GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Έχω καταθέσει πινακίδες από το 2017 και θα ήθελα να μάθω αν παίζει κάποια απόσυρση η τι άλλη εναλλακτική έχω γιατί δεν έχει νόημα να έχω το αμάξι εσαεί παρκάρισμενο και να μου πιάνει χώρο. Είναι ένα bmw 316 του 1986. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ανακύκλωση και τελειώνει το θέμα εύκολα και γρήγορα. Θα σου κάνουν την διαγραφή από την εταιρεία και θα σου δώσουν κάποια ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπότε έχουμε να κάνουμε με μια Ε30. Η επόμενη ερώτηση είναι, πρόκειται για την coupe ή τη sedan έκδοση; Το ενδεχόμενο να το πουλήσεις; Η απόσυρση δίνει πλέον ψίχουλα. Ξέρω πως σίγουρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι γι αυτά τα αυτοκίνητα. Ειδικά για τις Ε30 Coupe, υπάρχει τεράστια ζήτηση. Γνωστός μου πούλησε μια Ε30 coupe του 1987 σε άθλια κατάσταση (και το άθλια είναι λίγο🤣) για 1500ε και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από βδομάδα!😖 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Hk2004gr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 τι φαση? αυτο πουλιεται φιλος... ψανχουν ανταλλακτικα αρκετοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Hk2004gr είπε Οπότε έχουμε να κάνουμε με μια Ε30. Η επόμενη ερώτηση είναι, πρόκειται για την coupe ή τη sedan έκδοση; Το ενδεχόμενο να το πουλήσεις; Η απόσυρση δίνει πλέον ψίχουλα. Ξέρω πως σίγουρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι γι αυτά τα αυτοκίνητα. Ειδικά για τις Ε30 Coupe, υπάρχει τεράστια ζήτηση. Γνωστός μου πούλησε μια Ε30 coupe του 1987 σε άθλια κατάσταση (και το άθλια είναι λίγο🤣) για 1500ε και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από βδομάδα!😖 Sedan 55 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τι φαση? αυτο πουλιεται φιλος... ψανχουν ανταλλακτικα αρκετοι. Πόσο μπορεί να πιάσει? 500€ ? Και είναι και το θέμα της ακινησίας!! Δεν πρέπει να την αρω? Αλλιώς, θα είμαι χρεωμένος το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Sedan Πόσο μπορεί να πιάσει? 500€ ? Και είναι και το θέμα της ακινησίας!! Δεν πρέπει να την αρω? Αλλιώς, θα είμαι χρεωμένος το αυτοκίνητο. εχει προβλημα το αμαξι? ειναι τρακαρισμένο? πιστευω 1000-1200 σε νορμαλ μετρια κατασταση τα εχει. σε ακινησια με πληρωμενα τελη των προηγούμενων ετων τα έξοδα ειναι το σήμα του 2021. ποσο ειναι για τα κυβικα σου...260? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εχει προβλημα το αμαξι? ειναι τρακαρισμένο? πιστευω 1000-1200 σε νορμαλ μετρια κατασταση τα εχει. σε ακινησια με πληρωμενα τελη των προηγούμενων ετων τα έξοδα ειναι το σήμα του 2021. ποσο ειναι για τα κυβικα σου...260? 1598 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εχει προβλημα το αμαξι? ειναι τρακαρισμένο? πιστευω 1000-1200 σε νορμαλ μετρια κατασταση τα εχει. σε ακινησια με πληρωμενα τελη των προηγούμενων ετων τα έξοδα ειναι το σήμα του 2021. ποσο ειναι για τα κυβικα σου...260? Τρακαρισμένο δεν είναι άλλα 5 χρόνια ακινησία. Αμέσως αμέσως τα λάστιχα παρότι ήταν τότε σχετικά καινούργια. Τα τέλη κυκλοφορίας 250€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Κάνεις άρση ακινησίας όταν βρεθεί αγοραστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε 1598 Τρακαρισμένο δεν είναι άλλα 5 χρόνια ακινησία. Αμέσως αμέσως τα λάστιχα παρότι ήταν τότε σχετικά καινούργια. Τα τέλη κυκλοφορίας 250€. 5 χρόνια ακινησία δεν λέει κάτι. Είχε ζημιά; Λειτουργούσε; Είναι παρατημένο έξω; Είναι σε γκαράζ; Το χρώμα είναι οκ; Η κατάσταση παίζει μεγάλο ρόλο. Aν σε παίρνει οικονομικά, φρόντισε να το δει μηχανικός ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να τεθεί έστω σε λειτουργία. Από εκεί και πέρα αν είναι σε μια "ευπρεπή" κατάσταση, δες τις τιμές στο car κάνε μια σωστή εκτίμηση στο δικό σου, και ανάλογα βάλε το για πούλημα. Πέραν αυτών, υπάρχει το κόστος των τελών κυκλοφορίας, του ΚΤΕΟ που πρέπει να το περάσεις πριν την πώληση & μια τυπική ασφάλεια (1 μήνα πχ) που πρέπει να έχεις. Αυτά ή τα επιβαρύνεσαι εσύ με επιπλέον κόστος στην πώληση ή τα συμφωνείς με τον αγοραστή. Σίγουρα θα βρεθεί ενδιαφερόμενος! Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ ένα αυτοκίνητο που ήταν κάποια χρόνια σε ακινησία και στην τιμή που πρότεινε & συμφώνησα με τον πωλητή, αφού το είδε μηχανικός μου, πλήρωσε εκείνος τα τέλη, νέα μπαταρία & ΚΤΕΟ. Θεωρώ πως αν το βάλεις προς πώληση ως έχει και βρίσκεται, με όσα ανέφερα να τα καλύψει ο αγοραστής, μπορείς να το δώσεις γύρω στα 800-1000 ευρώ. Δεδομένου ότι υπάρχουν από 1500-2000ε σε κίνηση ή λειτουργία από μάντρες & ιδιώτες απ όσο είδα. Πάντως σίγουρα θα πάρεις περισσότερα από 150-300ε που δίνουν για ανακύκλωση όπου θα είναι αμαρτία αν το αυτοκίνητο λειτουργούσε... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Hk2004gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 1598 Τρακαρισμένο δεν είναι άλλα 5 χρόνια ακινησία. Αμέσως αμέσως τα λάστιχα παρότι ήταν τότε σχετικά καινούργια. Τα τέλη κυκλοφορίας 250€. ακινησια απο βλαβη? αμα δουλευε ειναι μεγάλο λαθος να το αποσυρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) αν ειναι να το σκοτώσεις για 150-200€ ανακυκλωση στειλε πμ, προτιμω να την αγορασω κ να τη σωσω... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από paylidis 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324987240-bmw-316 Αυτό είναι το φθηνότερο που βρίσκεις στο car.gr Αν το θέμα του είναι τα λάστιχα που κάθονται 5 χρόνια και γενικά είναι λειτουργικό, το 1000αρικο θα το πάρεις εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ανέβασε μια φωτό εδω να δουμε περί τινος πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Burgos είπε Αυτό είναι το φθηνότερο που βρίσκεις στο car.gr Το τι ζητάει ο κάθε πικραμένος για αμαξάκια 35 και 40 χρονών είναι άλλο θέμα. 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Όταν όμως το φθηνότερο είναι αυτό το χρέπι και μετά φεύγουν 1000+ καταλαβαίνεις πως εκεί είναι οι τιμές τους. Εδώ υπάρχει κόσμος που δίνει άνετα 1000 και 1500 για corolla και civic 30 χρονών, για Ε30 δε θα βρεθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα