Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gustom2008 είπε

Ηρακλεους!

Σοφοκλέους & Χαροκόπου. Άρα δεν είναι μόνο ένας καλός με 5ευρώ.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geo9419 είπε

Ποιος σου ειπε οτι εγω πληρώνω εφορία. Ο ΦΠΑ ειναι φόρος καταναλωσης. 24% ΦΠΑ ειδος πολυτελείας το κουρεμα. ΜΗΝ κουρεύστε να γυρίσουμε '60

Κάτι γατόνια σαν εσένα που φοροδιαφεύγουν δεν θα έχουν κανένα παράπονο όταν ο ΦΠΑ αλλού (π.χ. στα προϊόντα ΣΜ) θα αυξηθεί για να βγει ο λογαριασμός. 

Όσο για το μην κουρεύεστε, ας ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές. Πολλά κουρεία ειδικά σε περιοχές που υπάρχουν δυο, τρία ή περισσότερα (στη δική μου π.χ.) ήδη σκοτώνουν μύγες.

• Thanks 2
Δημοσ.

Εδώ βόρια σε χωριό από πέντε ευρώ το πήγαν 7 και λέω θα τα κόψω γουλί. 2 ευρώ είναι τα έξοδα. Ενοίκιο δεν έχει άλλα και πάλι ένα μεγάλο χωριό είναι αντε με 300 ευρώ παίρνεις μαγαζαρα.  Μην λέτε βλακείες το μαλλί έχει απίστευτο κέρδος. 10 κουρέματα ανδρικά 50 ευρώ στην τσέπη καθαρά. 2.30 ώρες δουλειά. Βάλε γυναικεια κτλ πας 100 ευρώ καθαρά για πλάκα. Με τις παρέες σου τα κουτσομπολιά τους, τους καφέδες. Μετά λένε γιατί πάμε στην μαύρη. Μήπως πατάνε και αποδείξεις? Και το κορυφαίο ένα τεβε- εφκα 3 μαγαζιά. Έγινε μόδα. Κουρείο κρεοπωλείο ψησταριά. Άρε κράτος με τα μεγαλεία σου.

Και για να μην νομίζετε ότι κλαίω τα 5 ευρώ γιατί εδώ οι μισθοί είναι 600 ευρώ. 5μελης οικογένεια κάθε μήνα σε εσάς θελει λίαν επιεικώς 100 ευρώ. Εδώ εμείς δίνουμε. 50 και δεν παλευεται

Δημοσ.
18 ώρες πριν, elmajiko είπε

Ποια τιμη θεωρειτε ως την πλεον ικανοποιητικη και για τις 2 πλευρες?

Η καλύτερη ερώτηση που έγινε ποτέ σε σχετικό θέμα. Και στην οποία, απάντηση δεν θα δώσει ποτέ κανένας.

Όλοι, ανάλογα σε ποια πλευρά βρισκόμαστε (πελάτη ή επαγγελματία), κοιτάμε αυτό που μας βολεύει και σχολιάζουμε αναλόγως.

• Like 2
Δημοσ.

10 και 15 ευρώ το μήνα για κούρεμα δεν είναι τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι, όπως και όλοι μας, δίνεις παραπάνω χρήματα για άλλα πράγματα που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεσαι.

Και στην τελική, όταν όλα έχουν αυξηθεί τι περιμένεις να κάνει ο κουρέας; Να αφήσει 7 ευρώ το κούρεμα; Λογική μου φαίνεται η κίνηση. Τώρα ότι κάποιοι συνεχίζουν και κουρεύουν με 5 ευρώ, τι να πω; Καλύτερα κουρέψου μόνος στο σπίτι με μια μηχανή silvercrest από τα lidl. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. 

Υ.Γ. Εσείς που κουρεύεστε μόνοι σας, ανεβάστε εδώ μία φώτο. Θέλω να δω κάτι. 😂

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Εδώ βόρια σε χωριό από πέντε ευρώ το πήγαν 7 και λέω θα τα κόψω γουλί. 2 ευρώ είναι τα έξοδα. Ενοίκιο δεν έχει άλλα και πάλι ένα μεγάλο χωριό είναι αντε με 300 ευρώ παίρνεις μαγαζαρα.  Μην λέτε βλακείες το μαλλί έχει απίστευτο κέρδος. 10 κουρέματα ανδρικά 50 ευρώ στην τσέπη καθαρά. 2.30 ώρες δουλειά. Βάλε γυναικεια κτλ πας 100 ευρώ καθαρά για πλάκα. Με τις παρέες σου τα κουτσομπολιά τους, τους καφέδες. Μετά λένε γιατί πάμε στην μαύρη. Μήπως πατάνε και αποδείξεις? Και το κορυφαίο ένα τεβε- εφκα 3 μαγαζιά. Έγινε μόδα. Κουρείο κρεοπωλείο ψησταριά. Άρε κράτος με τα μεγαλεία σου.

Και για να μην νομίζετε ότι κλαίω τα 5 ευρώ γιατί εδώ οι μισθοί είναι 600 ευρώ. 5μελης οικογένεια κάθε μήνα σε εσάς θελει λίαν επιεικώς 100 ευρώ. Εδώ εμείς δίνουμε. 50 και δεν παλευεται

Γίνε και εσύ κουρέας.Να κονομάς.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

10 και 15 ευρώ το μήνα για κούρεμα δεν είναι τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι, όπως και όλοι μας, δίνεις παραπάνω χρήματα για άλλα πράγματα που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεσαι.

Και στην τελική, όταν όλα έχουν αυξηθεί τι περιμένεις να κάνει ο κουρέας; Να αφήσει 7 ευρώ το κούρεμα; Λογική μου φαίνεται η κίνηση. Τώρα ότι κάποιοι συνεχίζουν και κουρεύουν με 5 ευρώ, τι να πω; Καλύτερα κουρέψου μόνος στο σπίτι με μια μηχανή silvercrest από τα lidl. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Ότι πληρώνεις, παίρνεις. 

Υ.Γ. Εσείς που κουρεύεστε μόνοι σας, ανεβάστε εδώ μία φώτο. Θέλω να δω κάτι. 😂

τις πρωτες φορες αποτυγχανεις αλλα μετα συνηθιζεις.καποιες φορες θα βγει καραφλος. αναφερομαι βεβαια στο κλασσικο κουρεμα 0 στο πλαι και 2-3 στα πανω. με τον καιρο ομως αν το παρεις αποφαση, μαθαινεις και μονος.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, elmajiko είπε

Ποια τιμη θεωρειτε ως την πλεον ικανοποιητικη και για τις 2 πλευρες?

Α) Απομακρυσμένη εργασία, απλή κοινωνική ζωή, ελάχιστη κόμη στην κεφαλή - 5€ / 45ημέρες

Β) Απομακρυσμένη εργασία, απλή κοινωνική ζωή, πελούσια κόμη - 7€ / 30-35 ημέρες

Γ) Εργασία σε γραφείο με ντύσιμο μπούζινες / μπούζινες κάζουαλ, απλή/μέτρια κοινωνική ζωή (αναγκαστικά πιο γεμάτη λόγω γραφείου), μετρήσιμες τρίχες στο άνω διαμέρισμα - 5-10€ / 45-60 ημέρες

Δ) Ίδιο με το Γ, αλλά να μπορεί να διαφημίσεις τσούλτρεξ ή παντένε - 12-15€ / 30-40 ημέρες

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, αλλά σε γενικές γραμμές, ο περισσότερος κόσμος εκεί κινείται (στην ζωή, το οικονομικό είναι προσωπική επιλογή).

Εγώ ανήκω ανάμεσα στο Γ και στο Δ και δίνω 10€ / 30-40 ημέρες και τα θεωρώ οκ.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, e-tic said:

Σοφοκλέους & Χαροκόπου. Άρα δεν είναι μόνο ένας καλός με 5ευρώ.

Πριν φύγω απο την Ελλαδα για πανω απο 10 χρονια εκει κουρευομουν λογικα λεμε για τον Χρήστο βέβαια μετα πρεπει να το πηρε ο γιος του 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Ποιος κουρέας κάνει 10 κουρέματα σε 2.5 ώρες δηλαδή 15 λεπτά ανά κούρεμα.; Σε εμένα 30 με 40 λεπτά παίρνει, όλα με ψαλίδι και ελάχιστη μηχανή. Ο παλαιότερος κουρέας έβαζε πιο πολύ την μηχανή και του έπαιρνε κοίτα στο μισάωρο. 

Αυτά τα 10 κουρέματα βέβαια δεν θα είναι συνεχόμενα σε όλους, δηλαδη δεν θα έχουν μπει μέσα 10 άτομα να περιμένουν στην ουρά, σε μερικά κουρεία γίνεται αυτό όχι σε όλους όμως. Βάλε και τον χρόνο από διάφορες άλλες μικροδουλειές μεταξύ του πρώτου και δεύτερου πελάτη. 

Κουρειο κρεοπωλείο ψησταριά δεν εχω πετύχει ποτέ. Από την στιγμή που δεν μπορεί να απαγορευτεί στον επιχειρηματία να κάνει επέκταση και να ανοίξει μαγαζιά άλλων δραστηριοτήτων καλά κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφήστε μαλλί και αρχίστε να ακούτε μεταλ.

προσωπικά ξανααφήνω μαλλί και τα 10ευρα του κουρεα μπαίνουν κουμπαρά για βινυλια.

αλλος ανθρωπος.

Επεξ/σία από garrett156
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, garrett156 είπε

αφήστε μαλλί και αρχίστε να ακούτε μεταλ.

προσωπικά ξανααφήνω μαλλί και τα 10ευρα του κουρεα μπαίνουν κουμπαρά για βινυλια.

αλλος ανθρωπος.

Ακούμε μέταλ αλλά οι εποχές που μπορούσαμε να αφήσουμε μαλλί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί , εκτός αν μιλάμε για καραφλοκοτσίδα πλέον. 

• Like 1
Δημοσ.

Μακρυμάλλης τα τελευταία 7-8 χρόνια.Οποτε οι φορές που επισκέπτομαι κομμωτήριο είναι μία με δύο τον χρόνο.Οταν τα είχα κοντά είχα σταθερό έναν στην γειτονιά με 5€.Ο συγκεκριμένος δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά.Τωρα που είδα τις τιμές του είναι στα 12 που για την ποιότητα του κουρέματος για μένα δεν τα αξίζει.Ο τωρινός μου κομμωτής νεο παιδί που ξέρει τι κάνει από την αρχή που άνοιξε είναι στο δεκαδικό.Γενικα στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι τι θέλει ο καθένας αρκεί να ψαχτει.Αν δει ότι έχει ζήτηση κάποιος λογικό να ανεβάσει και τιμές

Δημοσ.

50€ ανά 3 εβδομαδες το κοστος. Δυστυχως λογω ελλειψης χρονου καποιες φορες κοντεύει μήνας χωρις κουρεμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...