MrGalaxy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Η ομάδα μου που εχω πια στο Ultimate Team 1 μήνα πριν το τελος του fifa 23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε Η ομάδα μου που εχω πια στο Ultimate Team 1 μήνα πριν το τελος του fifa 23 Καλά ρε ακόμα δεν έχεις r9 κρατάς τα κοινά για το 24¿ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Η ομάδα μου που εχω πια στο Ultimate Team 1 μήνα πριν το τελος του fifa 23 Πόσα €€€ έσκασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Πόσα €€€ έσκασες? σχεδον τίποτα, μονο 50€ έβαλα στη μεση της χρονιάς.τους πιο πολλους παίχτες τους πήρα παίζοντας το παιχνίδι, απ τα rewards ,τα SBC και τα Objectives 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε σχεδον τίποτα, μονο 50€ έβαλα στη μεση της χρονιάς.τους πιο πολλους παίχτες τους πήρα παίζοντας το παιχνίδι, απ τα rewards ,τα SBC και τα Objectives Όχι πως είναι λίγα χρήματα τα 50€ για έξτρα αποτι κάνει το παιχνίδι, αλλά περίμενα τριψήφιο νούμερο να πεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Uninstall το ΜΠΙΠρδελοοοοοο (ηδονη!!!!) ΜΑΣ ΜΠΙΠσες στο στατερινγκ ενα χρονοοοοοοο!!!!!! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Τωρα εβαλα το παιχνιδι πρωτη φορα Στα online παιχνιδια βλεπω πολλες φορες οτι οταν ξεκιναει ο αγωνας για 10-20 δευτερολεπτα δεν μπορω να κινησω κανενα παικτη και ο αντιπαλος σχεδον μπαινει με τη μπαλα στα διχτυα και μετα παιζει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lx911 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/8/2023 στις 1:30 ΜΜ, MrGalaxy είπε Η ομάδα μου που εχω πια στο Ultimate Team 1 μήνα πριν το τελος του fifa 23 Εγω που ξεκινησα το FUT23 το τελευταιο τριμηνο τερματισα με rate ομαδα 98. Ηταν ολοι 99αριδες εκτος απο τα δεξι και το αριστερο back που ειχαν rate 97 (ειχα και Alba 98 αλλα δεν εκανε χημεια) Ακομη και ο παγκος ειχε 98 αριδες και 99αριδες μονο. Ηθελα να την φτασω την ομαδα 99 rate αλλα δεν τα καταφερα επειδη δεν ειχα βγαλει καρτες 99αρες για back. Μου ειχαν πει καποιοι να βαλω συστημα 2-5-3 ωστε να μην μου χαλανε τον μεσο ορο αλλα και παλι 99 δεν καταφερα να δω. Δεν εχω δωσει ποτε λεφτα στο FUT. Παντα παιζω. Τα μονα χρηματα που εδωσα ηταν 25 ευρω για το παιχνιδι. Ειχαν βγαλει καποια πακετα με 10x 85 ή 86 που εδιναν καλους παιχτες αβερτα το τελευταιο διαστημα. Και μετα με τους παιχτες που σου εδινε και δεν ηθελες εκανα ξανα ξανα το ιδιο SBC. 96αριδες και 97αριδες παιχτες τους ειχα για πεταμα. Και μου εμειναν και 2 εκατομμυρια σε coins. Ηταν πολυ ευκολο να φτιαξεις καλη ομαδα χωρις να βαλεις χρηματα στο 23 στο τελος. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από lx911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου τις τελευταιες μερες δεν ξεκιναει https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/Error-130-Security-violation-since-the-last-update/td-p/13660675/page/6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα