st@kas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ξεκίνησα δοκιμαστικά πριν περίπου 10 χρόνια να κουρεύω τον ξάδελφο μου και αντίστοιχα εκείνος εμένα. από τότε έχουμε αλλάξει 3 μηχανές των 30€ αφού μετά από πτώσεις έσπασαν. στα lockdown "εκπαίδευσα" την γυναίκα και πλέον επιλέγω ποιος θα με κουρέψει😄. το λάθος μου είναι πως έπρεπε να βάζουμε σε έναν κουμπαρά τα χρήματα που θα δαπανούσαμε γιατί θα είχαμε μαζέψει ένα σεβαστό ποσό. πριν αυτή την δεκαετία έδινα 10-12€ ανά 20-30 μέρες 1
gthe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Η φύση φροντίσε σε πολλούς από εμάς και ισοσταθμησε τις αυξήσεις των κουρείων 😜. Τα λιγοστά μαλλιά που έχουν απομείνει τα κουρεύει η γυναίκα μου με μηχανή πλέον. Έχει βγάλει τα λεφτά της 10φορες η μηχανή. Ξεκινήσαμε από την καραντίνα, όπου εδω uk δεν υπήρχε κομμωτήριο για πάνω από χρονο ανοιχτό και όταν άνοιξαν έπρεπε να κλείσεις ραντεβού 2 μήνες πριν! Πάντως και εδώ που είμαι 6χρονια....οι τιμές πήγαν από 7, στις 8, στις 9, στις 11 λίρες (πριν τον covid) και αισίως είναι στις 14 😊. Όλα ξεκίνησαν όταν αντί για κουρεία άρχισαν όλοι να τα θεωρούν... "barbershop" που και καλά είναι καλλιτέχνες....
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Eσείς με τα λίγα μαλλιά είστε τυχεροί και τη βγάζετε φθηνά. Τι να πούμε κι εμείς που τα σκάμε σε κομμωτήρια για να περιποιούνται τις μπούκλες μας 1
1comment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εγώ τα φτιάχνω μόνος μου με μηχανή και πάω σε κουρείο ανά 3 μήνες περίπου. Όχι για τα λεφτά. Γιατί δεν τα κάνει όπως εγώ! Γενικά δεν είναι δύσκολο αν έχεις την κατάλληλη μηχανή και μια βοήθεια για τα πίσω. Η ταρίφα είναι σταθερή στα 10 αλλά την έχω δει να παίρνει και 12. Με βλέπει που με βλέπει σπάνια, μάλλον για αυτό μου το κρατάει στο δεκάρικο. Σου λέει "άμα του πω 12 το τρίμηνο θα γίνει χρόνος"🤣.
chaosmaster Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εντάξει δε το θεωρώ κ τραγικό να δίνει κάποιος 10€ στον 1.5 μήνα να πηγαίνει για κούρεμα κ να κυκλοφορεί έξω σαν άνθρωπος από το να κουρεύεται μόνος. Από κει δλδ θα κάνεις οικονομία; 12
giorgos_76 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Εντάξει δε το θεωρώ κ τραγικό να δίνει κάποιος 10€ στον 1.5 μήνα να πηγαίνει για κούρεμα κ να κυκλοφορεί έξω σαν άνθρωπος από το να κουρεύεται μόνος. Από κει δλδ θα κάνεις οικονομία; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Αλλού και αλλού τα δίνουμε..10 ευρώ το 2μηνο δεν είναι πολλά για να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από giorgos_76 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν κυκλοφορεί το χρήμα πάντως. Συνεπώς ας τα χρεώσουν 30€ και όποιος μπορεί, αλλιώς σπίτι με την ψιλή. Εδώ χρεώνουν ακριβότερα από κούρεμα παραδοσιακό ξύρισμα με ξυράφι ζιλέτ. Ναι καλά. Αφήστε αυτά τα γελοία με το κούρεμα με την μηχανή στο σπίτι γιατί το δοκίμασα μια φορά και έγινα ρεντικολο. Όσο για κουρέματα. Δίνω από 8 ως 10 ευρώ
Petros Electron Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στην περιοχή μου εχει απο 12-15 εως και 20 ακόμα και 25 ευρώ. Παω στο κέντρο της Αθηνάς με 5 ευρώ μια φορα τον μηνα. Φανταστικοί μπαρμπέρηδες οι αλλοδαποί. Στα τελευταία χρονια όλο και περισσοτέρους Ελληνες βλέπω στο μαγαζί τους
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Από 8 στα 15 είναι σχεδόν 100% αύξηση. Τρελός είναι; Με 10 ευρώ υπάρχουν πάρα πολλά κουρεία/κομμωτήρια για αντρικό κούρεμα. 25 έχουν τα gino και λοιπά trendy κομμωτήρια. Προσωπικά πληρώνω 10 ευρώ εδώ και δέκα χρόνια στον ίδιο κουρέα. Ακριβώς για πάνω από 15-20 ευρω κοστολογουν μαγαζιά με special κουρέματα. Ανέκαθεν πήγαινα σε κουρειο στυλ μπαρμπέρη για απλά κουρέματα, 10 ευρώ οι περισσότεροι. Τώρα αν θες κάτι εξεζητημένο και πας σε μαγαζί όπως πχ ένα που ξέρω με κουρέα που σπούδασε κομμωτική στο εξωτερικό και όσοι πάνε εκεί τους προτείνει αυτός κουρέματα και τους τεκμηριωνει γιατί τους πάει το συγκεκριμένο, όσοι φεύγουν από εκεί λένε τα καλύτερα λόγια και του έχουν βάλει 5 στα 5 με δεκάδες κριτικές. Ε καλά κάνει και χρεώνει παραπάνω ο άνθρωπος. Τώρα για άλλους που απλά έβγαλαν άδεια από την εμπειρία με ένσημα και πάνε και ανοίγουν ένα μαγαζί επειδή δεν γουστάρουν να είναι βοηθοί και υπάλληλοι του αφεντικου, 8-10 ευρώ και πολλά σου είναι. Έχω ακούσει και για κουρεία Πακιστανών και ξένων με 5-7 ευρώ. Το κατά πόσο έχουν ανοίξει νομιμα βέβαια, είναι ένα θέμα.
lector Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Νομιζω η τιμη εξαρταται απο το αν πηγαινεις σε κουρειο τιμιο γνησιο ή αν πηγαινεις σε barber shop est. 2020 που ανοιγουν κατι trendy τυπακια με μακρυμανικα που προσφερουν εξτρα περιποιηση στη γενειαδα με ειδικο λαδι ξυδι και αυγολεμονο για 45€. Αυτους θα τους βρεις ευκολα γιατι υπαρχουν καμια 15αρια ανα οικοδομικο τετραγωνο σε εμπορικα σημεια, τους πρωτους θα χρειαστει να ψαξεις λιγο. 1 1
_Biohazard_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, gthe είπε Όλα ξεκίνησαν όταν αντί για κουρεία άρχισαν όλοι να τα θεωρούν... "barbershop" που και καλά είναι καλλιτέχνες.... Μα στην Αγγλία ειδικά barbershops είναι, εξ' ορισμού, τα αντρικά κουρεία. Εκτός αν άλλαξε κάτι στο όσο λείπω από εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγω παω σε Ελληνα κουρεα στην Καλλιθεα με 5 ευρωπουλα.Μονο αυτος με κουρευει καλα.
e-tic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, gustom2008 είπε Εγω παω σε Ελληνα κουρεα στην Καλλιθεα με 5 ευρωπουλα.Μονο αυτος με κουρευει καλα. Στον ίδιο θα πηγαίνουμε! 5 ευρώ προ covid, 5 ευρώ και τώρα. Και το κούρεμα μια χαρά, ειδικά για εμένα που δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Πριν απο αυτόν είχα δοκιμάσει μόνος μου με μηχανή και τα έκανα χάλια, πήγα σε κουρείο άραβα και με έκανε χειρότερα, ενώ δοκίμασα και στις προσφορές τύπου 2 κουρέματα +1 δώρο και τελικά του έκανα εγώ δώρο το τελευταίο κούρεμα που ποτέ δεν πήγα. Γενικά, όπως γράφτηκε και παραπάνω, ανοίγουν πολλά trendy, sexy και ουάου κομμωτήρια που σου χρεώνουν με το καλημέρα κάτι 40ρια επειδή το ζελέ που θα σου βάλουν έχει άρωμα απο φλόκια πιγκουίνου και παρόλα αυτά τα βλέπω συνέχεια γεμάτα. Δεν μπορώ να το καταλάβω το πως κάποιοι έχουν ανάγει το κούρεμα σε πρώτη ανάγκη και δίνουν έτσι εύκολα τόσα χρήματα. 1
ulalume Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Το καταλαβαίνετε πιστευω οτι δεν απευθύνονται ολοι σε ολους σωστα; Το κουρειο-κομμωτηριο-ρουχαδικο κτλ που εχει ακριβές (υποκειμενικα) τιμες, εχει επιλεξει να δουλεψει με πελατες που θελουν να δωσουν 10-20-50-100 € για την υπηρεσία και να αγορασουν και προιον με αλλα 20€. Οποιος δεν θελει, υπάρχουν 10αδες μαγαζιά σε καθε γωνια που χρεωνουν 5 και 6€ . Κι εγω δεν εχω να αγορασω ducati αλλα δεν λεω οτι ειναι κλεφτες επειδη δινουν την desmo 50000. Δεν απευθύνεται σε εμενα 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα