oneiricocelot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί insomniacs έχουν ξεφύγει λίγο οι τιμές στα κουρεία ή παραλογίζομαι; Πριν δύο έτη περίπου κουρευόμουν με 10 ευρώ, χαλάλι λέω γιατί μου έκανε καλό κούρεμα. Επειδή όμως ήταν λίγο μουντρούχος δοκίμασα διαφορετικά κουρεία μετά από ένα σημείο: τιμές πάνω από δεκάρικο, μερικά πάνω από δεκαπέντε ενώ ένα στο κέντρο στα εικοσιπέντε! Τελικά βρήκα έναν νέο στη γειτονιά με 8€ που με κούρευε πολύ καλά. Πέρσυ με ενημερώνει ότι ανέβηκε η ταρίφα στα 10€, ενώ πριν λίγες μέρες στα 12€. Περνώντας από τον ππαλι μουντρούχο κουρέα βλέπω ότι ανέβασε από δέκα στα δεκαπέντε. Μήπως τελικά ο πληθωρισμός είναι απλά μια δικαιολογία να συνεννοηθούν μεταξύ τους να ανεβάσουν όλοι τις τιμές και απλά λέει ο άλλος "εγώ κορόιδο είμαι να χρεώνω οχτώ ή δέκα όταν ο άλλος χρεώνει δεκαπέντε ή εικοσιπέντε; Οι δε προσφορές στην αρχή της κρίσης τύπου "κούρεμα με 5€" που δεν άξιζαν και στο κάτω κάτω νομίζω είναι long gone. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από oneiricocelot
oneiricocelot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, lasithi12 είπε σε ολες τις δουλειες ετσι παει.. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν κυκλοφορεί το χρήμα πάντως. Συνεπώς ας τα χρεώσουν 30€ και όποιος μπορεί, αλλιώς σπίτι με την ψιλή. Εδώ χρεώνουν ακριβότερα από κούρεμα παραδοσιακό ξύρισμα με ξυράφι ζιλέτ.
lasithi12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, oneiricocelot είπε Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν κυκλοφορεί το χρήμα πάντως. Συνεπώς ας τα χρεώσουν 30€ και όποιος μπορεί, αλλιώς σπίτι με την ψιλή. Εδώ χρεώνουν ακριβότερα από κούρεμα παραδοσιακό ξύρισμα με ξυράφι ζιλέτ. καποια στιγμη θα βρουν τοιχο. είδη πολλοί κωβουν πολλά. ειναι μεγάλο το προβλημα παντού. μου θυμίζει την αναγκαστική μου μετακίνηση από Λονδίνο - Λίντς για να ειναι ποιο απλα και φτηνα τα πράγματα. η Αθήνα θα γινει δυσβάσταχτη για πολλους πλέον. αν δεν καθαρίζεις στο 1.5Κ εισαι για χαντάκι σιγα σιγά. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από lasithi12 1
Bomber-21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Αγαπητοί insomniacs έχουν ξεφύγει λίγο οι τιμές στα κουρεία ή παραλογίζομαι; Πριν δύο έτη περίπου κουρευόμουν με 10 ευρώ, χαλάλι λέω γιατί μου έκανε καλό κούρεμα. Επειδή όμως ήταν λίγο μουντρούχος δοκίμασα διαφορετικά κουρεία μετά από ένα σημείο: τιμές πάνω από δεκάρικο, μερικά πάνω από δεκαπέντε ενώ ένα στο κέντρο στα εικοσιπέντε! Τελικά βρήκα έναν νέο στη γειτονιά με 8€ που με κούρευε πολύ καλά. Πέρσυ με ενημερώνει ότι ανέβηκε η ταρίφα στα 10€, ενώ πριν λίγες μέρες στα 12€. Περνώντας από τον ππαλι μουντρούχο κουρέα βλέπω ότι ανέβασε από δέκα στα δεκαπέντε. Μήπως τελικά ο πληθωρισμός είναι απλά μια δικαιολογία να συνεννοηθούν μεταξύ τους να ανεβάσουν όλοι τις τιμές και απλά λέει ο άλλος "εγώ κορόιδο είμαι να χρεώνω οχτώ ή δέκα όταν ο άλλος χρεώνει δεκαπέντε ή εικοσιπέντε; Οι δε προσφορές στην αρχή της κρίσης τύπου "κούρεμα με 5€" που δεν άξιζαν και στο κάτω κάτω νομίζω είναι long gone. Από 8 στα 15 είναι σχεδόν 100% αύξηση. Τρελός είναι; Με 10 ευρώ υπάρχουν πάρα πολλά κουρεία/κομμωτήρια για αντρικό κούρεμα. 25 έχουν τα gino και λοιπά trendy κομμωτήρια. Προσωπικά πληρώνω 10 ευρώ εδώ και δέκα χρόνια στον ίδιο κουρέα. 3
Titos301 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 με τις υγειες μας.... δυστυχως αυτος ο κλαδος βαζει το χερι στη τσεπη μας και την αδειαζει, προπερσι 10€, περυσι 12€ και φετος 14€ στο ιδιο κουρειο με ολα τα αλλα της πολης να ακολουθουν... εννοειται αποδειξεις ουτε για δειγμα, αν πληρωσεις με καρτα σε παρεξηγουν και αν εχεις 20ευρω και πανω ειναι λες και του σκοτωσες τη μανα μακαρι να μπορουσα να κουρευομαι μονος μου
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 λογω δεη. θα πληρωσεις εσυ τη ρητρα του και μετα που θα πεσει το ρευμα θα μεινει 12 γιατι θα το εχεις καταπιει.
lazarnik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εγώ κουρεύτηκα μόνος μου πριν 6 μέρες, με λίγη βοήθεια από την σύζυγο σε κάποια σημεία. Μπορώ να πω τα έκανα αρκετά καλά και τον άλλο μήνα θα το ξανά επιχειρήσω 😁 Κούρεψα και τον γιο μου 3 φορές. Μάλλον με βλέπω για 2ο επάγγελμα 😄😄😄
Titos301 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε λογω δεη. θα πληρωσεις εσυ τη ρητρα του και μετα που θα πεσει το ρευμα θα μεινει 12 γιατι θα το εχεις καταπιει. μας σας παρακαλω την απορροφησαμε την αυξηση γι αυτο δεν πεφτουν οι τιμες🤣🤣🤣🤣 οξωωωωω ρεεε
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 21 minutes ago, Titos301 said: με τις υγειες μας.... δυστυχως αυτος ο κλαδος βαζει το χερι στη τσεπη μας και την αδειαζει, προπερσι 10€, περυσι 12€ και φετος 14€ στο ιδιο κουρειο με ολα τα αλλα της πολης να ακολουθουν... εννοειται αποδειξεις ουτε για δειγμα, αν πληρωσεις με καρτα σε παρεξηγουν και αν εχεις 20ευρω και πανω ειναι λες και του σκοτωσες τη μανα μακαρι να μπορουσα να κουρευομαι μονος μου με 5 ευρω παω στους γνωστους αγνωστους και κουρευομαι.εδω και χρονια 5 ευρω. παλια μονος μου αλλα προτιμω καθε 3 μηνες 5 ευρω και να γλυτωνω τον χαμο 8
Centurion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εδώ και 5 χρόνια χρησιμοποιώ μηχανή αξίας 25€ με σκάλες. 3 άτομα, έχουμε γλιτώσει κοντά στο χιλιάρικο. Βέβαια δεν έχουμε και πολλές απαιτήσεις, γιατί δεν έχουμε και πολλά μαλλιά. 3
cumulus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, lazarnik είπε Εγώ κουρεύτηκα μόνος μου πριν 6 μέρες, με λίγη βοήθεια από την σύζυγο σε κάποια σημεία. Μπορώ να πω τα έκανα αρκετά καλά και τον άλλο μήνα θα το ξανά επιχειρήσω 😁 Κούρεψα και τον γιο μου 3 φορές. Μάλλον με βλέπω για 2ο επάγγελμα 😄😄😄 Photo παιζει;😝 3
filip123go Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 εγώ στο κουρείο που πηγαίνω τόσα χρόνια, 6 ευρώ παίρνει (προχθές πήγα τελευταία φορά) . Και είναι και γρήγορος ο τύπος, και το κυριότερο, ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ! Και πληρώνω με κάρτα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. 3
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, filip123go είπε εγώ στο κουρείο που πηγαίνω τόσα χρόνια, 6 ευρώ παίρνει (προχθές πήγα τελευταία φορά) . Και είναι και γρήγορος ο τύπος, και το κυριότερο, ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ! Και πληρώνω με κάρτα κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δικός μου όταν δεν μιλάει (σχεδόν ποτέ δλδ) κάνει 25 λεπτά γεμάτα, ή είναι πολύ αργός, ή εσύ δεν έχεις και τόσα πολλά μαλλιά 🤣
elmajiko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ποια τιμη θεωρειτε ως την πλεον ικανοποιητικη και για τις 2 πλευρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα