Προς το περιεχόμενο

FIFA 23 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, panosdes είπε

μαγκες να κανω μια ερωτηση.

ισως χαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν το αγορασω.

Αν το αγορασω απο καταστημα οπως Κωτσοβολος πχ ( λογω δοσεων , καθως απο steam που αγοραζω συνηθως δεν εχει εκπτωση αυτη τη περιοδο ουτε δοσεις ), μπορω να το κατεβασω σε ψηφιακη μορφη ή μονο σε δισκο??

το λαπτοπ μου δεν εχει υποδοχη για disc. 

ολα τα παιχνιδια μου ( ΝΒΑ & Fifa) τα εχω αγορασει κ κατεβασει απο steam, σε εκπτωση.

Θενξ!!

Σίγουρα θα έχει cdkey μέσα στο κουτί για EA app, οπότε θα το πάρεις και θα το κάνεις register στον λογαριασμό σου και θα το κατεβάσεις. (όχι δεν θα είναι για steam)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Σίγουρα θα έχει cdkey μέσα στο κουτί για EA app, οπότε θα το πάρεις και θα το κάνεις register στον λογαριασμό σου και θα το κατεβάσεις. (όχι δεν θα είναι για steam)

thanx για την απαντηση!

Κατι τελευταιο, εχω βρει σε site ( eneba συγκεκριμενα ) το fifa 23 pc origin key ( europe), σε καλη τιμη . Κοντα 50 ευρω.

Αυτο αρκει για κατεβασω το παιχνιδι απο Origin?

•  
Επεξ/σία από panosdes

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 15/12/2022 στις 9:53 ΠΜ, hadji21 είπε

Τελικά αξίζει για αγορά; Το έχει και προσφορά στο Steam, μεταξύ άλλων, όποτε αν τα προβλήματα έχουν μειωθεί σημαντικά, αξίζει;

αυτό σκέφτομαι και εγώ αν αξίζει ή όχι η αγορά του γιατί το έχει προσφορά και η epic

Stantart 20 με κουπόνι

Ultimate 27 με κουπόνι

τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις?

41 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις?

Η ultimate θα σε κάνει πιο φτωχό κατά 7€ για έξτρα βλακείες απλώς.

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Η ultimate θα σε κάνει πιο φτωχό κατά 7€ για έξτρα βλακείες απλώς.

Το είπες πολύ Λαϊκά κατάλαβα ότι δεν αξιζει απλά αυτό 

• Like 1

σημερα τσιμπησα και εγω το παιχνιδι μεσω στιμ.

αρχικα καταντια που σου ζητα καθε φορα να ανοιγεις και το origin.. πρεπει μια πλατφορμα για το παιχνιδι οχι 2-3

στο διαβταυτα... παρολο που κατεβασα αναλυση, τα βιντεο κ ρεπλει εχουν πολθ χαμηλα fps ταξεως 5-10 με αποτελεσμα οταν παρει μπροστα, ο αγωνας εξελισσεται ηδη σε fast forward με αποτελεσμα να τρωω γκολ, υπσρχει κανενα φιξ;

Στις 22/12/2022 στις 4:51 ΜΜ, Tzini_Gr είπε

σημερα τσιμπησα και εγω το παιχνιδι μεσω στιμ.

αρχικα καταντια που σου ζητα καθε φορα να ανοιγεις και το origin.. πρεπει μια πλατφορμα για το παιχνιδι οχι 2-3

στο διαβταυτα... παρολο που κατεβασα αναλυση, τα βιντεο κ ρεπλει εχουν πολθ χαμηλα fps ταξεως 5-10 με αποτελεσμα οταν παρει μπροστα, ο αγωνας εξελισσεται ηδη σε fast forward με αποτελεσμα να τρωω γκολ, υπσρχει κανενα φιξ;

Nαι! Να το κανεις uninstall και να ξαναβαλεις το φιφα22! 😂 Κατεβαζω ξανα (το 22). Νισαφι. Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το πισι μου τοσο τελικα  ...σιγουρα θα ηθελα να το τεσταρω σε μια κονσολα next gen ή ενα τουμπανο πισακι.... γιατι ομως μου φαινεται οτι απλα εχει χειροτερο gameplay το 23; Σιγουρα κατι εκαναν εκει στην ΕΑ  και αρχισε να μου τρεχει ΚΑΠΩΣ (στην αρχη δεν το σηκωνε) ωστοσο δεν με ευχαριστει οσο το 22. Τεσπα. Καλα Χριστουγεννα! 😇 

9 hours ago, Platini_Athens said:

Nαι! Να το κανεις uninstall και να ξαναβαλεις το φιφα22! 😂 Κατεβαζω ξανα (το 22). Νισαφι. Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το πισι μου τοσο τελικα  ...σιγουρα θα ηθελα να το τεσταρω σε μια κονσολα next gen ή ενα τουμπανο πισακι.... γιατι ομως μου φαινεται οτι απλα εχει χειροτερο gameplay το 23; Σιγουρα κατι εκαναν εκει στην ΕΑ  και αρχισε να μου τρεχει ΚΑΠΩΣ (στην αρχη δεν το σηκωνε) ωστοσο δεν με ευχαριστει οσο το 22. Τεσπα. Καλα Χριστουγεννα! 😇 

Αρχικα Καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια πολυ αγαπη και ηρεμια!

Τελικα επαιζα σε 4κ γιαυτο κολλαγαν τα βιντεο. το κατεβασα σε 1440p και ολα καλα.

Το gameplay μου αρεσει, φαινεται πιο ρεαλιστικο και οι κοντρες. Επιπλεον στα + ειναι το crossplay οπου βρισκεις αμεσως ατομα.

Αυτο που παρατηρησα και ευχομαι να μην αλλαξει ειναι. οτι δεν εχω πετυχει κανεναν αγωνα να μου κολλα λογω συνδεσης και οτι φαινεται προς το παρον οτι δεν υπαρχουν (τοσοι; ) τσιτεραδες...

στο αρνητικο που προσεξα ειναι η περιστροφη του σωματος του παιχτη γυρω απο την ιδια την μπαλα, ειναι τραγικη. Μεχρι να αλλαξει πλευρα, εχουμε νυχτωσει...

Κατα τα αλλα, ιδια γραφικα μονο που εκαναν πιο ζωντανα τα χρωματα :P

Εν κατακλειδη

+ χειρισμος / gameplay

- ιδια γραφικα

Πριν λιγες μερες ''καταφερα'' κερδιζοντας 2 καλους αντιπαλους στα 2 τελευταια ματς να κατακτησω και σε αυτον τον τιτλο του Fifa στο απλο seasons με την Παρι (ο Παριζακιας😂) την ντιβ 1. 1- 2 κυπελλα μου λειπουν νομιζω ακομα.

''Εχει δυσκολεψει''....''εχει παιχταραδες''.....σιγουρα μια φορα με κουραζει περισσοτερο παρα με διασκεδαζει πλεον.

ΟΜΩΣ!

Δυστυχως, ακομη μια φορα (απο το 2016 τουλαχιστον), κατεμε παντα, ειναι ενα φιφα το οποιο ''σε κανει να νομιζεις οτι εισαι καλυτερος'' απο τον εκαστοτε αντιπαλο σου ονλαιν.

Ποτε ριχνει τον εναν, ποτε ριχνει τον αλλον. Νομιζω τα τροπαια εχουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ τη σημασια τους (ονλαιν παντα αφου δεν παιζω οφλαιν) για την εκβαση του σεναριου (σκριπτινγκ).

Και αυτη η λογικη (προσωπικη αποψη και εφοσον ισχυουν τα οσα παρατηρω ολα αυτα τα χρονια) ειναι το μεγα αρνητικο σημειο του παιχνιδιου.

Βεβαια το ερωτημα παραμενει το ιδιο δλδ ΑΝ και ΠΩΣ θα μπορουσε να γινει αλλιως (το παιχνιδι).

Καλη Χρονια με Υγεια και οτι καλυτερο σε ολους!  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...