poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 hours ago, randomcat said: Καλό αυτό. Επίσης, εάν το powerline έχει πρίζα passthrough, μπορώ να συνδέσω τουλάχιστον κάτι πάνω στο ίδιο; Π.χ. ένα PoE injector; Με βλέπω να καταλήγω να κάνω τρύπα στον τοίχο τελικά μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση για τη θερμοκρασία που να έχει και νόημα από άποψη κόστους. Έχω USB ανεμιστήρες γραφείου αλλά δεν νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα... ναι μπορεις να συνδεσεις οτι θες. β.κατι θα κανουν οι ανεμιστηρες αλλα παλι... ειδικα τα wifi plc ζεσταινονται παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 On 21/07/2022 at 16:38, randomcat said: Συμφωνώ. Τουλάχιστον δεν είχε πλαϊνές τρύπες για αερισμό αλλά και πάλι επικίνδυνο... oti den εχει πλαινες τρυπες για εξαερισμο ναι μεν μπορει να μην μπει νερο απο την αλλη αμα το χτυπαει κανας ηλιος θα ψηθει.πχ τα devolo ηδη βραζεις αυγο πανω. On 23/07/2022 at 00:06, randomcat said: Καλό αυτό. Επίσης, εάν το powerline έχει πρίζα passthrough, μπορώ να συνδέσω τουλάχιστον κάτι πάνω στο ίδιο; Π.χ. ένα PoE injector; Με βλέπω να καταλήγω να κάνω τρύπα στον τοίχο τελικά μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια λύση για τη θερμοκρασία που να έχει και νόημα από άποψη κόστους. Έχω USB ανεμιστήρες γραφείου αλλά δεν νομίζω να βοηθήσουν ιδιαίτερα... ναι μπορεις να συνδεσεις οτι θες πανω.αυτος ειναι ο σκοπος κιολας.να βαλεις οτι μπορεις εκει πανω και οχι να εχεις ΠΡΙΝ απο αυτο πολυπριζο .ενα usb ανεμιστηρακι θα κανει διαφορα .σε γενικες γραμμες θελει δοκιμη για να δεις τι θερμοκρασια πιανει.δεν θυμαμαι αν μεσα στο web interface τα devolo εγραφαν θερμοκρασια.γιατι εχω μια υποψια οτι ελεγαν. πρεπει να μετρησεις θερμοκρασια με fan χωρις fan,μεσα ,εξω για να δεις τι παιζει. και το χειμωνα θελει προσοχη με υγρασια κτλ. απο την αλλη ναι το να κανεις τρυπα ειναι οτι πιο απλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα