Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας μου χακαραν αγνωστοι τον λογαριασμο μου στο φβ μου πως μπορω να τον επαναφερω ; Μου αλλαξαν τον κωδικο οπως επισης και το Email μου απο το facebook και απο το google account μου. Τι μπορω να κανω ; Ειναι επιγον ειχα φωτογραφιες μου χρονων εκει περα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, thelos257 είπε

Ειναι επιγον ειχα φωτογραφιες μου χρόνων εκει περα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό που ανεβάζετε τις φωτό στο fb και δεν κρατάτε ένα backup. 

Πότε δεν το κατάλαβα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Αυτό που ανεβάζετε τις φωτό στο fb και δεν κρατάτε ένα backup. 

Πότε δεν το κατάλαβα.

Καλημερα που να κρατησω backup αγαπητε μου ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thelos257 είπε

Εκεί που κρατάει όλος ο κόσμος, σκληρός, στικ, cloud

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dkmaster είπε

Αν πήγες και εδώ Report compromised account (facebook.com) μέσω του πρώτου λινκ που έβαλα και δεν γίνεται κάτι, τότε δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Ουτε αν στειλω καποιο email στην facebook ; Μα πως γινεται να χακαρισκουν λογαριασμους χρηστων ξενοι και η facebook να το επιτρεπει και να μην κανει τιποτα γι αυτο ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Ουτε αν στειλω καποιο email στην facebook ; Μα πως γινεται να χακαρισκουν λογαριασμους χρηστων ξενοι και η facebook να το επιτρεπει και να μην κανει τιποτα γι αυτο ;

να που γίνεται.

17 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Σοβαρά τώρα;Εκεί τις είχες μόνο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thelos257 είπε

Μα πως γινεται να χακαρισκουν λογαριασμους χρηστων ξενοι και η facebook να το επιτρεπει και να μην κανει τιποτα γι αυτο ;

Κάνει κάτι για αυτό έχει μέθοδο πιστοποίησης σε 2 βήματα(2 factor authentication), δεν φταίνε αυτοί που δεν το έχεις ενεργοποιήσει. Αν πάρεις πίσω το account ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες γενικά. Φίλος έχασε πρόσφατα τον λογαριασμό του, και ο τύπος που του το χάκαρε άλλαξε email, κωδικούς, έβαλε και μία άλλη profile picture, και το facebook δεν πίστευε ότι ήταν κλεμμένος ο λογαριασμός. Τώρα ο τύπος με το κλεμμένο account έχει αφήσει όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ, και ο φίλος μου δε μπορεί να κλείσει εκείνον τον λογαριασμό. Οπότε θα πω κάνε μια επικοινωνία με το facebook, αλλά μην ελπίζεις πολύ.

Από δω και πέρα, ισχυρό κωδικό παντού, 2 factor authentication, αλλαγή κωδικού συχνά (κατά προτίμηση με αυτόματα παραγόμενο κωδικό), και backup τις φωτογραφίες σου (αντιγραφή από το κινητό) σε εξωτερικό δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thelos257 είπε

Εισαι μέλος του insomnia απο το 2012 δεν εχει πάρει το μάτι σου τίποτα για backup, μετα τι νοημα εχουν οι φώτο που ειναι στο φβ απο μόνες τους, οι στιγμές εχουν σημασία και οι φίλοι 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Δε νομίζω ότι έχεις πολλές ελπίδες γενικά. Φίλος έχασε πρόσφατα τον λογαριασμό του, και ο τύπος που του το χάκαρε άλλαξε email, κωδικούς, έβαλε και μία άλλη profile picture, και το facebook δεν πίστευε ότι ήταν κλεμμένος ο λογαριασμός. Τώρα ο τύπος με το κλεμμένο account έχει αφήσει όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ, και ο φίλος μου δε μπορεί να κλείσει εκείνον τον λογαριασμό. Οπότε θα πω κάνε μια επικοινωνία με το facebook, αλλά μην ελπίζεις πολύ.

Από δω και πέρα, ισχυρό κωδικό παντού, 2 factor authentication, αλλαγή κωδικού συχνά (κατά προτίμηση με αυτόματα παραγόμενο κωδικό), και backup τις φωτογραφίες σου (αντιγραφή από το κινητό) σε εξωτερικό δίσκο.

Κριμα πραγματικα κριμα για τον φιλο σου φιλε μου και τοσοι πολλοι την παθαμε μαζι με τον φιλο σου δυστοιχως.
Το 2 factor authentication πως το ενεργοποιηω ;

4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εισαι μέλος του insomnia απο το 2012 δεν εχει πάρει το μάτι σου τίποτα για backup, μετα τι νοημα εχουν οι φώτο που ειναι στο φβ απο μόνες τους, οι στιγμές εχουν σημασία και οι φίλοι 

Καλησπερα φιλε μου εχεις δικαιο δεν επαιρνα backup επειδη πιστευα πως θα ηταν ασφαλισμενα στο φβ που να ηξερααααααααααααα.

11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

να που γίνεται.

Σοβαρά τώρα;Εκεί τις είχες μόνο;

δυστοιχως ναι.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα υπαρχει τροπος επαναφορας του τελικα ή οχι ; Οταν μπαινω απο αλλο μου προφιλ που εχω δεν βλεπω καμια αλλαγη ειναι ολα οπως τα αφησα εκει οποτε ποιος ο λογος που με χακαραν δεν τον καταλαβα ακομα.
Αυτα τα παρακατω screenshoot ειναι απο το Email μου οπου μου τα εστειλε η ιδια η facebook.

464536779_1.PNG.acaab92db28c0b1d58142e757a75ab24.PNG

1701838077_2.PNG.43b8a0b2eb453f2af56e39111616015a.PNG

667973710_3.PNG.63b3412d1433ab6c8f2904577c811d35.PNG

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.
On 20/07/2022 at 23:18, thelos257 said:

Καλησπερα σας μου χακαραν αγνωστοι τον λογαριασμο μου στο φβ μου πως μπορω να τον επαναφερω ; Μου αλλαξαν τον κωδικο οπως επισης και το Email μου απο το facebook και απο το google account μου. Τι μπορω να κανω ; Ειναι επιγον ειχα φωτογραφιες μου χρονων εκει περα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

backup  μονο στο fb το οποιο συγκεκριμενα πετσοκοβει και την ποιοτητα αφου μικραινει το αρχειο.  yea χωρις παρεξηγηση λαθος κινηση και χωρις παρεξηγηση ελαχιστες οι πιθανοτητες να βγαλεις ακρη οπως δεν εβγαλαν πολλοι.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...