Prasino Mantarinh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σας, εχοντας μηδενικη ιδεα απο καρτες ηχου και οτι δηποτε εχει σχεση με ηχο στον υπολογιστη Κατι τετοιο: https://www.e-shop.gr/sound-card-creative-sound-blaster-play-3-usb-dac-amp-p-PER.540314 Θα βελτιωνε την ποιοτητα, ισχυη του ηχου στον υπολογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε Θα βελτιωνε την ποιοτητα, ισχυη του ηχου στον υπολογιστη? Ναι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 όχι αν η μητρική είναι μοντέλο σχετικα νέο 2 χρόνων ας πούμε , δοκιμασμένη η USB DAC που αναφέρεις, το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ κατώτερο σε σχέση με μητρική Asus b550 e gaming και MSI Z690 edge. 9 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ναι: Δεν ισχύει το βίντεο εντιμε φίλε, μόνο αν έχεις λάπτοπ η πολύ παλιό υπολογιστή θα έβλεπε διάφορα αν έχει καινούργιο σύστημα κατώτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, ICE-T είπε Δεν ισχύει το βίντεο Πως μπορώ να το ξέρω αυτό; Εδώ που είπα αυτό έπεσαν να με φάνε για μια κάρτα 20ετίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Πως μπορώ να το ξέρω αυτό; Εδώ που είπα αυτό έπεσαν να με φάνε για μια κάρτα 20ετίας. την έχω την συγκεκριμένη και είναι μια παπατζα σε σχέση με την ενσωματωμένη της Asus b550 e gaming και της Ζ699 edge απλά ελληνικά ,ο συγκεκριμένος στο βίντεο ακόμη και στα κουλερ που δοκιμάζει χρησιμοποιεί μουσειακό εξοπλισμό μητρική/επεξεργαστή και τα αποτελέσματα που ανεβάζει δεν έχουν καμία σχέση σε σύγκριση συνχρονων επεξεργαστων οι αποκλίσεις είναι μεγάλες,να μην βαριέται και να κάνει τίς δοκιμές όπως τίς κάνουν όλοι στα review. 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Πως μπορώ να το ξέρω αυτό; Εδώ που είπα αυτό έπεσαν να με φάνε για μια κάρτα 20ετίας. δεν μιλάμε για εξωτερική 15ευρω όμως 😂,όταν λέμε DAC θα σκάσεις 100+ το λιγότερο για να έχεις καθαρό ήχο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σε σχέση με την onboard realtek της msi z690 a pro ήταν πολλές σκάλες ανώτερη σε συνδυασμό με IEMs ( αγορά στα 15€ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα