thanasis00 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 44 λεπτά πριν, vps είπε Δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη ...το παιχνίδι αρνείται να τρέξει ...παρόλο που στο ΒΙΟΣ είναι ενεργοποιημένη η διαδικασία ασφαλής εκκίνησης ... Το μήνυμα ίδιο Μοιάζει να λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το secure boot στο bios. Τσέκαρε να δεις αν είναι, γιατί αν δεν είναι, θέλει διαδικασία σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, thanasis00 είπε Μοιάζει να λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το secure boot στο bios. Τσέκαρε να δεις αν είναι, γιατί αν δεν είναι, θέλει διαδικασία σίγουρα. Όπως γράφω και παραπάνω στη μητρική Z390 AORUS MASTER το secure boot είναι Custom Mode που όπως ερμηνεύει το ΒΙΟΣ είναι ενεργό ...Κάνω λάθος ? Υπάρχουν 2 επιλογές custom και standard Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, vps είπε Όπως γράφω και παραπάνω στη μητρική Z390 AORUS MASTER το secure boot είναι Custom Mode που όπως ερμηνεύει το ΒΙΟΣ είναι ενεργό ...Κάνω λάθος ? Υπάρχουν 2 επιλογές custom και standard Ευχαριστώ Μαλλον απ' ότι βλέπω θέλει περαιτέρω ρύθμιση ...τώρα το είδα... και ενεργοποιω... Να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν όλα καλά ...ήθελε λίγο μεγαλύτερη προσοχή η ρύθμιση στο BIOS για το secure boot Για την ρύθμιση στο χειριστήριο υπάρχει κάποια βοήθεια , αρχικά δεν βλέπει τίποτα ... Υ.Γ Ο αρχικό πίνακας που έβγαζαν όλα τα FIFA απουσιάζει ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, vps είπε Λοιπόν όλα καλά ...ήθελε λίγο μεγαλύτερη προσοχή η ρύθμιση στο BIOS για το secure boot Για την ρύθμιση στο χειριστήριο υπάρχει κάποια βοήθεια , αρχικά δεν βλέπει τίποτα ... Υ.Γ Ο αρχικό πίνακας που έβγαζαν όλα τα FIFA απουσιάζει ??? αν δεν είναι κάποιο οφισιάλε gamepad τότε βάλε αυτό εδώ https://www.x360ce.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα καλύτερα settings για το vontrol panel της nvdia στο fifa23?Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δν βγάζω άκρη. Έχω Intel i5-9600K CPU με την msi 1060 gamimg x 6 gb k 16gb ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, samcro_labros είπε Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα καλύτερα settings για το vontrol panel της nvdia στο fifa23?Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δν βγάζω άκρη. Έχω Intel i5-9600K CPU με την msi 1060 gamimg x 6 gb k 16gb ram. Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samcro_labros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα; Στα κορνερ κ στα φαουλ πεφτουν τα fps, εχω διαβασει οτι ειναι γενικο το πρβλημα. Στην ροη του αγωνα κανει σπασιματακια η εικονα...γενικα δν ειναι smooth οσο παλαιοτερα fifa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, samcro_labros είπε Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα καλύτερα settings για το vontrol panel της nvdia στο fifa23?Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δν βγάζω άκρη. Έχω Intel i5-9600K CPU με την msi 1060 gamimg x 6 gb k 16gb ram. Για δες αυτό εδώ μήπως σε βοηθήσει. ή το βίντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vps Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Τελικά αυτό το EA Anticheat τι είναι ? Γιατί ενεργοποιήθηκε με την έκδοση 13... Επειδή βλέπω ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις , χάνεις κάτι άμα το κάνεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, vps είπε Τελικά αυτό το EA Anticheat τι είναι ? για να μη χακάρεις είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Επαιξε καποιος....; Αλλαξαν το σταμινα επιτελους ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Με το τελευταιο patch αυξησαν παλι την ταχυτητα και πο εκει που ηταν πολυ ευχαριστο , τωρα παλι εγινε χαλια στα ματια μου.. εχασε ολη την ισοροπια που ειχε και τωρα απλα τρεχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Καποια λυση για το constant pressure εχουμε; Καλα εκει στην ΕΑ δεν βλεπουν τα χαλια τους; Να μας δινουν το μισο γηπεδο τοτε αφου το αλλο μισο δεν το χρειαζομαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 μαγκες να κανω μια ερωτηση. ισως χαζη αλλα θελω να ειμαι σιγουρος πριν το αγορασω. Αν το αγορασω απο καταστημα οπως Κωτσοβολος πχ ( λογω δοσεων , καθως απο steam που αγοραζω συνηθως δεν εχει εκπτωση αυτη τη περιοδο ουτε δοσεις ), μπορω να το κατεβασω σε ψηφιακη μορφη ή μονο σε δισκο?? το λαπτοπ μου δεν εχει υποδοχη για disc. ολα τα παιχνιδια μου ( ΝΒΑ & Fifa) τα εχω αγορασει κ κατεβασει απο steam, σε εκπτωση. Θενξ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα