mechpanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πωωωω φίλε, υπάρχουν τέτοιοι όροι; Θα κοιτάξω ξανά άλλη μια τα δικά μας. Τα πήρα στο κρανίο τώρα. Ένας ακόμα εξαιρετικά απαράδεκτος όρος αν ισχύει κάτι τέτοιο. Κλασσικός όρος σε συμβόλαια: Εξαιρούνται στάσεις, απεργίες, πόλεμος, τρομοκρατικές ενέργειες, πανδημίες Προ covid έλεγες "έλα μωρέ ΟΚ ποιες πανδημίες τώρα"...Ορίστε! -> Και σε συμβάσεις προμηθειών το βάζουν αυτό, πολλές φορές όταν κάνεις σύμβαση ανάθεσης μιας μεγάλης προμήθειας για παράδειγμα και συμφωνείς χρόνο παράδοσης, βάζουν οι προμηθευτές ρήτρα "ανωτέρας βίας" με την οποία αποποιούνται την ευθύνη για τις παραπάνω περιπτώσεις...και μου βάζει εμένα προμηθευτής που είχα συμφωνήσει χρόνο παράδοσης 2 μήνες "εξαιρούνται περιπτώσεις πανδημίας"...τι λες ρε μεγάλε του λέω, μέσα στην πανδημία δεν τον συμφωνήσαμε τον χρόνο, μπορείς ή δεν μπορείς για να ξέρω, ή τον βγάζεις ή δεν υπογράφεται η σύμβαση!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Να υποθεσω τι εξοχικο πετρινο αν και σε αριστη κατασταση του 1940 ή και πιο παλιο δεν ασφαλιζεται . Σωστα
jimis_vts Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ασφαλίζονται ζημιές από απεργίες, στάσεις κλπ στα νορμάλ πακέτα συνήθως. Μετά τα σκας και πληρώνεις παραπάνω. Στο αμάξι η μικτή έχει ελάχιστη ζημιά 300€. Αν θες από το πρώτο ευρώ πληρώνεις 700€ το εξάμηνο. Δεν είναι ιδρύματα όπως είπε ένα φίλος πιο πάνω. Στα νοσοκομεία τα σοβαρά περιστατικά ειδικά σε γεννήσεις τα στέλνουν δημόσια. Μη κοιτάτε που τα έχουν διαλύσει όλα. ΠΟΤΕ η ιδιωτική υγεία δεν ήταν ανώτερη από τη δημόσια. Οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στα δημόσια δεν τις έχουν δει ούτε με κιάλια στα ιδιωτικά. 7
moure Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Να υποθεσω τι εξοχικο πετρινο αν και σε αριστη κατασταση του 1940 ή και πιο παλιο δεν ασφαλιζεται . Σωστα Νομίζω ότι αν θέλεις μόνο για φωτιά και όχι σεισμό θα στο ασφαλίσουν. 1
NTC Labs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ασφαλίζονται ζημιές από απεργίες, στάσεις κλπ στα νορμάλ πακέτα συνήθως. Μετά τα σκας και πληρώνεις παραπάνω. Στο αμάξι η μικτή έχει ελάχιστη ζημιά 300€. Αν θες από το πρώτο ευρώ πληρώνεις 700€ το εξάμηνο. Δεν είναι ιδρύματα όπως είπε ένα φίλος πιο πάνω. Στα νοσοκομεία τα σοβαρά περιστατικά ειδικά σε γεννήσεις τα στέλνουν δημόσια. Μη κοιτάτε που τα έχουν διαλύσει όλα. ΠΟΤΕ η ιδιωτική υγεία δεν ήταν ανώτερη από τη δημόσια. Οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στα δημόσια δεν τις έχουν δει ούτε με κιάλια στα ιδιωτικά. ΣΥΜΦΩΝΩ! ειδικα στις παιδιατρικες η εμπειρια των ιδιωτικων ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με τα δημοσια παιδιατρικα! 3
invisiblesurfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα ασφάλειας πυρός αλλά για τις ασφάλειες υγείας θέλω να μοιραστώ 2 σκέψεις με τους οικογενειάρχες της παρέας @chillκλπ: 1) οι ιδιωτικές κλινικές τείνουν να ταλαιπωρούν με αχρείαστες εξετάσεις και νοσηλείες για να τιμολογούν τις ιδ. ασφάλειες. 2) μπορεί τα Παίδων κλπ να μην παρέχουν τίποτα από το ξενοδοχειακό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν ο ιδιωτικές κλινικές, αλλά οι άνθρωποι που κάνουν γνωματεύσεις είναι διευθυντές τμημάτων και πολλοί εξ' αυτών καθηγητές, που συνεπάγεται ότι έχουν δει πολλά. Προσωπικά για πρώτο έλεγχο πηγαίνω στο δημόσιο νοσοκομείο και για τα ρουτίνας στο ιδιωτικό. Αχρείαστες να ειναι όλες οι ασφάλειες, καλή σας ημέρα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από invisiblesurfer 6
chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα ασφάλειας πυρός αλλά για τις ασφάλειες υγείας θέλω να μοιραστώ 2 σκέψεις με τους οικογενειάρχες της παρέας @chillκλπ: 1) οι ιδιωτικές κλινικές τείνουν να ταλαιπωρούν με αχρείαστες εξετάσεις και νοσηλείες για να τιμολογούν τις ιδ. ασφάλειες. 2) μπορεί τα Παίδων κλπ να μην παρέχουν τίποτα από το ξενοδοχειακό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν ο ιδιωτικές κλινικές, αλλά οι άνθρωποι που κάνουν γνωματεύσεις είναι διευθυντές τμημάτων και πολλοί εξ' αυτών καθηγητές, που συνεπάγεται ότι έχουν δει πολλά. Προσωπικά για πρώτο έλεγχο πηγαίνω στο δημόσιο νοσοκομείο και για τα ρουτίνας στο ιδιωτικό. Αχρείαστες να ειναι όλες οι ασφάλειες, καλή σας ημέρα. Πηγαίνεις στο παίδων και περιμένεις στην ουρά με όλους τους οπαδούς της Ρόμα και λοιπούς αλλοδαπούς. Προσωπικά δεν το δέχομαι πλέον εδώ και αρκετά χρόνια οπότε μονόδρομος η ιδιωτική. Και δεν αντιλέγω ότι μπορεί όντως τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα λες. Οι πραγματικά καλοί γιατροί σπανίζουν και δεν έχει να κάνει με το είδος του νοσοκομείου. Προτιμώ πάντως να με βλέπουν σαν χρήμα πάρα σαν κρέας. Τον εξοπλισμό του υγεία δεν τον έχει κανένα δημόσιο νοσοκομείο. Ειδικά στην ρομποτική χειρουργική το υγεία είναι μια κατηγορία μόνο του. Έχω φάει τα δημόσια νοσοκομεία με το κουτάλι από το 2001, πέρασα σχεδόν 2 γαμημενα χρόνια εκεί μέσα λόγω ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ιατρών, ξέρω πολύ καλά τι παίζει από πρώτο χέρι, δυστυχώς. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από chill 1
jimis_vts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chill είπε Πηγαίνεις στο παίδων και περιμένεις στην ουρά με όλους τους οπαδούς της Ρόμα και λοιπούς αλλοδαπούς. Προσωπικά δεν το δέχομαι πλέον εδώ και αρκετά χρόνια οπότε μονόδρομος η ιδιωτική. Και δεν αντιλέγω ότι μπορεί όντως τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα λες. Οι πραγματικά καλοί γιατροί σπανίζουν και δεν έχει να κάνει με το είδος του νοσοκομείου. Προτιμώ πάντως να με βλέπουν σαν χρήμα πάρα σαν κρέας. Τον εξοπλισμό του υγεία δεν τον έχει κανένα δημόσιο νοσοκομείο. Ειδικά στην ρομποτική χειρουργική το υγεία είναι μια κατηγορία μόνο του. Έχω φάει τα δημόσια νοσοκομεία με το κουτάλι από το 2001, πέρασα σχεδόν 2 γαμημενα χρόνια εκεί μέσα λόγω ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ιατρών, ξέρω πολύ καλά τι παίζει από πρώτο χέρι, δυστυχώς. Δεν μας είπες πόσο πληρώνεις το ρομποτικό DaVinci στο υγεία όμως. Κάτι 5ψηφια πόσα ξέρω εγώ που έτυχε και το συντηρούσαμε. Όταν πας και θες να πουλήσεις δυο οικόπεδα χάρισμα τους. Τα δημόσια με τις επιλογές μας τα καναμε έτσι. 6000 υγειονομικοί σε αναστολή που πριν χειροκροτούσαμε. Εύχομαι να να είσαι πάντα καλά και να μην δεις ποτέ πάλι νοσοκομείο. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από jimis_vts 4
bill999r Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, chill είπε εξοπλισμό 7 ώρες πριν, jimis_vts είπε πληρώνεις Νομίζω άδικα διαφωνείτε. Όλοι ξέρουμε τι είναι καλύτερο και τι συμφέρει την τσέπη μας. Νομίζω πως όλοι μας από την οποία εμπειρία έχουμε, ξέρουμε ότι στο δημόσιο η εμπειρία και η εξειδικευση δεν συγκρίνονται με κανένα ιδιωτικό. Ομοίως ξέρουμε ότι στο δημόσιο δεν θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη ότι κ να σου συμβεί. Αντίστοιχα και στους υπόλοιπους τομείς που δραστηριοποιούνται ιδιώτες. Συνταξιοδοτικά...όλοι, τουλάχιστον πριν παίξουν τα χρήματα των ταμείων στο χρηματιστήριο, πιστεύαμε ότι τα χρήματα μας μέσω του δημοσίου συνταξιοδοτικού ήταν εξασφαλισμένα. ΕΣΧΕΜΕΝΑ όμως άλλαξε αυτή η αίσθηση ασφάλειας κ ο κόσμος ψαχτηκε για εναλλακτικές. Πλέον μετά τα πιστόλια-χρεοκοπιες- αλλαγές ονομάτων ασφαλιστικών ξέρουμε ότι κ αυτοί δεν είναι Παναγίες και ψάχνουμε για την πιο αξιόπιστη κ κατ'επεκταση για την πιο ακριβή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας μας δεν θέλει να πληρώνει τα μαλλιοκεφαλα του για να απολαμβάνει αξιόπιστες και αξιόλογες υπηρεσίες. Ειδικά όταν αυτές οι υπηρεσίες αφορούν την υγεία , που για μένα προσωπικά είναι ένα αγαθό το οποίο δεν έχει αξία ανταλλακτική και οφείλει ακόμα και στο πιο καπιταλιστικό σύστημα να παρέχεται δωρεάν. Στην υγειά ειδικά δεν πρέπει να σε βλέπουν σαν χρήμα, διότι στην περίπτωση που έχεις καλή ασφάλεια θα σε υπερχρεωσουν, ενώ στην περίπτωση που δεν έχεις καλή ασφάλεια και έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα σε αφήσουν να ψοφήσεις. Δυστυχώς όπως έχουν ΕΣΧΕΜΕΝΑ γίνει τα πράγματα όλοι μας σκεφτόμαστε όλες τις εκδοχές και καλουμαστε να πάρουμε τα μέτρα μας. Δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα σκεφτείς και το ενδεχόμενο ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, ιδιωτικής παιδείας, ιδιωτικού συνταξιοδοτικού, ασφάλισης για επίθεση από εξωγήινους, ασφάλισης από επίθεση Γκοτζίλα και άλλα τέτοια ωραία... 1
great Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 7:06 ΜΜ, ekrepali είπε Σχετικά με το ποια είναι καλή και ποια όχι... με την ΑΧΑ δεν έχει συνεργαστεί ποτέ αλλά έχω ακούσει όντως καλά λόγια. Πάντως ο "γενικός κανόνας" λέει ότι σε high profile υποθέσεις όλες πληρώνουν, γιατί αρκεί ένας αγανακτισμένος πελάτης να βγει στα ΜΜΕ και να χαλάσει τη φήμη της εταιρίας ναι ισχύει αυτό όντως αλλά πίστεψε με τα περιστατικά με ασφάλειες που δεν πλήρωσαν για ασύλληπτους λόγους είναι πάρα πολλές. Το σπίτι σου κάηκε από του διπλανού το σπίτι άρα δεν φέρω ευθύνη. Είναι πράγματα που έχουν ακουστεί, δεν αποζημίωσαν όλες οι ασφάλειες. Ίσως κάτι τύπου με 40€ εγώ σου καλύπτω τα πάντα και θα σου χτίσω καινούριο με πισινα μέσα ασφαλιστικές. Αλλά υπήρχαν πολλές περιπτώσεις. Όπως και με αυτοκίνητα που ήταν ακόμα χειρότερα. Πάρα μα πάρα πολλές δεν κάλυψαν ολικοί καταστροφή. Και σε αυτό το κομμάτι να πω ότι η Groupama από την επομενη μέρα ξεκίνησαν την διαδικασία αποζημίωσις χωρίς να κουνήσουμε δάχτυλο. Σας είπα για πυροσβεστήρες ? Είναι αδιανόητο να μην έχετε, ας σοβαρευτούμε! "έλα μωρέ τι να τον κάνω" αδιανόητο να ακούγονται τέτοιες εκφρασεις ακόμα, και ναι ακούγονται δεν είμαι τρελός. 1
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, NTC Labs είπε ΣΥΜΦΩΝΩ! ειδικα στις παιδιατρικες η εμπειρια των ιδιωτικων ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με τα δημοσια παιδιατρικα! Δουλεύω σε ασφαλιστική, έχω ιδιωτική περίθαλψη, και εγώ και η όλη η οικογένεια χρησιμοποιούμε δημόσιες υπηρεσίες παρά την ταλαιπωρία γιατί αν βρίσκεις 5/10 άσχετους στο δημόσιο στον ιδιωτικό έχω πετύχει τους 9/10 Υπάρχουν εξειδικευμένα δημόσια νοσοκομεία ανάλογα με την πάθηση που η εμπειρία που υπάρχει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα ιδιωτικό νοσοκομείο. Μόνο αν υπάρχει γιατρός που είναι σε δημόσιο και κάνει εξτραδακια και σε ιδιωτικό 5
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, moure είπε Νομίζω ότι αν θέλεις μόνο για φωτιά και όχι σεισμό θα στο ασφαλίσουν. 23 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Να υποθεσω τι εξοχικο πετρινο αν και σε αριστη κατασταση του 1940 ή και πιο παλιο δεν ασφαλιζεται . Σωστα Όχι γρηγορη δε το ασφαλίζουν για τίποτα πριν το 1959. Το εξάντλησα το θέμα στις 5-6 μεγαλύτερες (σε ασφαλιστική της πλάκας δεν έψαξα-δεν έχει νόημα). 2 1
prometheas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2022 στις 2:16 ΜΜ, jimis_vts είπε Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ασφαλίζονται ζημιές από απεργίες, στάσεις κλπ στα νορμάλ πακέτα συνήθως. Μετά τα σκας και πληρώνεις παραπάνω. Στο αμάξι η μικτή έχει ελάχιστη ζημιά 300€. Αν θες από το πρώτο ευρώ πληρώνεις 700€ το εξάμηνο. Δεν είναι ιδρύματα όπως είπε ένα φίλος πιο πάνω. Στα νοσοκομεία τα σοβαρά περιστατικά ειδικά σε γεννήσεις τα στέλνουν δημόσια. Μη κοιτάτε που τα έχουν διαλύσει όλα. ΠΟΤΕ η ιδιωτική υγεία δεν ήταν ανώτερη από τη δημόσια. Οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στα δημόσια δεν τις έχουν δει ούτε με κιάλια στα ιδιωτικά. Σε γενικές γραμμές εχεις δικιο, ομως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το βίωσα πέρσι σε πολύ δυσκολη επέμβαση φιλου μας (ακανονιστος όγκος στον εγκέφαλο) όπου μόνο ένα ιδωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα είχε την υποδομή για να πραγματοποιήσει την πολύ δύσκολη επέμβαση. Ο φιλος μας είχε (και εχει) εξαιρετικό πακέτο καλύψεων υγείας (ΟΚ μπορεί να το πληρώνει) και δεν εδωσε ούτε ενα ευρώ. Αν δεν είχε καλή ασφάλεια θα έπρεπε να πουλήσει ενα σπιτι για να κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο Επίσης μην μπερδεύουμε τις ασφάλειες ζωής, υγειας, περιουσίας και επενδυσης. Καθεμία θελει διαφορετική προσέγγιση αναλογα με τις ανάγκες και το πορτοφόλι μας... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από prometheas
jimis_vts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, prometheas είπε Σε γενικές γραμμές εχεις δικιο, ομως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το βίωσα πέρσι σε πολύ δυσκολη επέμβαση φιλου μας (ακανονιστος όγκος στον εγκέφαλο) όπου μόνο ένα ιδωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα είχε την υποδομή για να πραγματοποιήσει την πολύ δύσκολη επέμβαση. Ο φιλος μας είχε (και εχει) εξαιρετικό πακέτο καλύψεων υγείας (ΟΚ μπορεί να το πληρώνει) και δεν εδωσε ούτε ενα ευρώ. Αν δεν είχε καλή ασφάλεια θα έπρεπε να πουλήσει ενα σπιτι για να κάνει την συγκεκριμένη επέμβαση στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο Επίσης μην μπερδεύουμε τις ασφάλειες ζωής, υγειας, περιουσίας και επενδυσης. Καθεμία θελει διαφορετική προσέγγιση αναλογα με τις ανάγκες και το πορτοφόλι μας... Τα ζωής και τα επενδυτικά τα βλέπω πλέον απλά σαν κουμπάρα. Δεν αποδίδουν κάτι. Απλά ότι δεν τα έχεις σπίτι και τα κρατάς. Άποψη μου φυσικά. Για το θέμα υγείας του φίλου σου δεν έχω άποψη (ελπίζω να είναι καλά), είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο και όπως είπα τα δημόσια τα έχουν διαλύσει συν τους μεγάλους χρόνους αναμονής που ήταν πάντα πρόβλημα.
chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, jimis_vts είπε Δεν μας είπες πόσο πληρώνεις το ρομποτικό DaVinci στο υγεία όμως. Κάτι 5ψηφια πόσα ξέρω εγώ που έτυχε και το συντηρούσαμε. Όταν πας και θες να πουλήσεις δυο οικόπεδα χάρισμα τους. Τα δημόσια με τις επιλογές μας τα καναμε έτσι. 6000 υγειονομικοί σε αναστολή που πριν χειροκροτούσαμε. Εύχομαι να να είσαι πάντα καλά και να μην δεις ποτέ πάλι νοσοκομείο. Οικογενειακή ασφάλιση από το μακρινό 1993 στην Εθνική είχε συγγενική μου περίπτωση. Μπήκε Δευτέρα με όγκο στο κεφάλι στο υγεία, έπρεπε να βγει κομμάτι του κρανίου....εγινε Τρίτη ή επέμβαση και Πέμπτη ήταν σπίτι με συρραφή του κομματιού που αφαιρέθηκε,ουτε καν ξυρισμένο μαλλί ούτε τίποτα. Όλη η επέμβαση από ρομπότ. Μπήκα το 2001 για ένα απλό χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχω κάνει 10 χειρουργεία αποκατάστασης των λαθών του.... απλού χειρουργείου. Σε όσους γιατρούς έχω απευθυνθεί με τον φάκελο μου έχουν δει σημεία και τέρατα κατά την αρχική παραμονή μου και την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ναε ανοίξουν. Πέρασα μήνες σε κόμα , σχεδόν δύο χρόνια μέσα, έχασα την ακοή μου κατά μεγάλο ποσοστό στο ένα αυτί και έχω ένα ισχίο διαλυμένο χάρη στο ποσό απρόσεκτα λειτουργούν οι ΜΕΘ μας (περπατάω κανονικά οκ αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης μεσα στην όλη ατυχία) Ξοδέψαμε μια τεράστια περιουσια για να μπορέσω να ζω φυσιολογικά και να επανέλθω σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Καλώς ή κακώς οι απόψεις μας βασίζονται στις εμπειρίες μας. Προσωπικά προτιμώ να αυτοχειρουργηθώ πάρα να εμπιστευτώ τη ζωή μου ξανά στο ελληνικό δημόσιο. Πρόσφατα απέκτησα προσωπική ασφάλεια υγείας μέσω ομαδικού προγράμματος υγείας που καλύπτει και την περίπτωση μου και σου μιλάω ειλικρινά κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος. Ακόμα και δικό μου άνθρωπο αυτή τη στιγμή μεγάλο σε ηλικία τον έχω σε κέντρο αποκατάστασης που πληρώνω αδρά για 1 της χιλίοις πιθανότητα να κερδίσει τη μάχη του. Δεν εμπιστεύομαι ούτε μια τρίχα από τα @@ μου στο δημόσιο σύστημα υγείας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα