LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εχω το Meriva B και την Δευτερα που γυρνουσαμε απο Αγιους Θεοδωρους ειχα εναν χοντρο θορυβο απο το πισω λαστιχο αριστερα σαν να εχει κλαταρει ενας θορυβος σαν ελικοπτερο που πεταει σε κοντινη αποσταση. Στην αρχη λεω κλαταρε το λαστιχο σταματαω το βλεπω τσουλησα με τα χερια και λιγο το αμαξι μηπως εχει πιασει κατι τιποτα φουσκωμενο και χωρις κατι εμφανες. Λεω μετα κατι στις αποσκευες πισω με τον αερα χτυπαει κλεινουμε ολα τα παραθυρα παλι το ιδιο και μην πω επειδη δεν ακουγαμε αλους θορυβους ηταν ποιο εντονο. Υπαρχει περιπτωση να εχει καρουμπαλιασει το λαστιχο και απλα να μην το ειδα αν και δεν ειχαμε αναταραξεις αν ειχε καρουμπαλιασει θα χοροπηδαγε ολο το αυτοκινητο, υπαρχει περιπτωση να ειναι ρουλεμαν αν και τα ρουλεμαν δεν κανουν χοντρο θορυβο. Μετα τα διοδια σταματησε να ειχα πιασει κατι απο κατω καμια γατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε σαν να εχει κλαταρει ενας θορυβος σαν ελικοπτερο που πεταει σε κοντινη αποσταση. Kοίτα μήπως έχει φύγει απ' τη θέση της καμιά πλαστική ποδιά/προστατευτικό, απ' αυτές που βρίσκονται από τη μέσα πλευρά του προφυλακτήρα και βρίσκει στις ρόδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Kοίτα μήπως έχει φύγει απ' τη θέση της καμιά πλαστική ποδιά/προστατευτικό, απ' αυτές που βρίσκονται από τη μέσα πλευρά του προφυλακτήρα και βρίσκει στις ρόδες Σωστος θα περιμενω να ερθει ο πεθερος που εχει καλο γρυλο να βγαλω ροδα να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Σωστος θα περιμενω να ερθει ο πεθερος που εχει καλο γρυλο να βγαλω ροδα να το δω. Κι εγώ έτσι την πάτησα. Νόμιζα ότι έπαθα λάστιχο και κατέβηκα κάτω και ήταν όλα οκ. Και το είδα κατά τύχη Τσέκαρε όλες τις ρόδες. Αλλά γιατί να βγάλεις τη ρόδα? φαίνεται και έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Κι εγώ έτσι την πάτησα. Νόμιζα ότι έπαθα λάστιχο και κατέβηκα κάτω και ήταν όλα οκ. Και το είδα κατά τύχη Τσέκαρε όλες τις ρόδες. Αλλά γιατί να βγάλεις τη ρόδα? φαίνεται και έτσι Για να δω και για κενα ρουλεμαν δεν μου ειναι κοπος να την βγαλω εχει καλο γρυλο ο πεθερος σαν των βουλκανιζατερ αλλα λιγο ποιο μικρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Για να δω και για κενα ρουλεμαν δεν μου ειναι κοπος να την βγαλω εχει καλο γρυλο ο πεθερος σαν των βουλκανιζατερ αλλα λιγο ποιο μικρο. Να το σηκώσεις αλλά να μην την βγάλεις, αν κάνει θόρυβο κάποιο ρουλεμάν τροχού τότε θα φανεί καλύτερα με τον τροχό πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα