Προς το περιεχόμενο

Cosmote Tv Ταυτόχρονη θέαση

anthonykleis
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kostas1989!,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
On 16/01/2024 at 09:09, SergioX said:

Καλημερα

Πώς διαγράφω μια συσκευη θέασης ώστε να προσθέσω μια καινούργια?Έχω φάει όλο τον κόσμο και δεν το βρίσκω

Ευχαριστώ

On 29/02/2024 at 19:45, JohnHacked said:

Βρήκες λύση φίλε μου;

Ψάχνω το ίδιο και γω.

Δεν υπάρχει επιλογή για αυτό. Το σχετικό μενού θα εμφανιστεί αυτόματα μόνο όταν ξεπεράσεις το όριο των συσκευών και τότε θα μπορέσεις να διαγράψεις κάποια από τις παλιες συσκευές ώστε να προσθέσεις τη νέα. Κάποτε το κατάφερα μιλώντας με το support όπου μου το έκαναν αυτοί αλλά δεν γνωρίζω αν το κάνουν πλέον...

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως σημερα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ ειδαμε το παιχνιδι σε δυο διαφορετικες τηλεορασεις/πολεις....

Αρα ξεκινησε η υπηρεσία εν μερη χωρις την nova μεσα πριν τις 23/08....

Επεξ/σία από anergos13

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι και να με βοηθήσετε αν μπορείτε. Έκανα συνδρομή Cosmote tv δορυφορικό και ενεργοποίησα την υπηρεσία streaming. Εγώ βλέπω κανονικά από τον αποκωδικοποιητή και πρόσθεσα και την εφαρμογή σε μια τηλεόραση που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι. Θέλω να προσθέσω και την εφαρμογή στο κινητό μου. Η ερώτησή μου είναι απλή. Με την τηλεόραση και το cosmote tv το δορυφορικό μου λένε ότι έχω συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό συσκευών για αθλητικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την τηλεόραση με την εφαρμογή να της δώσω εικόνα από τον αποκωδικοποιητή? Έτσι ώστε να έχω γλυτώσει την μια εξτρα συσκευή και να βλέπω και από το κινητό.

17 ώρες πριν, BobirakosGR είπε

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι και να με βοηθήσετε αν μπορείτε. Έκανα συνδρομή Cosmote tv δορυφορικό και ενεργοποίησα την υπηρεσία streaming. Εγώ βλέπω κανονικά από τον αποκωδικοποιητή και πρόσθεσα και την εφαρμογή σε μια τηλεόραση που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι. Θέλω να προσθέσω και την εφαρμογή στο κινητό μου. Η ερώτησή μου είναι απλή. Με την τηλεόραση και το cosmote tv το δορυφορικό μου λένε ότι έχω συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό συσκευών για αθλητικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω την τηλεόραση με την εφαρμογή να της δώσω εικόνα από τον αποκωδικοποιητή? Έτσι ώστε να έχω γλυτώσει την μια εξτρα συσκευή και να βλέπω και από το κινητό.

Να βλεπεις το ιδιο καναλι στις 2 τηλεοράσεις ισως και να γινεται με hdmi splitter.διαφορετικο καναλι,οχι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλημέρα επειδή ενδιαφέρομαι για το πακέτο cosmote sports με  nova την streaming υπηρεσία ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που το εχει μπορεί να μου πει αν παίζει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές το ιδιο αθλητικο κανάλι. Oι συσκευές δεν  θα  είναι στον ιδιο χώρο σπιτι ο αποκωδικοποιητης και στο εξοχικο smart tv. Μέχρι πρότινος δεν ισχυε αλλά ρωτάω μήπως με την ενωση των εταιρειων αλλαξε κατι

Γνωρίζει κανεις άμα ισχύει το δωρεάν update έξτρα συσκευών  οπωσ αναφέρει το παρακάτω σαιτ; Γιατί εγώ βλέπω ακόμη την έξτρα χρέωση 5 ευρώ.

https://techmaniacs.gr/https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-dorean-to-prostheto-paketo-syskeyon-gia-theasi-se-os-kai-3-othones/-tv-dorean-to-prostheto-paketo-syskeyon-gia-theasi-se-os-kai-3-othones/

22 ώρες πριν, papasbio είπε

καλημέρα επειδή ενδιαφέρομαι για το πακέτο cosmote sports με  nova την streaming υπηρεσία ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που το εχει μπορεί να μου πει αν παίζει ταυτόχρονα σε 2 συσκευές το ιδιο αθλητικο κανάλι. Oι συσκευές δεν  θα  είναι στον ιδιο χώρο σπιτι ο αποκωδικοποιητης και στο εξοχικο smart tv. Μέχρι πρότινος δεν ισχυε αλλά ρωτάω μήπως με την ενωση των εταιρειων αλλαξε κατι

Οι εταιρείες δίνουν την δυνατότητα θέασης σε δύο συσκευές, δλδ μία τηλεόραση που θα είναι συνδεδεμένο το tvbox και σε μια άλλη συσκευή tablet ή κινητό . Η μόνη διαφοροποίηση των 2 εταιρειών είναι ότι στην cosmote όταν παίζουν οι μεγάλες ομάδες δεν σε αφήνει να δεις τον ίδιο αγώνα και στις δύο συσκευές κοινώς το έχει κλειδωμένο, αντιθέτως η nova το έχει ξεκλείδωτο και μπορείς να δείς τον ίδιο αγώνα και στις δύο συσκευές. Εσύ στο εξοχικό σου μπορείς να βάλεις τον αγώνα σε ένα tablet ή κινητό και να κάνεις cast στην τηλεόραση σου αν το υποστηρίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 13/9/2024 στις 8:43 ΠΜ, papasbio είπε

μπορεις τωρα πια ναι γιατι η κοσμοτε ακολουθησε αυτο που ισχυε και στη νοβα

Επεξ/σία από ioannischr

6 ώρες πριν, ioannischr είπε

μπορεις τωρα πια ναι γιατι η κοσμοτε ακολουθησε αυτο που ισχυε και στη νοβα

Μία ερώτηση, μπορείς δλδ στην cosmote να δείς ταυτόχρονα σε δυο συσκευές τον ολυμπιακό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα δες τι καταλαβα.Και οι δυο αναφερουν στο συμβολαιο μια συσκευη και ενα ταμπλετ με θέαση αθλητικά  στο ενα.Δινουν λοιπον δωρεαν το πακετο με τις εχτρα συσκευεες που προσφερει αλλη μια μεγαλη συσκεη και καμια 10 ταμπλετ και τηλ το οποιο φυσικα μπορουν να αποφασίσουν να το χρεωσουν ανα πασα στιγμη.Για την ωρα ομως η απαντηση ειναι ΝΑΙ

Επεξ/σία από filipprin

1 λεπτό πριν, filipprin είπε

Ναι αλλα δες τι καταλαβα.Και οι δυο αναφερουν στο συμβολαιο μια συσκευη και ενα ταμπλετ με θέαση αθλητικά  στο ενα.Δινουν λοιπον δωρεαν το πακετο με τις εχτρα συσκευεες που προσφερει αλλη μια μεγαλη συσκεη και καμια 10 ταμπλετ και τηλ το οποιο φυσικα μπορουν να αποφασίσουν να το χρεωσουν ανα πασα στιγμη.Για την ωρα ομως η απαντηση ειναι ΝΑΙ

Εγω πριν 20 ημερες που ρωτησα μου ειπε η cosmote ρητα οτι δεν μπορω να δω τον ολυμπιακο ταυτοχρονα σε δυο συσκευες και αναγκαστικα πηγα nova που δεν ειχε αυτον τον περιορισμο.ας το τσεκαρει καποιος φιλος αυριο στην cosmote να μας πει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-tv-packs.html

5 λεπτά πριν, ioannischr είπε

Οι λόγοι που κάνουν
την COSMOTE TV μοναδική

Επεξ/σία από ioannischr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...