Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Το συμβόλαιο μου στην κοσμοτε ληγει 30/7 και η μονη εταιρια μαζι με την κοσμοτε που εχει 50αρα εδω ειναι η Wind. Μπορω καπως να δω την μεση ταχύτητα της περιοχής μου; Θα εχω διαφορα στην ταχυτητα και το ping σε σχεση με την κοσμοτε; Η Γραμμη μου τωρα στην κοσμοτε Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Λογικά από το ίδιο καφαο θα πάρεις. Διάφορες στα ping ενδεχομένως να έχεις ειδικά στο εξωτερικό εφόσον κάθε εταιρία έχει τους δικούς της σέρβερ και σύνδεση με εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, kallonos είπε Λογικά από το ίδιο καφαο θα πάρεις. Διάφορες στα ping ενδεχομένως να έχεις ειδικά στο εξωτερικό εφόσον κάθε εταιρία έχει τους δικούς της σέρβερ και σύνδεση με εξωτερικό. Οποτε η ταχύτητα θα ειναι η ιδια λες; Ναι απο το ιδιο καφαο θα παρω γιατι δεν εχουμε καμπινα εδω που μενω, απλα ειναι κοντα το αστικο κεντρο . Όσων αφορα το ping , θα ειναι μεγαλη διαφορα σε σχεση με της κοσμοτε; Σε interleaved ειμαι και σε games πχ rocket league με ευρωπαϊκό σερβερ εχω 60-65 ping αλλα οχι lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 12:19 ΜΜ, kallonos είπε Λογικά από το ίδιο καφαο θα πάρεις. Διάφορες στα ping ενδεχομένως να έχεις ειδικά στο εξωτερικό εφόσον κάθε εταιρία έχει τους δικούς της σέρβερ και σύνδεση με εξωτερικό. Φιλε εκανα συμβολαιο στη wind μου δωσανε και ρουτερ (ενα zyxel) και οταν το βάζω δειχνει ότι συγχρονιζει στα 32.9mbps (της κοσμοτε αρκετα πιο πάνω) και δε φορτώνει καμια σελίδα . Το οτι δε φορτώνει τις σελιδες λογικα ειναι επειδη δεν εχει ενεργοποιηθεί ακομα η γραμμη της wind αλλα γιατι συγχρονίζει τοσο χαμηλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοίτα διάφορες θα έχεις σίγουρα. Τώρα αν θα είναι μεγάλες δεν το γνωρίζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η wind είναι η χειρότερη από τις εταιρίες. (προσωπική γνώμη.) Τώρα αν θα αλλάξει σκεπτικό που εξαγοράστηκε από την εταιρία που έχει και τη νοβα δεν το γνωρίζω. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από kallonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, kallonos είπε Κοίτα διάφορες θα έχεις σίγουρα. Τώρα αν θα είναι μεγάλες δεν το γνωρίζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η wind είναι η χειρότερη από τις εταιρίες. (προσωπική γνώμη.) Τώρα αν θα αλλάξει σκεπτικό που εξαγοράστηκε από την εταιρία που έχει και τη νοβα δεν το γνωρίζω. Το γνωρίζω οτι δεν ειναι απο τις καλυτερες αλλα δυστυχως επρεπε να επιλεξω μεταξυ κοσμοτε και wind και μεχρι να κανω το συμβολαιο δε με ειχαν παρει τηλέφωνο για προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα