Despotas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Όταν φορτώσει το παιχνίδι και προτού μπει στο αρχικό μενού, έχει μια οθόνη με τον MBappe και την Sam Kerr. Εκεί σου ζητάει να πατήσεις είτε ένα κουμπί του πληκτρολογίου είτε ένα κουμπί του controller οπότε και αντίστοιχα παίζεις με τον τρόπο που διάλεξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, angelo1959 είπε δυστυχως με βαζει κατ ευθειαν στο παιχνιδι και οχι στα settings Ok πας στο πρόγραμ φίλς και άνοιξε το ΦΙΦΑ σετινγκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo1959 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 το εψαξα ...δεν υπαρχει φιφα σετινγκσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pesfun20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το FIFA 23. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κολλάει σε ορισμένα videos και cutscenes, όπως πχ στα replay, στα κόρνερ (πριν την εκτέλεση), στα φάουλ (πριν την εκτέλεση);; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 27 minutes ago, Pesfun20 said: Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το FIFA 23. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κολλάει σε ορισμένα videos και cutscenes, όπως πχ στα replay, στα κόρνερ (πριν την εκτέλεση), στα φάουλ (πριν την εκτέλεση);; ναι, μονο αν κατεβασεις την αναλυση μεσα απο το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι οταν κυκλοφορησε ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΕΟ PC! Δεν ετρεχε καθολου καλα. Ευτυχως που δεν εφτιαξα νεο μηχανημα! Εχω κατακτησει ολα τα κυπελλα (εκτος του γυναικειου δε βρισκει αντιπαλο) καθως και τη ντιβ 1. Μακαρι και το επομενο να τρεχει οπως αυτο τωρα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pesfun20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε ναι, μονο αν κατεβασεις την αναλυση μεσα απο το game Έχω αγοράσει πρόσφατα ένα MSI laptop 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 3.10 GHz, με ram 16,0 GB, με κάρτα γραφικών NVDIA GEFORCE RTX 3050 4gb και με windows 11. Παίζω σε 1920 ανάλυση στο ultra settings, χωρίς κανένα lag ή stutter εντός παιχνιδιού. Υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση μόνο στα cutscenes, replay και όχι πάντα. Πιστεύεις ότι πρέπει να κατεβάσω την ανάλυση για να λυθεί αυτό;; Και να την κατεβάσω κάτω από 1920 ή να κατεβάσω το ultra settings; 18 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε Το παιχνιδι οταν κυκλοφορησε ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΕΟ PC! Δεν ετρεχε καθολου καλα. Ευτυχως που δεν εφτιαξα νεο μηχανημα! Εχω κατακτησει ολα τα κυπελλα (εκτος του γυναικειου δε βρισκει αντιπαλο) καθως και τη ντιβ 1. Μακαρι και το επομενο να τρεχει οπως αυτο τωρα. Αυτό πως το πέτυχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pesfun20 είπε Και να την κατεβάσω κάτω από 1920 ή να κατεβάσω το ultra settings; Δοκίμασε στο high να δεις αντί για ultra. Μην ρίξεις ανάλυση. 4 λεπτά πριν, Pesfun20 είπε Αυτό πως το πέτυχες; Έφτιαξε η ΕΑ το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pesfun20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δοκίμασε στο high να δεις αντί για ultra. Μην ρίξεις ανάλυση. Έφτιαξε η ΕΑ το παιχνίδι. 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δοκίμασε στο high να δεις αντί για ultra. Μην ρίξεις ανάλυση. Έφτιαξε η ΕΑ το παιχνίδι. Οκ. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 https://postimg.cc/Hrt3qqP5 Και με αυτη την κουπα ''τερματισα''-με το φιφα 23 οσον αφορα τις κουπες! 😂 @Pesfun20 Aυτο που ρωτας ειναι το μονο που δεν εφτιαξαν νομιζω. Παντως εχεις καλυτερη cpu απο μενα (στην καρτα σου ριχνω βεβαια 580 8G), ριξε κατι, κανε δοκιμες και θα εισαι ΟΚ. Παιζω σε 1080 αναλυση με ολα low, lock 60fps . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα φίλοι , μετά από το τελευταίο update του παιχνιδιού ...αρνείται με μου φορτώσει ...μετά το anticheat ..φορτώνει μια μαύρη οθόνη Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν βγάζω το χειριστήριο φορτώνει την αρχική και μένει εκεί Εννοείται ότι το έχω κάνει εγκατάσταση ξανά και έλεγχο κάρτας γραφικών 3070 κλπ Όλα τα άλλα games και Fifa τρέχουν κανονικά Θα τρελαθούμε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, vps είπε Καλημέρα φίλοι , μετά από το τελευταίο update του παιχνιδιού ...αρνείται με μου φορτώσει ...μετά το anticheat ..φορτώνει μια μαύρη οθόνη Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν βγάζω το χειριστήριο φορτώνει την αρχική και μένει εκεί Εννοείται ότι το έχω κάνει εγκατάσταση ξανά και έλεγχο κάρτας γραφικών 3070 κλπ Όλα τα άλλα games και Fifa τρέχουν κανονικά Θα τρελαθούμε .... Διορθώθηκε με νέο update και τρεξιμο από Origin Με joystick τι κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Παει και το Origin μας αφησε! Νομιζω μου αρεσει καλυτερα αυτο το ΕΑ App. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 12:42 ΠΜ, Platini_Athens είπε Παει και το Origin μας αφησε! Νομιζω μου αρεσει καλυτερα αυτο το ΕΑ App. Μέσα από ΕΑ App το FIFA23 δεν τρέχει με τίποτα ....αντίθετα στο origin δεν είχα πρόβλημα όλα τα άλλα FIFA 21 22 τρέχουν μια χαρά Τι repair του έκανα ΤΙΠΟΤΑ ... Καμία Βοήθεια Εννοείται ότι από θέμα συστήματος δεν υπάρχει θέμα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, vps είπε Μέσα από ΕΑ App το FIFA23 δεν τρέχει με τίποτα ....αντίθετα στο origin δεν είχα πρόβλημα όλα τα άλλα FIFA 21 22 τρέχουν μια χαρά Τι repair του έκανα ΤΙΠΟΤΑ ... Καμία Βοήθεια Εννοείται ότι από θέμα συστήματος δεν υπάρχει θέμα !!! κλεισε αν εχεις το αντι virus. Eγω με κασπερσκι (πρεπει λογικα να υπαρχουν ρυθμισεις) το κλεινω (κανω παυση οταν ειναι να παιξω) και ολα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα