Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λάτρεις όλοι του kodi, streamio και λοιπών πειρατοκαταστάσεων, μέχρι να σου σπάσει τα @@ ο πρώτος ασύγχρονος υπότιτλος. 
========================
Στο θέμα μας. Δεν αλλάζω την ευκολία του netflix με τίποτα. Και σιγά τα λεφτά τα 12€-15€. Και όποιος λέει είναι πολλά, όλοι ένα 15€ το χαλάμε σε μ..κίες σίγουρα το μήνα. Δεν θα σχολιάσω καν λύσεις, netflix τουρκίας, vpn και τέτοια κόλπα. Και όλα αυτά για να γλυτώσω 10€.

Όταν εννοώ δεν αλλάζω την ευκολία του netflix εννοώ της οποιαδήποτε συνδρομητικής. Disney+ δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν πρόκειται να βάλω ποτέ γιατί δεν μου αρέσει το είδος του content του. 

Στο netflix έχει πολύ σαβούρα, πάντα όμως βρίσκεις κάτι να δεις. Απλά πιστεύω οτι έχουν χάσει πάρα πολύ την μπάλα στο πως παρουσιάζουν τις ταινίες και τις σειρές και στην κατηγοριοποίηση. (Όχι κάτι Μπαμπούλας ΑΕ στα θρίλερ ρε παιδιά...). Πολύ άβολο το UI/UX για να επιλέξεις τι θα δεις. 20 carusel (Δημοφιλή τώρα, Επειδή είδες το τάδε, Από το netflix, Η λίστα σου, Δημοφιλή στην Ελλάδα κλπ) που στην ουσία επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. 

Βάλτε ένα τυπικό φιλτράρισμα. Δηλαδή να μπορεί κάποιος να εμφανίσει ένα grid με 3 φίλτρα (δεν χρειάζεται παραπάνω) 

1. Σειρά ή Ταινία
  2. Είδος
  3. Χρονολογία

Να μπορώ λοιπόν να φέρω όλες τις ταινίες μυστηρίου που βγήκαν το 2022.

Υ.Γ. Και τι δεν θα έδινα να υπήρχε ένα ακόμα έξτρα φιλτράκι στις σειρές, να εμφανίζει μόνο τις *τελειωμένες που έχει όλες τις σεζόν το νετφλιξ ή τις σειρές μιας σεζόν. Να μπορώ να αρχίσω μια σειρά δηλαδή που ξέρω οτί δεν θα με αφήσει σε αγωνία. 

*Τελειωμένες εννοώ που κλείνει κάπως σαν κύκλος, χωρίς αγωνία και που δεν έχει προγραμματιστεί άλλος κύκλος. Δεν μιλάμε για σειρές που αποφασίζεται πολύ αργότερα να γίνει και άλλος κύκλος. Πχ. Prison Break

Επεξ/σία από sinikos
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είχα μείνει πίσω στις εξελίξεις, δεν γνώριζα ότι το Netflix έβαλε για CEO τον Stephen Elop!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

να ναι καλα η τουρκικη λυρα, με 3,5 ευρω το μηνα netflix και 0,46 amazon prime

πως? αφου ζηταει τουρκικη καρτα για πληρωμη.....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marioslefk είπε

πως? αφου ζηταει τουρκικη καρτα για πληρωμη.....

revolute για το αμαζον, και δωροκαρτα για το netflix απο ενεβα

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

revolute για το αμαζον, και δωροκαρτα για το netflix απο ενεβα

συγνωμη για το off topic θα σου ημουν υποχρεως αν μπορεις να μ στειλεις ενα Inbox για την διαδικασια με ενεβα γιατι ομολογω δεν εχω ιδεα.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, whiteman7 είπε

Οντως απογοήτευση το Netflix τους τελευταιους μήνες

Μονο Ντοκυμαντερ και καθολου πρωτοτυπο περιεχομενο

Εκανα διακοπή συνδρομής μετά από 4 χρόνια...

Ozark, Stranger Things, Better Call Saul, Cobra kai. Ακόμη υπάρχει υλικό για να μας κρατήσει αλλά σιγά σιγά όλο και πιο πολλές πατάτες ανεβαίνουν και τα δυνατά χαρτιά τελείωσαν ή τελειώνουν σχετικά σύντομα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άπατο. Όσο κράτησε μονοπώλιο καλό ήταν. Τώρα με τόσο ανταγωνισμό τα έχει βρει υπερσκουρα. 

Δημοσ.

Ontopic: Ας δούμε την τιμή και μετά κρίνω (π.χ αν έχει 1,99 το μήνα, το δέχομαι)

Offtopic, αλλά αφού τα περισσότερα σχόλια είναι γενικά : Και εγώ γκρίνιαζα και έβαλα Disney+ (την ετήσια προσφορά που είχε) για να το δοκιμάσω, με σκοπό σε 2-3 μήνες να κόψω το Netflix. Αποτέλεσμα Αν δεν είχα προπληρώσει το ετήσιο Disney+ θα το είχα κόψει ήδη. Εκτός απο 2-3 σειρές όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν (δεν είμαι fan star wars και τις ταινίες marvel προτιμώ να της βλέπω στο σινεμά). Ακομή και τα παιδιά μου προτιμούν το nextflix. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ βέβαια κάποια άλλη συνδρομητική υπηρεσία..

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sinikos είπε

Λάτρεις όλοι του kodi, streamio και λοιπών πειρατοκαταστάσεων, μέχρι να σου σπάσει τα @@ ο πρώτος ασύγχρονος υπότιτλος. 
========================
Στο θέμα μας. Δεν αλλάζω την ευκολία του netflix με τίποτα. Και σιγά τα λεφτά τα 12€-15€. Και όποιος λέει είναι πολλά, όλοι ένα 15€ το χαλάμε σε μ..κίες σίγουρα το μήνα. Δεν θα σχολιάσω καν λύσεις, netflix τουρκίας, vpn και τέτοια κόλπα. Και όλα αυτά για να γλυτώσω 10€.

Όταν εννοώ δεν αλλάζω την ευκολία του netflix εννοώ της οποιαδήποτε συνδρομητικής. Disney+ δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν πρόκειται να βάλω ποτέ γιατί δεν μου αρέσει το είδος του content του. 

Στο netflix έχει πολύ σαβούρα, πάντα όμως βρίσκεις κάτι να δεις. Απλά πιστεύω οτι έχουν χάσει πάρα πολύ την μπάλα στο πως παρουσιάζουν τις ταινίες και τις σειρές και στην κατηγοριοποίηση. (Όχι κάτι Μπαμπούλας ΑΕ στα θρίλερ ρε παιδιά...). Πολύ άβολο το UI/UX για να επιλέξεις τι θα δεις. 20 carusel (Δημοφιλή τώρα, Επειδή είδες το τάδε, Από το netflix, Η λίστα σου, Δημοφιλή στην Ελλάδα κλπ) που στην ουσία επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. 

Βάλτε ένα τυπικό φιλτράρισμα. Δηλαδή να μπορεί κάποιος να εμφανίσει ένα grid με 3 φίλτρα (δεν χρειάζεται παραπάνω) 

1. Σειρά ή Ταινία
  2. Είδος
  3. Χρονολογία

Υ.Γ. Και τι δεν θα έδινα να υπήρχε ένα ακόμα έξτρα φιλτράκι στις σειρές, να εμφανίζει μόνο τις *τελειωμένες που έχει όλες τις σεζόν το νετφλιξ ή τις σειρές μιας σεζόν. Να μπορώ να αρχίσω μια σειρά δηλαδή που ξέρω οτί δεν θα με αφήσει σε αγωνία. 

*Τελειωμένες εννοώ που κλείνει κάπως σαν κύκλος, χωρίς αγωνία και που δεν έχει προγραμματιστεί άλλος κύκλος. Δεν μιλάμε για σειρές που αποφασίζεται πολύ αργότερα να γίνει και άλλος κύκλος. Πχ. Prison Break

Σχετικά με αυτό που αναφέρεις στο Υστερόγραφο υπάρχουν ανάλογες εφαρμογές (TV TIME, Series Fad, IMDb κλπ) που σ' ενημερώνουν γιά όλα. 

Ρίξε μιά ματιά.

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 4:11 ΜΜ, Pokemon640 είπε

Από το να κλείνω όλες μου τις εφαρμογές (email, chrome κ.α.), να ανοίγω VPN, μετά opera και εφαρμογή torrent περιμένοντας να κατέυει οτιδήποτε, και μόνο στη σκέψη με έπιασε νύστα, καλύτερα να πληρώσω τα 14€ τους και να πατήσω το πλήκτρο Play (ισχύει για κάθε συνδρομητικό που με ενδιαφέρει, απλά έφερα παράδειγμα το Netflix). Όταν έχεις φτάσει η περάσει τα -άντα, είναι αλλιώς τα πράγματα.

Υ.Γ. Το να βγεις σινεμά με το αμόρε σου θες 20άρικο για πλάκα (εισιτήρια και να φας κάτι), αν δεν είχε στο σινεμά διαφημίσεις θα κόστιζε σε τιμή σαν να πήγες στην όπερα της Γαλλίας.

δυστυχως στο νετφλιξ πολυ δυσκολα θα βρω κατι αξιολογο να δω... Καλυτερα torrent και να εχω επιλογες απο ολες τις ταινιες τις ανθρωποτητας παρα σαβουρες νετφλιξ... ειχα τσαμπα για χρονια λογο φιλου που μου ειχε δωσει κωδικο και μπηκα ελαχιστες φορες... ουτε για τσαμπα δεν αξιζει 😅 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Όχι δεν κατάλαβες, το CC (το αγορασμένο προφανώς) έχει τα GB στο cloud και τα team projects που λειτουργείς με την υπόλοιπη ομάδα και γλυτώνεις χρόνο. Κάτι που το σπασμένο δεν σου έχει το cloud service (λογικό). Εμένα με νοιάζει αυτό γιατί είμαι με group. Καπιον αρχάριο όχι, αλλά όταν φτάσει η στιγμή να ξεκινήσει αληθινή δουλειά (επίσημα με παραστατικά) και ειδικά Αμερική εκεί τα δεδομένα αλλάζουν! Επίσης πολλές φορές είχε τύχει να φέρουν pc που δεν γινόταν render/export και μόλις το έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση την official έκδοση από την Adobe (η σπασμένη πήρε πόδι), έπαιζε σφαίρα και 0 πρόβλημα. Μόλις το έδειξα στο πελάτη τελικά αγόρασε την συνδρομή. Ναι προφανώς και δεν το γλυτώνεις το subscription όταν το πραγμα σοβαρεύει. Ναι για πολλούς αρχάριους είναι πολλά τα λεφτά. Αλλά είναι εργαλείο δουλειάς. 

Ρε παιδιά μη συγκρίνουμε τώρα μην πω τί. Το Creative Suite (βασικά Creative Cloud πλέον) είναι απαραίτητο αν μιλάμε ότι ζεις από αυτό. Ζω από αυτό σημαίνει η δουλειά μου εξαρτάται απ'τα εργαλεία που έχω, και τη ταχύτητα που βγάζω τη δουλειά μου. 

Ούτε 100€ το μήνα δεν είναι η σουίτα και σου δίνει τα πάντα όλα + χώρο. Τώρα οκ η Adobe έβγαλε ένα κοστολόγιο να μαζέψει τους περισσότερους που μπορεί. Προφανώς αν απευθυνόταν ΜΟΝΟ στην Αμερική δεν θα είχε 75€ πόσα έχει, αλλά 200$ το μήνα, γιατί εκεί φτιάχεις ένα project και πληρώνεσαι 5000$, εδώ 1500 και πολλά λέω, ανάλογα το project, τον πελάτη κλπ. Στην Ουγκάντα 200 και 3 κανάτες νερό. 

Δηλαδή οκ αν τα 75€ είναι πολλά για κάποιον επαγγελματία, ε κάπου κάτι κάνει λάθος. Γνώμη μου βέβαια, αλλά τί να πω. Σου λύνει τα χέρια. Ποιά σπασμένα τώρα, φτάσαμε να μιλάμε για σπασμένα λες και είμαστε στο 2007 που το Photoshop έκανε 1000€ αγορά και δεν το έπαιρνε κανεις. Έλεος. Το μέλλον (το ΠΑΡΟΝ βασικά) είναι το συνδρομητικό μοντέλο, και πάντα θα έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, polaki είπε

Δηλαδή οκ αν τα 75€ είναι πολλά για κάποιον επαγγελματία, ε κάπου κάτι κάνει λάθος. Γνώμη μου βέβαια, αλλά τί να πω. Σου λύνει τα χέρια. Ποιά σπασμένα τώρα, φτάσαμε να μιλάμε για σπασμένα λες και είμαστε στο 2007 που το Photoshop έκανε 1000€ αγορά και δεν το έπαιρνε κανεις. Έλεος. Το μέλλον (το ΠΑΡΟΝ βασικά) είναι το συνδρομητικό μοντέλο, και πάντα θα έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση. 

Συμφωνώ σε όλα. Εγώ το ανέφερα για τα ελληνικά δεδομένα που έχουμε ανύπαρκτους μισθούς. Προφανώς ένας ικανός επαγγελματίας βγάζει εύκολα 50-100€ την ώρα και μετά ξεκινάει το κέρδος του. Ως χρήστης CC ναι λύνει χέρια όλες αυτές οι δυνατότητες. Το μόνο παράπονο είναι η συμπεριφορά στα vst ήχου. Στο avid media composer μπορούσα να κάνω περίπλοκους συνδυασμούς και να βάλω 3rd party multiband compressor. Το Premiere έχει μείνει πίσω στον τομέα του ήχου. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, sinikos είπε

========================

1. Σειρά ή Ταινία
  2. Είδος
  3. Χρονολογία

Μακραν η καλυτερη τοποθετηση

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...