paokfever Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ΙΚΑ. Η σύζυγός μου είναι σε επαπειλούμενη άδεια και δηλώνουμε τις αναρρωτικές άδειες στο ΙΚΑ. Σήμερα πήραν τηλέφωνο την γυναίκα μου από το ΙΚΑ και η υπάλληλος την απείλησε ότι αν δεν προσκομίσει αναρρωτικές άδειες υπογεγραμμένες από νοσοκομειακό γιατρό θα της κόψει όλες τις αιτήσεις για το αναρρωτικό επίδομα. Είναι ποτέ δυνατόν να συνέβη αυτό; Εμείς έχουμε κανονικές χειρόγραφες αναρρωτικές από την γιατρό μας, και συγκεκριμένα ζητήσαμε χειρόγραφες, κατόπιν συμβουλής από υπάλληλο του ΕΦΚΑ, διότι η πλατφόρμα στην οποία δηλώνουμε τις αναρρωτικές δεν μας επέτρεπε να δηλώσουμε τις ηλεκτρονικές άδειες από τον γιατρό γιατί οι ημερομηνίες δεν συνέπιπταν ακριβώς με αυτές που δηλώθηκαν στην εργασία της συζύγου. Γνωρίζει κανείς να μας διαφωτίσει για το πως πρέπει να κινηθούμε; Είμαι εξαγριωμένος με την υπάλληλο του ΙΚΑ, είναι δυνατόν να απειλεί έγκυο γυναίκα;
alkistismenelaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 απαραδεκτη.... εγώ στο δημοσιο περνουσα απο επιτροπή με το καλό...
Menelaos83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, paokfever είπε Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ΙΚΑ. Η σύζυγός μου είναι σε επαπειλούμενη άδεια και δηλώνουμε τις αναρρωτικές άδειες στο ΙΚΑ. Σήμερα πήραν τηλέφωνο την γυναίκα μου από το ΙΚΑ και η υπάλληλος την απείλησε ότι αν δεν προσκομίσει αναρρωτικές άδειες υπογεγραμμένες από νοσοκομειακό γιατρό θα της κόψει όλες τις αιτήσεις για το αναρρωτικό επίδομα. Είναι ποτέ δυνατόν να συνέβη αυτό; Εμείς έχουμε κανονικές χειρόγραφες αναρρωτικές από την γιατρό μας, και συγκεκριμένα ζητήσαμε χειρόγραφες, κατόπιν συμβουλής από υπάλληλο του ΕΦΚΑ, διότι η πλατφόρμα στην οποία δηλώνουμε τις αναρρωτικές δεν μας επέτρεπε να δηλώσουμε τις ηλεκτρονικές άδειες από τον γιατρό γιατί οι ημερομηνίες δεν συνέπιπταν ακριβώς με αυτές που δηλώθηκαν στην εργασία της συζύγου. Γνωρίζει κανείς να μας διαφωτίσει για το πως πρέπει να κινηθούμε; Είμαι εξαγριωμένος με την υπάλληλο του ΙΚΑ, είναι δυνατόν να απειλεί έγκυο γυναίκα; Πηγαινε και βρες τον διευθυντη του τοπικου ΙΚΑ, αν σε πηραν απο αυτο, και ξεφτιλησε την ετσι θελουν μερικοι μπας και ισιωσουν.Σε αλλο ΙΚΑ που πηγε γνωστη μου περιμενοντας στην ουρα ολοι της εδωσαν την θεση τους για να παει πρωτη και η υπαλληλος της ειπε οτι δεν μπορει να ερθει πρωτη και να παει πισω στην σειρα της και οπως καταλαβαινεις εγινε χαμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα