Moderators stormrain Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Η δικια μου χρεωνει 14 ευρω, αλλα σε μενα το εχει κρατησει σταθερα 10 γιατί πηγαινω καμια 15ρια χρόνια 😁 Παλιότερα πηγαινα στον μηνα αυστηρά, τωρα που το εχω μακρυνει πρέπει να εχω να παω κανενα τρίμηνο. Εντιτ: το σουρεαλ ειναι πως δινω 12 ευρω για το μουσι (σε barbershop αυτο).
Arkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο κούρεμα το έκανα φαντάρος Ξάνθη το 2009. Μόλις πάω λούσιμο από μια κούκλα κορασίδα μετά κούρεμα περιποιημένο και μετά ξανά λούσιμο από άλλη κορασίδα. 5 ευρώ παρακαλώ κάνα μισάωρο όλη η διαδικασία. Πήγα άλλες 4 5 φορές στους 3 μήνες που έκατσα Ξάνθη όχι γιατί ήθελα κούρεμα αλλά για το λούσιμο μην μείνουν χωρίς δουλειές και οι κοπελιές. Αγάπη στο συνάνθρωπο πάνω από όλα. Το χειρότερο κούρεμα πριν 6 7 χρόνια 10 ευρώ για 5 λεπτά. Εβαλε μια τεράστια χτένα από πάνω κράτς με τη μηχανή αλφαδι έχει το κεφάλι από πάνω σαν να πέρασε ο οδοστρωτήρας. Και το μαλλί μου είναι σαν να το ρίχνω λίπασμα το γαμημενο πως μεγαλώνει έτσι. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Arkin 4
miklas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, Centurion είπε Εδώ και 5 χρόνια χρησιμοποιώ μηχανή αξίας 25€ με σκάλες. 3 άτομα, έχουμε γλιτώσει κοντά στο χιλιάρικο. Βέβαια δεν έχουμε και πολλές απαιτήσεις, γιατί δεν έχουμε και πολλά μαλλιά. Καμία σχέση δηλαδή με τη φωτο που εχεις στο προφίλ σου 😂😂😂
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Titos301 είπε με τις υγειες μας.... δυστυχως αυτος ο κλαδος βαζει το χερι στη τσεπη μας και την αδειαζει, προπερσι 10€, περυσι 12€ και φετος 14€ στο ιδιο κουρειο με ολα τα αλλα της πολης να ακολουθουν... εννοειται αποδειξεις ουτε για δειγμα, αν πληρωσεις με καρτα σε παρεξηγουν και αν εχεις 20ευρω και πανω ειναι λες και του σκοτωσες τη μανα μακαρι να μπορουσα να κουρευομαι μονος μου Τότε άλλαξε κουρειο, διότι εμενα και απόδειξη δίνουν ασχέτως αν πληρώσεις με καρτα η όχι αλλά και με καρτα δέχονται. Ένας γέρος που πήγαινα από το 90 και βγήκε σύνταξη δεν είχε pos και αποδειξη έκοβε αμα γούσταρε. Οι νέοι επαγγελματίες προσαρμοζονται στις απαιτήσεις του νόμου.
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγω που απο το 1999 ειμαι στον ιδιο ξεκινησε με 10 ευρω (αναλογικα και σε δραχμες πριν να μπει το ευρω) πηγε στα 12 και καποια στιγμη που εκανε ανακαινιση το μαγαζι πηγε 15 οπου και ειναι μεχρι τωρα. Ειμαι υπερευχαριστημενος και προσωπικα χαλαλι τα 2-3 ευρω παραπανω τον μηνα.
Centurion Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, miklas είπε Καμία σχέση δηλαδή με τη φωτο που εχεις στο προφίλ σου 😂😂😂 Περασμένα μεγαλεία 😄
mechpanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ανάλογα. Να το ανεβάσει από 10 στα 12 όταν του έχει ανέβει το ρεύμα και καίει όλη τη μέρα θερμοσίφωνο για να λούζει τους πελάτες και πιστολάκι για να τους στεγνώνει τα μαλλιά (ενεργοβόρες συσκευές) μου φαίνεται λογικό.
Mansora Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Όταν ανεβαίνει το κόστος της ενέργειας ανεβαίνουν όλα. Το χειρότερο μου είναι ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις τιμές και ένα κούρεμα πλέον διαρκεί 40 λεπτά για 5 πόντους μαλλί στα μοδάτα μπαρμπερικα. Ότι ναυτία δεν με έχει πιάσει τόσα χρόνια σε βαπόρι μου την προκαλεί ο μπαρμπέρης που με φέρνει γύρω γύρω για να μη χάσει κανένα χιλιοστό με ακατάπαυστη πολυλογία. Ένας άλλος που πήγαινα την είχε δει Ψαλιδοχέρης πολύ νευρικός και πολύ αγχωτικος
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, e-tic είπε Στον ίδιο θα πηγαίνουμε! 5 ευρώ προ covid, 5 ευρώ και τώρα. Και το κούρεμα μια χαρά, ειδικά για εμένα που δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Πριν απο αυτόν είχα δοκιμάσει μόνος μου με μηχανή και τα έκανα χάλια, πήγα σε κουρείο άραβα και με έκανε χειρότερα, ενώ δοκίμασα και στις προσφορές τύπου 2 κουρέματα +1 δώρο και τελικά του έκανα εγώ δώρο το τελευταίο κούρεμα που ποτέ δεν πήγα. Γενικά, όπως γράφτηκε και παραπάνω, ανοίγουν πολλά trendy, sexy και ουάου κομμωτήρια που σου χρεώνουν με το καλημέρα κάτι 40ρια επειδή το ζελέ που θα σου βάλουν έχει άρωμα απο φλόκια πιγκουίνου και παρόλα αυτά τα βλέπω συνέχεια γεμάτα. Δεν μπορώ να το καταλάβω το πως κάποιοι έχουν ανάγει το κούρεμα σε πρώτη ανάγκη και δίνουν έτσι εύκολα τόσα χρήματα. Ηρακλεους!
geo9419 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Απο Σεπτέμβριο στην περιοχή μου όλοι ανέβασαν 2 ευρώ το ανδρικό κούρεμα ταυτόχρονα. Εγω πήγαινω σε εναν από 5 ευρώ το έκανε 7 ευρώ. Τον προτιμώ γιατί είναι γρηγορος (ο γιος του ειναι αργός αλλά θα μάθει) φθηνός και κάνει καλή δουλειά. Δεν ζητάω απόδειξη, αλλά και αυτός στην καραντινα δεν μου ζητουσε rapid τεστ. Τον βοηθησα και εγω με το ρευμα τον Οκτώβριο να κάνει σταθερα συμβολαια στην ΔΕΗ να μην πληρωνει ρήτρες αναπροσαρμογής. Γενικά είναι καλός άνθρωπος και μπορώ να συννενοηθώ μαζί του αυτό για μένα μετράει πιο πολύ στην εποχή μας.
spectaculator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Κι ο δικός μου το ανέβασε από 5 στα 10 αλλά πλέον τον πληρώνω μόνο με την κάρτα. 21 λεπτά πριν, geo9419 είπε Απο Σεπτέμβριο στην περιοχή μου όλοι ανέβασαν 2 ευρώ το ανδρικό κούρεμα ταυτόχρονα. Εγω πήγαινω σε εναν από 5 ευρώ το έκανε 7 ευρώ. Τον προτιμώ γιατί είναι γρηγορος (ο γιος του ειναι αργός αλλά θα μάθει) φθηνός και κάνει καλή δουλειά. Δεν ζητάω απόδειξη, αλλά και αυτός στην καραντινα δεν μου ζητουσε rapid τεστ. Τον βοηθησα και εγω με το ρευμα τον Οκτώβριο να κάνει σταθερα συμβολαια στην ΔΕΗ να μην πληρωνει ρήτρες αναπροσαρμογής. Γενικά είναι καλός άνθρωπος και μπορώ να συννενοηθώ μαζί του αυτό για μένα μετράει πιο πολύ στην εποχή μας. Ωραίος! Το δικό του μερίδιο στην εφορία θα το πληρώσεις εσύ!
geo9419 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, spectaculator είπε Κι ο δικός μου το ανέβασε από 5 στα 10 αλλά πλέον τον πληρώνω μόνο με την κάρτα. Ωραίος! Το δικό του μερίδιο στην εφορία θα το πληρώσεις εσύ! Ποιος σου ειπε οτι εγω πληρώνω εφορία. Ο ΦΠΑ ειναι φόρος καταναλωσης. 24% ΦΠΑ ειδος πολυτελείας το κουρεμα. ΜΗΝ κουρεύστε να γυρίσουμε '60 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από geo9419
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγώ είμαι σιχασιάρης και το ψάχνω πολύ που θα πάω για κούρεμα.Ελλάδα πάω στον ίδιο κοντά 10 χρόνια.10€ με χρεώνει.Καθαρή πετσέτα και ποδιά πάντα,απολύμανση στα ψαλίδια.Και ο ίδιος είναι πολύ καθαρός,όταν έχεις τον άλλον τόσο κοντά σου μετράει πολύ.
MikeJ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 12 hours ago, gustom2008 said: Εγω παω σε Ελληνα κουρεα στην Καλλιθεα με 5 ευρωπουλα.Μονο αυτος με κουρευει καλα. Πες μας και εμάς που είναι να τον τιμήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα