vps Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 6:05 ΜΜ, Platini_Athens είπε κλεισε αν εχεις το αντι virus. Eγω με κασπερσκι (πρεπει λογικα να υπαρχουν ρυθμισεις) το κλεινω (κανω παυση οταν ειναι να παιξω) και ολα καλα. Νομίζω έτσι βρήκα και εγώ λύση ....απαράδεχτοι όμως στην ΕΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pesfun20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 8:25 ΜΜ, Platini_Athens είπε https://postimg.cc/Hrt3qqP5 Και με αυτη την κουπα ''τερματισα''-με το φιφα 23 οσον αφορα τις κουπες! 😂 @Pesfun20 Aυτο που ρωτας ειναι το μονο που δεν εφτιαξαν νομιζω. Παντως εχεις καλυτερη cpu απο μενα (στην καρτα σου ριχνω βεβαια 580 8G), ριξε κατι, κανε δοκιμες και θα εισαι ΟΚ. Παιζω σε 1080 αναλυση με ολα low, lock 60fps . Σε ευχαριστώ. Τα ψιλοκολλήματα τα έχει μόνο σε ορισμένα replay και στα κόρνερ. Στο gameplay, με όλα τα γραφικά στο τέρμα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Κατι εκαναν δε μπορει με τα @#%^$*& UPDATES τους διοτι το παιχνιδι (το gameplay) εχει γινει τραγικο. O ρυθμος ειναι απιστευτος. Ακομα κι αν πεφτει το σταμινα, ακομα κι αν μπορεις να κανεις σωστη διαχειριση με αλλαγες παιχτων και τακτικων... αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχει ουτε στο μπασκετ! Ο τροπος που κινειται ο παιχτης που κανει αμυνα στον αντιπαλο με τη μπαλα ειναι αφυσικος. Πανω κατω σε αμυνα και επιθεση οι παιχτες λες και το γηπεδο ειναι πιο μικρο σε διαστασεις και απο μουντιαλιτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, Platini_Athens είπε Κατι εκαναν δε μπορει με τα @#%^$*& UPDATES τους διοτι το παιχνιδι (το gameplay) εχει γινει τραγικο. O ρυθμος ειναι απιστευτος. Ακομα κι αν πεφτει το σταμινα, ακομα κι αν μπορεις να κανεις σωστη διαχειριση με αλλαγες παιχτων και τακτικων... αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχει ουτε στο μπασκετ! Ο τροπος που κινειται ο παιχτης που κανει αμυνα στον αντιπαλο με τη μπαλα ειναι αφυσικος. Πανω κατω σε αμυνα και επιθεση οι παιχτες λες και το γηπεδο ειναι πιο μικρο σε διαστασεις και απο μουντιαλιτο. Καλά που μας δίνεις reports από το παιχνίδι για να κάθομαι όσο πιο μακριά του γίνεται. Άντε να βγεί κανένα νέο IP να γλιτώσουμε. Όπως και στο NBA χρειάζεται νέο IP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2023 στις 9:09 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Καλά που μας δίνεις reports από το παιχνίδι για να κάθομαι όσο πιο μακριά του γίνεται. Άντε να βγεί κανένα νέο IP να γλιτώσουμε. Όπως και στο NBA χρειάζεται νέο IP. Κοιτα ισως τελικα το παιχνιδι να μην ειναι τοσο του πεταματου...φιφα κλασικο ειναι....ΟΚ μπορει να μουφιζει συχνα πυκνα ομως ειναι και το αρχαιο μου πισακι το οποιο δεν το σηκωνει/τρεχει καλα/σωστα. ΟΜΩΣ! Δοκιμασα κατι σημερα. Εριξα την αναλυση σε 800Χ600 (κατι που οταν βγηκε το παιχνιδι ουτε κατα διανοια δεν γινοταν αφου δεν ετρεχε περα απο 1920Χ1080 ή 1280Χ720 ).... ναι λιγο ακομα και νομιζεις οτι παιζεις φιφα 98!!!!... οπως επισης αλλαξα την καμερα σε κο οπ. Το παιχνιδι τρεχει αρκετα σμουθ και βλεπω αρκετο γηπεδο (προλαβαινω να αντιδρασω αλλα και να πασαρω καλυτερα). Λογικα ετσι παιζουν ΟΛΟΙ οσοι αγωνιζονται στο πισι κοντρα σε κονσολατους με 4Κ τηλεορασεις. Οποτε οι πρωτοι εχουν το αβανταζ σε αποκριση και ταχυτητα. Να ειναι πλασιμπο ολα τα παραπανω... αραγε; Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από Platini_Athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Να ρωτήσω. Τώρα που έχασαν τα δικαιώματα μπορεί να κλείσει η ΕΑ τους σερβερς; ή είναι σίγουρο ότι θα τρέχουν για μερικά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Αnti cheat και 2 αυγα Τουρκιας! Παιζω τελικο κυπελλου φουλ constant pressure ( η μονη λυση) και νικαω με 2 γκολ διαφορα εναν πολυ καλο παιχτη. Ταχυτατος και με καλο χειρισμο. Στο 87 κουιταρει... και φυσικα ο αγωνας ΔΕΝ μετρησε ποτε. Για αλλη μια χρονια στο πισι το προιον ερχεται το χρονικο εκεινο σημειο που γινεται απαραδεκτο. Ενα ποδοσφαιρακι χωρις τσιτ και χωρις να μεροληπτει (ονλαιν παντα) ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μπήκε στο gamepass ultimate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Εχω εγκατεστημενο το παιχνιδι σε λαπτοπ.. Επειδη ομως θα φυγω απο το σπιτι και θα παω για δουλεια σε μερος χωρις ιντερνετ θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω καποια ρυθμιση στο epic ή ea app ετσι ωστε να παιζει το παιχνιδι αποκλειστικα offline.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, Δυστυχώς το pro καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Εκπαίδευση δεκαετιών στον βρόντο. Τώρα είμαι, μάλλον, αναγκασμένος να μάθω απ΄την αρχή FIFA. Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να κάνω ίδιο τον χειρισμό με το pro; πχ στο pro με ένα κουμπί ο αμυντικός σου ακολουθεί και κόβει, ενώ με ένα δεύτερο μπορείς να καλέσεις δεύτερο αμυντικο ο οποίος και αυτος ακολουθεί τη μπαλα και κοβεί. Γίνεται αυτό στο FIFA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Στις 16/7/2023 στις 11:15 ΜΜ, Federacion είπε Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να κάνω ίδιο τον χειρισμό με το pro; πχ στο pro με ένα κουμπί ο αμυντικός σου ακολουθεί και κόβει, ενώ με ένα δεύτερο μπορείς να καλέσεις δεύτερο αμυντικο ο οποίος και αυτος ακολουθεί τη μπαλα και κοβεί. Γίνεται αυτό στο FIFA; Στο φιφα, ονλαιν, η αμυνα ειναι τακτικαλ. Πατας RB και ερχεται βοηθεια στο μαρκαρισμα και με το Α οπως και με το LT κανεις αμυνα με τον παιχτη που ελεγχεις εσυ. Την καταλληλη στιγμη πατας Χ (η το Β αναλογα αν τα εχεις αλλαξει) και κλεβεις τη μπαλα. Βεβαια εχει και τα καστομ τακτικς οπου εκει μπορεις να κανεις την αμυνα πολυ πιεστικη (να πεφτουν και 3 πανω στον αντιπαλο). Πλεον ομως το σταμινα πεφτει (οχι οτι εχει καμια σημασια ακομα αυτο φιφα) αρκετα και η ομαδα αρχιζει να σερνεται. Ολοι προσπαθουν να βαλουν πολλα γκολ (αντε βγαλτα μετα) και παιζουν με τη σεντρα μανιασμενα. Οι αλλαγες εχουν αυξηθειο οποτε παραμενει ο μη φυσιολογικος ρυθμος σε καθε αγωνα. Σε καποια ματς περνανε απο μεσα σου οι αντιπαλοι και σου κλεβουν τη μπαλα (σαν να μην υπαρχεις). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Οπότε πρέπει να πατήσεις Χ να κλέψει την μπάλα. Δεν το κάνει αυτόματα, ακόμα κι αν ο επιθετικός του την βάζει μπροστά του. ΟΚ, ευχαριστώ πολυ. Βασικά δεν μας έμεινε ποδοσφαιράκι να παίξουμε πλέον... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, Federacion είπε Οπότε πρέπει να πατήσεις Χ να κλέψει την μπάλα. Δεν το κάνει αυτόματα, ακόμα κι αν ο επιθετικός του την βάζει μπροστά του. ΟΚ, ευχαριστώ πολυ. Nαι το Χ για ορθιο τακλιν. Καποιες φορες ομως ειναι αρκετο και μονο το LT. Εγω τα παταω ασυναισθητα ...συνδιασμους LT μαζι με Α.... θα το βρεις. Θελει καλο συγχρονισμο. Γενικα να τους αφηνεις να πεφτουν πανω σου. Να μαρκαρεις πηγαινοντας ΚΑΙ προς τα πισω και ξαφνικα την καταλληλη στιγμη να πηγαινεις μπροστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Οπως και στο 22 δε μπορουσα να σωσω τα συστηματα και τις θεσεις των παιχτων (μου τα αλλαζει συνεχεια και με τις παυσεις που δε φτανουν κι ολας ειναι δυσκολο οταν παιζεις ονλαιν) ετσι συμβαινει και στο 23. Ειναι μπαγκ απ οτι διαβαζω αλλα δεν εχω βγαλει ακρη πως διορθωνεται. Yπαρχει καποια λυση (στο PC τουλαχιστον); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Με αυτούς τους sliders το παιχνίδι είναι διαφορετικό και πιο ρεαλιστικό για όποιον ασχολείται offline όπως καριέρα mode.. Απλά από legendary το έχω στο ultimate και τους goalkeeper τους ανέβασα ability στο 60.. Το competitor mode το έχω στο off και στην cpu έχω κατεβάσει στο 70 pass και shoot errors (πάσες και σουτ τα ανεβάζετε τα κατεβάζετε για να βρείτε την επιθυμητή δυσκολία) .. YΓ. Το παιχνίδι το παίζω σε xbox SX https://diamondlobby.com/fifa-23/realistic-game-sliders-fifa-23/ Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από vagosvts7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα