωρω πως εχω αδικο...

Ναι, αλλά αν ρωτήσεις τον μάνατζερ της αντιπροσωπείας θα σου πει... "ενοίκια, ρεύμα, προσωπικό.." και στην τελική..

200.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...