Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα ότι τα υπάρχοντα πακέτα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.. το νέο θα είναι πιο οικονομικό, πιο φτωχό σε περιεχόμενο και με διαφημίσεις.. όποιος δεν το θέλει συνεχίζει με το παλιό του πακέτο ( μέχρι να  αυξήσουν τις τιμές και πάλι ).. 

όπως και να χει, θα συμφωνήσω και εγώ, ότι ακόμα και με το περιεχόμενο που υπάρχει τώρα, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.. 

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zahos147 είπε

Όλο κ πιο τραγικό γίνεται το πράγμα...Ευχαριστούμε που μας το κάνετε ευκολότερο να πάμε αλλού

Για πες, προς τα που να έρθουμε κσι εμείς?

edit: Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για πλάκα. Ακόμα και 4 που το μοιραζόμαστε (3 μάλλον, ο ένας έτζασε πριν κάνα 2μηνο), πλέον σπάνια το ανοίγω. Κουράστηκα λίγο απ'τις ισπανόφωνες σειρές. Ταινίες θέλω να δω, αλλά στις ταινίες πάσχει πολύ. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ.

Η πειρατεία είναι ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα του Διεθνούς Δικαίου. Για τον ακριβή ορισμό της πειρατείας δεν υφίσταται σύμφωνη γνώμη των διεθνολόγων. Κατά τον επίσημο ορισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπως περιλαμβάνεται στο άρθρο 100, 101, της Σύμβασης των Η.Ε. (1982), ("Περί ανοικτών θαλασσών"), πειρατεία ονομάζεται κάθε πράξη βίας ή αιχμαλώτισης ή απόσπασης, η οποία διαπράττεται στην ανοιχτή θάλασσα ή τα διεθνή ύδατα από το πλήρωμα ή τους επιβάτες ενός ιδιωτικού πλοίου ή αεροσκάφους, και στρέφεται εναντίον προσώπων ή ιδιοκτησίας που μεταφέρονται με ένα άλλο σκάφος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, valadsk είπε

Όμως εγώ είμαι πειρατής παλαιάς κοπής. Real-debrid μέχρι να σβήσει ο ήλιος. hetzner storage box με 5tb χώρο για 12 ευρώ το μήνα για τη συλλογή μου και είμαι άρχοντας.

ρε αδερφέ σορυ αλλά οι «πειρατές παλαιάς κοπής» αν τους έλεγες ότι θα πληρώνουν 12ε το μήνα για content θα πηδούσαν από την σανίδα 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλη μια ειδηση για το νετφλιξ για να διαβασουμε για ακομα μια φορα απο τους επαναστατες οτι ολοι φευγουνε πανε ντισνει πλας, ερτφλιξ, αντ1 πλας κλπ, οτι ο CEO του νετφλιξ ειναι για κλαμματα κλπ κλπ.

Αυτοι που φυγατε για ντισνει να μας πειτε αν το περιεχομενο ειναι καλυτερο. Φανταζομαι αν ειστε 8 χρονων και φαν του τοι στορι, του νεμο και του φροζεν μπορει.

Οταν θα επιστρεψετε παλι στο νετφλιξ να μας το πειτε ομως ε? Οχι μονο οτι φευγετε

ΥΓ μην ξεχασετε να στειλετε βιογραφικο στo νετφλιξ για τη θεση του CEO

Επεξ/σία από nikos121
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, HydroAVZ είπε

Επομενο βημα… να μπουνε διαφημισεις στις διαφημισεις… !!!  😂🤑

Εδώ έρχεται ο συγχωρεμένος ο Τζούμας με το ΜΔΤΔΓΝΔΤΠ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, shadowlike είπε

ρε αδερφέ σορυ αλλά οι «πειρατές παλαιάς κοπής» αν τους έλεγες ότι θα πληρώνουν 12ε το μήνα για content θα πηδούσαν από την σανίδα 

και πάλι δεν θα τα δινες σε σκληρό? ή nas? ε τωρα τα δινω για 5TB χωρο στο cloud

και δεν έχω τον φόβο αν θα χτυπησει ο σκληρός, ή θα χασω δεδομένα

ποσο μαλλον οταν δεν μπορω να δωσω μπροστά χρήματα για nas ή σκληρους

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, nikos121 said:

Αλλη μια ειδηση για το νετφλιξ για να διαβασουμε για ακομα μια φορα απο τους επαναστατες οτι ολοι φευγουνε πανε ντισνει πλας, ερτφλιξ, αντ1 πλας κλπ, οτι ο CEO του νετφλιξ ειναι για κλαμματα κλπ κλπ.

Αυτοι που φυγατε για ντισνει να μας πειτε αν το περιεχομενο ειναι καλυτερο. Φανταζομαι αν ειστε 8 χρονων και φαν του τοι στορι, του νεμο και του φροζεν μπορει.

Οταν θα επιστρεψετε παλι στο νετφλιξ να μας το πειτε ομως ε? Οχι μονο οτι φευγετε

Εβαλα disney+ και πραγματικα ειναι για κλαματα το νεο content του. Ευτυχως εχει το FOX να ξαναθυμηθουμε καμια παλια ταινια η σειρα. Το νετφλιξ σε υλικο ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε. Και το βασικοτερο τεραστια ποικιλια σε ολες τις κατηγοριες.

Τωρα για τις συνδρομες με διαφημισεις δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. Αλλη μια εξτρα επιλογη για ατομα που δεν τους νοιαζουν οι διαφημισεις και θελουν να πληρωσουν λιγοτερα. Αλλα πραγματα πρεπει να διορθωσει το νετφλιξ.

Επεξ/σία από privateer
  • Like 5
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dieksodo είπε

ακομα και ο πατερας μου γερος ανθρωπος βαρεθηκε τη σαβουρα του νετφλιξ

καντου συνδρομη ντισνει να βλεπει την πενταμορφη και το τερας

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, privateer είπε

Εβαλα disney+ και πραγματικα ειναι για κλαματα το νεο content του. Ευτυχως εχει το FOX να ξαναθυμηθουμε καμια παλια ταινια η σειρα. Το νετφλιξ σε υλικο ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε. Και το βασικοτερο τεραστια ποικιλια σε ολες τις κατηγοριες.

Τωρα για τις συνδρομες με διαφημισεις δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. Αλλη μια εξτρα επιλογη για ατομα που δεν τους νοιαζουν οι διαφημισεις και θελουν να πληρωσουν λιγοτερα. Αλλα πραγματα πρεπει να διορθωσει το νετφλιξ.

Αυτό ακριβώς. Οι νέες σειρές του Disney+ δεν βλέπονται και οι ταινίες είναι για μέχρι 12 χρονών. Μετά το Mandalorian το χάος. Μόνο για να δεις τίποτα από τις παλιές ταινίες και κανά ντοκυμαντέρ στο National Geographic αξίζει.

Το νέτφλιξ σε ποικιλία και ποιότητα περιεχομένου δεν παίζεται. Όσο μπορεί και κρατάει περιεχόμενο από τρίτους θα είναι πιο μπροστά απ'όλους και είναι αναμενόμενο να κάνει κινήσεις για να κόψει τους τσαμπατζήδες. Το πιο πιθανό είναι να βγάλει παράλληλα το πακέτο με τις διαφημίσεις με τη λογική ότι αν θες το παίρνεις μισοτιμής αλλά θα βλέπεις και καμιά διαφήμιση εδώ εκεί.

Όλη η ιστορία είναι ποιος θα επιβιώσει. Γιατί σίγουρα η τηλεόραση θα πάει σε on demand μοντέλο, αλλά δε γίνεται να πληρώνει κανείς 15 συνδρομές. Ή θα αρχίσουν εξαγορές ή θα βγει κάποια στιγμή πακέτο που θα τα'χει όλα μέσα.

Τώρα για όσους συνεχίζουν ακόμη να κατεβάζουν, οκ μια χαρά αφού έχετε υπομονή συνεχίστε. Κάποια στιγμή κουράζεσαι από την όλη διαδικασία και λες αντί να ψάχνομαι με torrents, υπότιτλους, storage, nas, vpn, servers κτλ, δίνω 15€ το μήνα να έχω την ευκολία μου. Το να πληρώνει κάποιος για debrid, τι να πω; Παλαιάς κοπής είμαι κι εγώ και αν είναι να πληρώνω τους πειρατές προτιμώ να τα κάνω σουβλάκια. Αλλά τόση μανούρα για να μοιράζεστε τα 15€ του νέτφλιξ; Πολλά είναι; Ούτε 10 λίτρα βενζίνη δε βάζεις. Βάλε νετφλιξ και κάτσε σπίτι. Θα σου βγει φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, michael92 είπε

Λες και το Creative Cloud δεν έχει πολλές εκδόσεις σπασμένες. Λες και το Creative Suite δεν έπρεπε να το αγοράσεις αν δούλευες σε γραφείο και όχι από το σπίτι. 

Όχι δεν κατάλαβες, το CC (το αγορασμένο προφανώς) έχει τα GB στο cloud και τα team projects που λειτουργείς με την υπόλοιπη ομάδα και γλυτώνεις χρόνο. Κάτι που το σπασμένο δεν σου έχει το cloud service (λογικό). Εμένα με νοιάζει αυτό γιατί είμαι με group. Καπιον αρχάριο όχι, αλλά όταν φτάσει η στιγμή να ξεκινήσει αληθινή δουλειά (επίσημα με παραστατικά) και ειδικά Αμερική εκεί τα δεδομένα αλλάζουν! Επίσης πολλές φορές είχε τύχει να φέρουν pc που δεν γινόταν render/export και μόλις το έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση την official έκδοση από την Adobe (η σπασμένη πήρε πόδι), έπαιζε σφαίρα και 0 πρόβλημα. Μόλις το έδειξα στο πελάτη τελικά αγόρασε την συνδρομή. Ναι προφανώς και δεν το γλυτώνεις το subscription όταν το πραγμα σοβαρεύει. Ναι για πολλούς αρχάριους είναι πολλά τα λεφτά. Αλλά είναι εργαλείο δουλειάς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos121 είπε

Spoiler

Hey, καλύτερα 8yo και να βλέπεις αυτά που λες (που αξίζουν και κάτι) παρά να είσαιfGNx7iD.jpgγια να "enjoy" το "content" του netflix.

Κατά τα άλλα είτε πατώσει είτε όχι το netflix I don't really care. Αλλά και να πατώσει

ovDM4ox.jpg

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
7 ώρες πριν, valadsk είπε

είναι ο καθένας ό,τι βολεύεται. ναι είναι ευκολία να ανοίγεις την εφαρμογής να πατάς play και να ξαπλώνεις και να απολαμβάνεις τη σειρά σου. Όμως εγώ είμαι πειρατής παλαιάς κοπής. Real-debrid μέχρι να σβήσει ο ήλιος. hetzner storage box με 5tb χώρο για 12 ευρώ το μήνα για τη συλλογή μου και είμαι άρχοντας.

Δεν συγκρίνεται το συναίσθημα που παίρνεις όταν έχεις κατεβάσει το Crιminal Minds για παράδειγμα, όλες τις σεζόν του σε 1080p κάπου στα 500GB σύνολο και μπορείς να μπεις στο storagebox σου και να κατεβάσεις όποτε θες το επεισόδιο και να μην αγχώνεσαι αν θα βγει από την υπηρεσία και δεν θα προλάβεις να το τελειώσεις (τυχαιο παράδειγμα). Γενικότερα, είμαι λάτρης της digital βιβλιοθήκης/συλλογής. Το μόνο αρνητικό ότι χρειάζεται να σβήνω, γιατί γεμίζει εύκολα και τα 10TB ανεβαίνουν στα 23 ευρώ το μήνα μετά.

Εγώ είμαι με 16tb με το πλεξ και δεν πληρώνω τίποτε σε κανέναν. Θα κόψω και το νετφλιξ μόλις ολοκληρώσει τις μαλακίες του και πλέον πλήρη ελευθερία 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valadsk είπε

και πάλι δεν θα τα δινες σε σκληρό? ή nas? ε τωρα τα δινω για 5TB χωρο στο cloud

και δεν έχω τον φόβο αν θα χτυπησει ο σκληρός, ή θα χασω δεδομένα

ποσο μαλλον οταν δεν μπορω να δωσω μπροστά χρήματα για nas ή σκληρους

Το κόστος των HDD έχουν πέσει σε εξεφτελιστικό βαθμό, 4TB βρίσκεις και με 90€ (το πολύ), έχεις τόσο αμφιβολία ; πάρε και 2ο και κάνε τους Mirroring, 2θέσιο docking station για δίσκους βρίσκεις με 40€, και ένα raspberry pi έτοιμο κιτ 140€. Σύνολο 360€ και είσαι καλυμμένος για 2-3 χρόνια, και έχεις κάνει απόσβεση, μετά αλλάζεις/προσθέτεις μόνο δίσκους.

Το cloud σήμερα υπάρχει, αύριο δεν υπάρχει, είσαι υπό την αρέσκεια ενός server που τον ελέγχει άλλος και όχι εσύ. Το "δεν έχω το φόβο" και το "cloud" στην ίδια πρόταση είναι το ποιο σύντομο ανέκδοτο. 😆

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...