Doubt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 50€? Κάνεις και βάψιμο/περμανάντ? 14 ώρες πριν, xgol είπε 50€ ανά 3 εβδομαδες το κοστος 1
xgol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Doubt είπε 50€? Κάνεις και βάψιμο/περμανάντ? Μπα δεν ειμαι αυτης της σχολης. Ειμαι ωστοσο της σχολης να επιλεγω τον σωστο επαγγελματια, τη σψστη δουλεια και δεν ειμαι μπατηρακι, μπορω να καλυψω το κοστος. Σου φαινεται εξωπραγματικο, καταλαβαινω..
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, xgol είπε Μπα δεν ειμαι αυτης της σχολης. Ειμαι ωστοσο της σχολης να επιλεγω τον σωστο επαγγελματια, τη σψστη δουλεια και δεν ειμαι μπατηρακι, μπορω να καλυψω το κοστος. Σου φαινεται εξωπραγματικο, καταλαβαινω.. Σωστος επαγγελματιας παντως υπαρχει και με λιγοτερα που κανει και αντιστοιχα σωστη δουλεια.Τα 50 δεν ειναι απαραιτητο οτι δικαιολογουνται απο τα παραπανω μονο, μπορει να πουλαει καποιος το ονομα και την φημη η να θελει να καλυπτει τα υψηλα εξοδα του μαγαζιου.Οπως και να εχει ο καθενας κανε κουμαντο στην δικια του τσεπη. 2
Bomber-21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 10:27 ΜΜ, xgol είπε 50€ ανά 3 εβδομαδες το κοστος. Δυστυχως λογω ελλειψης χρονου καποιες φορες κοντεύει μήνας χωρις κουρεμα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κόστος αλλά ακόμα και κουρείς που είναι ινσταγκραμικοί, κουρεύουν ποδοσφαιριστές γνωστούς κτλ κτλ, δεν παίρνουν 50 ευρώ. Μιλάω για κούρεμα, τριμάρισμα γενειάδας και αφαίρεση τριχών πάνω από τα μάγουλα με κλωστή και ελαφρύ μασάζ. Τι κάνει ο δικός σου σε μαλλί 3 εβδομάδων; ΥΓ: Χωρίς καμία παρεξήγηση ρωτάω, απολύτως ειλικρινά έχω την απορία.
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Τι ψάχνεις να βρεις τώρα; μπήκε σε θέμα "τιμές κουρείων" να γράψει πως δίνει 50 το κούρεμα γιατί δεν είναι μπατίρης και θα το πάρουμε και σοβαρά; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Ουτε στο https://exfacto.gr/2018/02/18/kommotirio-gymnostithes-kommotries-stin-thessaloniki/ δεν αφήνεις 50€.
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Η τιμή των 50 ευρώ αφορά για κούρεμα στην Ελβετία. Αν θυμάμαι καλά εκεί μένει
magicnumbers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ειναι μια νορμαλ τιμη.Αν πας χρονια εχει μαθει τι σαρεσει τι σου παει πως ειναι το μαλλι σου κ πραγματικα σε κουρευει με κλειστα ματια.Συνηθως αυτα τα μαγαζια εχουν σταθερη πελατεια κ δεν εχουν εξεζητημενες απαιτησεις για να βγουν στο ινστα..Δηλαδη 2 κατω σβησιμο 4 πανω κ τελος. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από magicnumbers
Doubt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε στο https://exfacto.gr/2018/02/18/kommotirio-gymnostithes-kommotries-stin-thessaloniki/ δεν αφήνεις 50€. Άμα το βρω που είναι, χαλάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα