Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Doubt είπε

50€?

Κάνεις και βάψιμο/περμανάντ?

Μπα δεν ειμαι αυτης της σχολης. Ειμαι ωστοσο της σχολης να επιλεγω τον σωστο επαγγελματια, τη σψστη δουλεια και δεν ειμαι μπατηρακι, μπορω να καλυψω το κοστος. Σου φαινεται εξωπραγματικο, καταλαβαινω..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xgol είπε

Μπα δεν ειμαι αυτης της σχολης. Ειμαι ωστοσο της σχολης να επιλεγω τον σωστο επαγγελματια, τη σψστη δουλεια και δεν ειμαι μπατηρακι, μπορω να καλυψω το κοστος. Σου φαινεται εξωπραγματικο, καταλαβαινω..

Σωστος επαγγελματιας παντως υπαρχει και με λιγοτερα που κανει και αντιστοιχα σωστη δουλεια.Τα 50 δεν ειναι απαραιτητο οτι δικαιολογουνται απο τα παραπανω μονο, μπορει να πουλαει καποιος το ονομα και την φημη η να θελει να καλυπτει τα υψηλα  εξοδα του μαγαζιου.Οπως και να εχει ο καθενας κανε κουμαντο στην δικια του τσεπη.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/7/2022 στις 10:27 ΜΜ, xgol είπε

50€ ανά 3 εβδομαδες το κοστος. Δυστυχως λογω ελλειψης χρονου καποιες φορες κοντεύει μήνας χωρις κουρεμα. 

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κόστος αλλά ακόμα και κουρείς που είναι ινσταγκραμικοί, κουρεύουν ποδοσφαιριστές γνωστούς κτλ κτλ, δεν παίρνουν 50 ευρώ.  Μιλάω για κούρεμα, τριμάρισμα  γενειάδας και αφαίρεση τριχών πάνω από τα μάγουλα με κλωστή και ελαφρύ μασάζ.

Τι κάνει ο δικός σου σε μαλλί 3 εβδομάδων; 

ΥΓ: Χωρίς καμία παρεξήγηση ρωτάω, απολύτως ειλικρινά έχω την απορία. 

Δημοσ.

Τι ψάχνεις να βρεις τώρα; μπήκε σε θέμα "τιμές κουρείων" να γράψει πως δίνει 50 το κούρεμα γιατί δεν είναι μπατίρης και θα το πάρουμε και σοβαρά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 ειναι μια νορμαλ τιμη.Αν πας χρονια εχει μαθει τι σαρεσει τι σου παει πως ειναι το μαλλι σου κ πραγματικα σε κουρευει με κλειστα ματια.Συνηθως αυτα τα μαγαζια εχουν σταθερη πελατεια κ δεν εχουν εξεζητημενες απαιτησεις για να βγουν στο ινστα..Δηλαδη 2 κατω σβησιμο 4 πανω κ τελος.

Επεξ/σία από magicnumbers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...