Προς το περιεχόμενο

FIFA 23 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, vps είπε

Δυστυχώς  δεν  έχω  βγάλει  άκρη   ...το  παιχνίδι  αρνείται  να  τρέξει  ...παρόλο  που  στο  ΒΙΟΣ  είναι  ενεργοποιημένη  η  διαδικασία  ασφαλής  εκκίνησης  ...

Το  μήνυμα  ίδιο 

1676950631_1.jpg.2e08927af862423d6233d0d762fc22fc.jpg

Μοιάζει να λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το secure boot στο bios. Τσέκαρε να δεις αν είναι, γιατί αν δεν είναι, θέλει διαδικασία σίγουρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Μοιάζει να λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το secure boot στο bios. Τσέκαρε να δεις αν είναι, γιατί αν δεν είναι, θέλει διαδικασία σίγουρα.

Όπως  γράφω  και  παραπάνω  στη  μητρική  Z390  AORUS  MASTER  το  secure boot   είναι  Custom Mode που  όπως  ερμηνεύει  το  ΒΙΟΣ   είναι  ενεργό ...Κάνω  λάθος  ?

Υπάρχουν  2  επιλογές  custom  και  standard

Ευχαριστώ

1 ώρα πριν, vps είπε

Όπως  γράφω  και  παραπάνω  στη  μητρική  Z390  AORUS  MASTER  το  secure boot   είναι  Custom Mode που  όπως  ερμηνεύει  το  ΒΙΟΣ   είναι  ενεργό ...Κάνω  λάθος  ?

Υπάρχουν  2  επιλογές  custom  και  standard

Ευχαριστώ

Μαλλον απ' ότι βλέπω θέλει περαιτέρω ρύθμιση ...τώρα το είδα... και ενεργοποιω...

Να δούμε...

Λοιπόν  όλα  καλά  ...ήθελε  λίγο  μεγαλύτερη  προσοχή  η  ρύθμιση  στο   BIOS  για  το  secure boot

Για  την  ρύθμιση  στο  χειριστήριο  υπάρχει  κάποια  βοήθεια  ,  αρχικά  δεν  βλέπει  τίποτα  ...

Υ.Γ  Ο  αρχικό  πίνακας  που  έβγαζαν  όλα  τα  FIFA   απουσιάζει  ???

• Like 1

3 ώρες πριν, vps είπε

Λοιπόν  όλα  καλά  ...ήθελε  λίγο  μεγαλύτερη  προσοχή  η  ρύθμιση  στο   BIOS  για  το  secure boot

Για  την  ρύθμιση  στο  χειριστήριο  υπάρχει  κάποια  βοήθεια  ,  αρχικά  δεν  βλέπει  τίποτα  ...

Υ.Γ  Ο  αρχικό  πίνακας  που  έβγαζαν  όλα  τα  FIFA   απουσιάζει  ???

αν δεν είναι κάποιο οφισιάλε gamepad τότε βάλε αυτό εδώ

https://www.x360ce.com/ 

• Like 1

Καλησπέρα,

μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα καλύτερα settings για το vontrol panel της nvdia στο fifa23?Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δν βγάζω άκρη.  Έχω Intel i5-9600K CPU με την msi 1060 gamimg x 6 gb k 16gb ram.

Μόλις τώρα, samcro_labros είπε

Καλησπέρα,

μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα καλύτερα settings για το vontrol panel της nvdia στο fifa23?Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δν βγάζω άκρη.  Έχω Intel i5-9600K CPU με την msi 1060 gamimg x 6 gb k 16gb ram.

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα;

2 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα;

Στα κορνερ κ στα  φαουλ πεφτουν τα fps, εχω διαβασει οτι ειναι γενικο το πρβλημα.  Στην ροη του αγωνα κανει σπασιματακια η εικονα...γενικα δν ειναι smooth οσο παλαιοτερα fifa.

3 ώρες πριν, samcro_labros είπε

Καλησπέρα,

Για δες αυτό εδώ μήπως σε βοηθήσει.

ή το βίντεο

• Like 1

Τελικά  αυτό  το  EA Anticheat  τι  είναι  ?  Γιατί  ενεργοποιήθηκε  με  την  έκδοση  13...

Επειδή  βλέπω  ότι  μπορείς  να  το  απενεργοποιήσεις  ,  χάνεις  κάτι  άμα  το  κάνεις  ???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Με το τελευταιο patch  αυξησαν παλι την ταχυτητα και πο εκει που ηταν πολυ ευχαριστο , τωρα παλι εγινε χαλια στα ματια μου.. εχασε ολη την ισοροπια που ειχε και τωρα απλα τρεχεις

Καποια λυση για το constant pressure εχουμε; Καλα εκει στην ΕΑ δεν βλεπουν τα χαλια τους; Να μας δινουν το μισο γηπεδο τοτε αφου το αλλο μισο δεν το χρειαζομαστε!

μαγκες να κανω μια ερωτηση.

ισως χαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν το αγορασω.

Αν το αγορασω απο καταστημα οπως Κωτσοβολος πχ ( λογω δοσεων , καθως απο steam που αγοραζω συνηθως δεν εχει εκπτωση αυτη τη περιοδο ουτε δοσεις ), μπορω να το κατεβασω σε ψηφιακη μορφη ή μονο σε δισκο??

το λαπτοπ μου δεν εχει υποδοχη για disc. 

ολα τα παιχνιδια μου ( ΝΒΑ & Fifa) τα εχω αγορασει κ κατεβασει απο steam, σε εκπτωση.

Θενξ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...