filipprin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και οι δυο αναφερουν στο συμβολαιο μια συσκευη και ενα ταμπλετ με θέαση αθλητικά στο ενα.Δινουν λοιπον δωρεαν το πακετο με τις εχτρα συσκευεες που προσφερει αλλη μια μεγαλη συσκεη και καμια 10 ταμπλετ και τηλ .Για την ωρα ομως η απαντηση ειναι ΝΑΙ μπορουν να δουν δυο ατομα αθλητικα ιδιο η διαφορετικο καναλι.Η ενσταση μου ειναι οτι αργοτερα εφοσον τωρα το δινουν τσαμπα μπορουν να το χρεωσουν. Πριν δυο μερες εκανα καινουργιο συμβολαιο στα 55,90 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, ioannischr είπε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-tv-packs.html Οι λόγοι που κάνουν την COSMOTE TV μοναδική Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία μοναδική, που πρώτα χάνει πελάτες και μετά αποφασίζει το λογικό όταν βλέπει ότι η αντίπαλος εταιρεία τούς παίρνει πελάτες, εγώ πήγα στις 27.08.24 να πάρω το πακέτο των αθλητικών με 28 ευρώ τον μήνα και μου τόνισαν ότι συγκεκριμένα τον ολυμπιακό δεν μπορώ να τον βλέπω ταυτόχρονα σε δύο συσκευές, μπορώ να δω τον ολυμπιακό και ένα κανάλι nova ταυτόχρονα, οπότε πήγα απέναντι στη nova που είχε ξεκλείδωτη την δυνατότητα αυτή, εγώ έχασα? Ας κρατήσουν λοιπόν αυτή την μοναδικότητα τους γιατί μας τα έχουν πρήξει με τις κοροιδίες τους λές και δεν υπάρχουν άλλες εταιρείες, εκτός αν ζούν ακόμα στην εποχή του μονοπωλίου που έκαναν ότι ήθελαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papasbio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου καλημέρα επειδή αγόρασα και εγώ το πακέτο αθλητικά πρόσφατα επιβεβαιώνω οτι κανονικά παίζει το ιδιο αθλητικο κανάλι ταυτόχρονα σε συσκευες διαφορετικες και οχι απαραίτητα στον ιδιο χώρο. παλιότερα αυτό δεν ισχυε αλλα λογω της συνεργασιας με την nova ισχυει η ταυτοχρονη θεαση και στην cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Νέος κάτοχος σύνδεσης Cosmote TV και εγώ, μας έδωσαν την συσκευή SKYWORTH HY4415 Android Tv Box για να μπορεί να βλέπει ο ένας, μέχρι εδώ οκ Εμένα η τηλεόρασή μου δεν υποστηρίζει Cosmote TV APP (Vidaa λογισμικό) με το Xiaomi TV Box Mi Box S 2nd Gen θα είμαι οκ με το app για να βλέπουμε ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Στις 26/9/2024 στις 10:51 ΠΜ, papasbio είπε καλημέρα επειδή αγόρασα και εγώ το πακέτο αθλητικά πρόσφατα επιβεβαιώνω οτι κανονικά παίζει το ιδιο αθλητικο κανάλι ταυτόχρονα σε συσκευες διαφορετικες και οχι απαραίτητα στον ιδιο χώρο. παλιότερα αυτό δεν ισχυε αλλα λογω της συνεργασιας με την nova ισχυει η ταυτοχρονη θεαση και στην cosmote. Και όμως αν πας σε ένα κατάστημα και το ρωτήσεις αυτό θα σου πούν όχι δεν γίνεται μιάς και η επίσημη ανακοίνωση που έχουν από την εταιρεία είναι ότι δεν παίζει ταυτόχρονα τον ίδιο αγώνα σε δύο διαφορετικές συσκευές, το ρώτησα πάλι στις 30.09.24 και μού είπαν όχι δεν γίνεται.Ετσι την πάτησα στις 27.08.24 που μου είπαν ότι δεν γίνεται και έτσι αναγκαστικά πήγα στην nova. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2024 στις 1:13 ΠΜ, filipprin είπε Και οι δυο αναφερουν στο συμβολαιο μια συσκευη και ενα ταμπλετ με θέαση αθλητικά στο ενα.Δινουν λοιπον δωρεαν το πακετο με τις εχτρα συσκευεες που προσφερει αλλη μια μεγαλη συσκεη και καμια 10 ταμπλετ και τηλ .Για την ωρα ομως η απαντηση ειναι ΝΑΙ μπορουν να δουν δυο ατομα αθλητικα ιδιο η διαφορετικο καναλι.Η ενσταση μου ειναι οτι αργοτερα εφοσον τωρα το δινουν τσαμπα μπορουν να το χρεωσουν. Δες τι εχω γραψει παραπανω. Το δινουν σαν εχτρα υπηρεσια με ανανεωση ανα μηνα δωρεαν.Που σημαίνει κατ εμε οτι οποτε θελουν το κοβουν η το χρεωνουν χωρίς να συνεπάγεται αλλαγη όρων για το βασικο πακετο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astynax Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Καλησπέρα, επειδή οι πληροφορίες είναι ανάμικτες αν κάποιος μπορεί να διευκρινίσει τα εξής παρακαλώ: Σήμερα στο πακέτο Nova και Cosmote TV με τα αθλητικά, μπορεί κάποιος να δει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές ότι θέλει? Υποθέτουμε ότι η μία συσκευή είναι το TV box που σου δίνει η εταιρεία. Η 2η μπορεί να είναι PC (μέσα από browser)? Ή πρέπει να είναι mobile (Android, iOS) ώστε να πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή και να σε "κλειδώνουν" όποτε θέλουν? Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω με την 2η συσκευή? Αν ναι, μπόρεσε να μεταφέρει την εικόνα από PC/mobile/tablet σε κανονική τηλεόραση (με οποιοδήποτε τρόπο)? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2024 στις 11:41 ΠΜ, filipprin είπε Για την ωρα ομως η απαντηση ειναι ΝΑΙ μπορουν να δουν δυο ατομα αθλητικα ιδιο η διαφορετικο καναλι. αππ στην τβ και τβ βοχ βλεπουν ταυτοχρονα κανονικα.Οποιο απο τα δυο το αντικαθιστας με την εφαρμογη απο το κινητό.Μεταδοση η εφαρμογη κανει στην τηλ.Τωρα για PC δεν ξερω Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα