PedroG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 εχω παρομοιο προβλημα με τον παραπανω οχι γιατι μου χακαραν λογαριασμο....αλλα επειδη δεν ανταποκρινεται το εμαιλ και ο κωδικος εισοδου που βαζω στην πραγματικοτητα!! Προφανως τον αλλαξα και δεν αποθηκευσα καπου!!! Υπαρχει καποια λυση?
kostasbm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, PedroG είπε εχω παρομοιο προβλημα με τον παραπανω οχι γιατι μου χακαραν λογαριασμο....αλλα επειδη δεν ανταποκρινεται το εμαιλ και ο κωδικος εισοδου που βαζω στην πραγματικοτητα!! Προφανως τον αλλαξα και δεν αποθηκευσα καπου!!! Υπαρχει καποια λυση? ξεχασα το κωδικο και username οταν ανοιγεις τη σελιδα 1
PedroG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε ξεχασα το κωδικο και username οταν ανοιγεις τη σελιδα το ιδιο λεμε!
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Διαβάζοντας την παραπάνω στιχομυθία δεν μου προξενεί εντύπωση τίποτα πλέον
tzanakos1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 καλησπερα. Επεσα και εγω θυμα. Συγκεκριμενα ολα εγιναν μεσα σε 1 λεπτο ακριβως. Αλλαξανε κωδικο, email επιβεβαιωσης κλπ κλπ. Πριν γινουν ολα αυτα ειχα λαβει προειδοποιητικο email οτι εχουν προσβαση στο email μου και ζητουσαν 900 δολλαρια και τετοιες κουταμαρες, αλλα μαλιστα για να επιβεβαιωθουν μου εστηλα εναν παλιο κωδικο προσβασης στο email μου. Δεν ασχοληθηκα καν. Εν τελη σημερα το πρωι δεν ειχα προσβαση στο FB. Αφου εκανα τις απαραιτητες ενεργειες, ειδα οτι ηδη ειχε αλλαξει ο κωδικος προσβασης, καθως και το email επιβεβαιωσης. Εφτασα στο σημειο να στηλω στην επισημη σελιδα fb εγγραφο ταυτοτητας. Αναμενω για τα αποτελεσματα. Επειδη ομως βλεπω εδω οτι υπαρχουν πολλοι "εξυπνακηδες", ναι μεν λαθος δεν καναμε αυτη την διπλη προφυλαξη ας πουμε, κλπ κλπ. Στα σχολια ορισμενων αναφερομαι διοτι τα εχω δει και κατα καιρους, ειρωνεια κλπ. Δεν αναφερω ΕΑΝ 1+1 ΑΝ ΚΑΝΕΙ 2, οσοι γνωριζετε απλα απαντατε, καποιοι αλλοι που πουλανε πνευμα ας ερθουν εδω που ειμαι να τους δειξω πως λυνουν ολοκληρωματα με πιο ευκολο τροπο. Σκοπος του μηνυματος εχει ως εξης: Εαν καποιος σωστος γνωστης εχει προταση για το θεμα αυτο θα του ειμαι ευγνωμων, και κατα δευτερον οσοι εχετε σκοπο να "πουλησετε μουρη" κραζοντας καποιον ελατε εδω για τα ολοκληρωματα που λεγαμε. Βγαλτε το και σαν ψευδωνυμο, σλογκαν δε ξερω τι, το "ολοκληρωμα" ας πουμε. Συγνωμη σε καποιους αλλους που το λεω αυτα αλλα αυτο εχω διαπιστωσει κατα καιρους στο insomnia, δηλαδη ειρωνεια και πουλημα εξυπναδας απο καποιους. Ευχαριστω
user2163 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, tzanakos1983 είπε καλησπερα. Επεσα και εγω θυμα. Συγκεκριμενα ολα εγιναν μεσα σε 1 λεπτο ακριβως. Αλλαξανε κωδικο, email επιβεβαιωσης κλπ κλπ. Πριν γινουν ολα αυτα ειχα λαβει προειδοποιητικο email οτι εχουν προσβαση στο email μου και ζητουσαν 900 δολλαρια και τετοιες κουταμαρες, αλλα μαλιστα για να επιβεβαιωθουν μου εστηλα εναν παλιο κωδικο προσβασης στο email μου. Δεν ασχοληθηκα καν. Εν τελη σημερα το πρωι δεν ειχα προσβαση στο FB. Αφου εκανα τις απαραιτητες ενεργειες, ειδα οτι ηδη ειχε αλλαξει ο κωδικος προσβασης, καθως και το email επιβεβαιωσης. Εφτασα στο σημειο να στηλω στην επισημη σελιδα fb εγγραφο ταυτοτητας. Αναμενω για τα αποτελεσματα. Να φανταστώ αυτός ο κωδικός που σου έστειλαν στο στο e-mail ήταν ο κωδικός του fb σου; Καλά έκανες πάντως, περιμένεις απάντηση από το fb. Αν τον κωδικό αυτόν που σου έστειλαν το χρησιμοποείς κάπου, ειδικά σε συνδυασμό με το e-mail σου εννοείται το αλλάζεις. 1
Strat8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, tzanakos1983 είπε καλησπερα. Επεσα και εγω θυμα. Συγκεκριμενα ολα εγιναν μεσα σε 1 λεπτο ακριβως. Αλλαξανε κωδικο, email επιβεβαιωσης κλπ κλπ. Πριν γινουν ολα αυτα ειχα λαβει προειδοποιητικο email οτι εχουν προσβαση στο email μου και ζητουσαν 900 δολλαρια και τετοιες κουταμαρες, αλλα μαλιστα για να επιβεβαιωθουν μου εστηλα εναν παλιο κωδικο προσβασης στο email μου. Δεν ασχοληθηκα καν. Εν τελη σημερα το πρωι δεν ειχα προσβαση στο FB. Αφου εκανα τις απαραιτητες ενεργειες, ειδα οτι ηδη ειχε αλλαξει ο κωδικος προσβασης, καθως και το email επιβεβαιωσης. Εφτασα στο σημειο να στηλω στην επισημη σελιδα fb εγγραφο ταυτοτητας. Αναμενω για τα αποτελεσματα. Επειδη ομως βλεπω εδω οτι υπαρχουν πολλοι "εξυπνακηδες", ναι μεν λαθος δεν καναμε αυτη την διπλη προφυλαξη ας πουμε, κλπ κλπ. Στα σχολια ορισμενων αναφερομαι διοτι τα εχω δει και κατα καιρους, ειρωνεια κλπ. Δεν αναφερω ΕΑΝ 1+1 ΑΝ ΚΑΝΕΙ 2, οσοι γνωριζετε απλα απαντατε, καποιοι αλλοι που πουλανε πνευμα ας ερθουν εδω που ειμαι να τους δειξω πως λυνουν ολοκληρωματα με πιο ευκολο τροπο. Σκοπος του μηνυματος εχει ως εξης: Εαν καποιος σωστος γνωστης εχει προταση για το θεμα αυτο θα του ειμαι ευγνωμων, και κατα δευτερον οσοι εχετε σκοπο να "πουλησετε μουρη" κραζοντας καποιον ελατε εδω για τα ολοκληρωματα που λεγαμε. Βγαλτε το και σαν ψευδωνυμο, σλογκαν δε ξερω τι, το "ολοκληρωμα" ας πουμε. Συγνωμη σε καποιους αλλους που το λεω αυτα αλλα αυτο εχω διαπιστωσει κατα καιρους στο insomnia, δηλαδη ειρωνεια και πουλημα εξυπναδας απο καποιους. Ευχαριστω Για το facebook δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο απο αυτό που έκανες ήδη, δηλαδή το να επικοινωνήσεις με το support και να τους στείλεις την ταυτότητα (τυπική διαδικασία ανάκτησης αν δεν υπάρχει άλλη μέθοδος). Αυτό που θα ήθελα να τονίσω (χωρίς καθόλου ειρωνεία) είναι πως οι καιροί έχουν αλλάξει πλέον. Μόνο το password δεν είναι αρκετό για να είμαστε ασφαλείς και θα πρέπει όλοι να ενεργοποιήσουν το 2FA (2 factor authentication ή επαλήθευση δυο παραγόντων στα ελληνικά) όχι μόνο στο facebook αλλά σε οποιονδήποτε άλλον online λογαριασμό έχουν, είτε πρόκειται για social media, είτε email (ειδικά το email) είτε οτιδήποτε άλλο. Γενικά, όπου βλέπεις πως υπάρχει αυτή η επιλογή διαθέσιμη να την ενεργοποιείς. Καλή τύχη. 1
tzanakos1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 ο κωδικος που μου εστηλαν στο απειλητικο email ηταν παλιος κωδικος αλλα ελειπαν 2 γραμματα απο τα 12 περιπου. Καπου ειδα οτι υπαρχει κενο ασφαλειας στο θεμα αυτο, για τους παλιους κωδικους δηλαδη. Ηδη εχω αλλαξει κωδικους σε διαφορους λογαριασμους. Ευχαριστω για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα