valadsk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Ducatista είπε Μάλλον ειμαι ο μόνος που δεν βρίσκει τίποτα παράλογο σε αυτο... επίσης ο μόνος που εκτιμάει την ευκολια/ποιότητα του νετφλιξ σε σχέση με την τιμή...... ρε μπας και είμαι τίποτα πλούσιος και δεν το θυμάμαι; είναι ο καθένας ό,τι βολεύεται. ναι είναι ευκολία να ανοίγεις την εφαρμογής να πατάς play και να ξαπλώνεις και να απολαμβάνεις τη σειρά σου. Όμως εγώ είμαι πειρατής παλαιάς κοπής. Real-debrid μέχρι να σβήσει ο ήλιος. hetzner storage box με 5tb χώρο για 12 ευρώ το μήνα για τη συλλογή μου και είμαι άρχοντας. Δεν συγκρίνεται το συναίσθημα που παίρνεις όταν έχεις κατεβάσει το Crιminal Minds για παράδειγμα, όλες τις σεζόν του σε 1080p κάπου στα 500GB σύνολο και μπορείς να μπεις στο storagebox σου και να κατεβάσεις όποτε θες το επεισόδιο και να μην αγχώνεσαι αν θα βγει από την υπηρεσία και δεν θα προλάβεις να το τελειώσεις (τυχαιο παράδειγμα). Γενικότερα, είμαι λάτρης της digital βιβλιοθήκης/συλλογής. Το μόνο αρνητικό ότι χρειάζεται να σβήνω, γιατί γεμίζει εύκολα και τα 10TB ανεβαίνουν στα 23 ευρώ το μήνα μετά. 2
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε 1.Για να μπορέσεις να μπεις στα σαιτ γιατί όλα τα "σχετικά" είναι μπλοκαροσμενα στην Ελλάδα. 2.Αν έμενες Γερμανία θα καταλάβαινες το γιατί (βασικά δεν θα ρώταγες καν, είναι αυτονόητο). Ευτυχώς σε εμένα δεν "έσκασε" ποινή/πρόστιμο αλλά όλο και κάπιος από εδώ έχει κάτι να σου πει από τα βόρεια. Μπορεί τα torrent (εφόσον μιλάμε για public trackers) να είναι νεκρά στη Γερμανία, αλλά τα DDL sites δίνουν και παίρνουν. Απλά θέλει μια στις τόσες να κάνεις καμιά μηνιαία συνδρομή αν θες να κατεβάσεις αρκετό υλικό.
Backpacker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μετρημένα τα χρόνια του. Φυσιολογικό. Δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους υπόλοιπους. Το Apple Tv έχει από πίσω του έναν κολοσσό όπως η Apple...το Amazon TV την Amazon...το Disney+ μια Disney που έχει τρελά έσοδα από δικαιώματα δεκαετιων...απο θεματικα πάρκα...από απίστευτο merchandise. Το Netflix δεν έχει από πίσω του τίποτα και κανέναν. Πρέπει να είναι κερδοφόρο από μόνο του. Δεν έχει τα απίστευτα δις ενός κολοσσού από πίσω του. Θα ακολουθήσει την μοίρα άλλων πρωτοπόρων που όμως δεν μείνανε ψηλά και είτε εξαφανίστηκαν είτε φυτοζωούν. (Yahoo,Friendster-MySpace-AOL κτλπ). 1
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Ducatista είπε Μάλλον ειμαι ο μόνος που δεν βρίσκει τίποτα παράλογο σε αυτο... επίσης ο μόνος που εκτιμάει την ευκολια/ποιότητα του νετφλιξ σε σχέση με την τιμή...... ρε μπας και είμαι τίποτα πλούσιος και δεν το θυμάμαι; Είναι καθαρά πεταμένα λεφτά καθώς το περιεχόμενο αλλάζει χωρίς καμία προειδοποίηση. Αν υπήρχε σοβαρό VOD site όπου αγοράζεις τις ταινίες/σειρές που θέλεις σε λογικές τιμές (όχι 10€ για ταινίες 30 ετών) και τις έχεις για πάντα, τότε θα άλλαζε το πράγμα. 23 λεπτά πριν, valadsk είπε είναι ο καθένας ό,τι βολεύεται. ναι είναι ευκολία να ανοίγεις την εφαρμογής να πατάς play και να ξαπλώνεις και να απολαμβάνεις τη σειρά σου. Όμως εγώ είμαι πειρατής παλαιάς κοπής. Real-debrid μέχρι να σβήσει ο ήλιος. hetzner storage box με 5tb χώρο για 12 ευρώ το μήνα για τη συλλογή μου και είμαι άρχοντας. Δεν συγκρίνεται το συναίσθημα που παίρνεις όταν έχεις κατεβάσει το Crιminal Minds για παράδειγμα, όλες τις σεζόν του σε 1080p κάπου στα 500GB σύνολο και μπορείς να μπεις στο storagebox σου και να κατεβάσεις όποτε θες το επεισόδιο και να μην αγχώνεσαι αν θα βγει από την υπηρεσία και δεν θα προλάβεις να το τελειώσεις (τυχαιο παράδειγμα). Γενικότερα, είμαι λάτρης της digital βιβλιοθήκης/συλλογής. Το μόνο αρνητικό ότι χρειάζεται να σβήνω, γιατί γεμίζει εύκολα και τα 10TB ανεβαίνουν στα 23 ευρώ το μήνα μετά. Κάντα convert με το handbrake σε H265 για να μη χρειάζεται να σβήνεις. Αν δεν είσαι audiophile μόνο από τα audio streams γλιτώνεις πάρα πολλά GB. 2
Pokemon640 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, Ducatista είπε Μάλλον ειμαι ο μόνος που δεν βρίσκει τίποτα παράλογο σε αυτο... επίσης ο μόνος που εκτιμάει την ευκολια/ποιότητα του νετφλιξ σε σχέση με την τιμή...... ρε μπας και είμαι τίποτα πλούσιος και δεν το θυμάμαι; Και εγώ το ίδιο νιώθω όταν πληρώνω Adobe και τα σχετικά κάθε μήνα. Όταν οι άλλοι δεν έχουν δει το Creative cloud ούτε στον ύπνο τους 🤭 1
stelioz78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 αλλο εναν χρονο τους δινω , οταν θα εχουν χασει τους μισους συνδρομητες . τοτε θα καταλαβει ο πανεξυπνος ceo τους απο που βγηκε το go woke go broke . αλλα θα ειναι αργα τοτε 4
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Και εγώ το ίδιο νιώθω όταν πληρώνω Adobe και τα σχετικά κάθε μήνα. Όταν οι άλλοι δεν έχουν δει το Creative cloud ούτε στον ύπνο τους 🤭 Λες και το Creative Cloud δεν έχει πολλές εκδόσεις σπασμένες. Λες και το Creative Suite δεν έπρεπε να το αγοράσεις αν δούλευες σε γραφείο και όχι από το σπίτι.
AtiX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και μετά αναρωτιούνται τι έχει το έρμο και ψηφάει… ΥΓ: καλα γελάω και με όσους εδώ μέσα, συνδυάζουν το και καλά woke με την αποχώρηση πολλών συνδρομητών… δεν διαφέρουν… Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από AtiX
vorlon68 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε 1.Για να μπορέσεις να μπεις στα σαιτ γιατί όλα τα "σχετικά" είναι μπλοκαροσμενα στην Ελλάδα. Αλλαζεις τα DNS και μπαινεις μια χαρα 1
michael92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, AtiX είπε ΥΓ: καλα γελάω και με όσους εδώ μέσα, συνδυάζουν το και καλά woke με την αποχώρηση πολλών συνδρομητών… δεν διαφέρουν… Εννοείς ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο;
marios02 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Stremio έχω παιδιά. Netflix, Disney+, amazon prime video, όλα τζαμπέ τα βλέπω. Σιγά μην πληρώσω αυτούς. 2 1
AtiX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, michael92 είπε Εννοείς ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο; Ίσως τον πέμπτο ή έκτο λόγο και μετά την μη ύπαρξη lockdowns, μετά την έναρξη νέων streaming καναλιών, μετά τις αυξήσεις των τιμών, μετά την μη ύπαρξη πολλών σειρών πρώτης γραμμής… βάλε τώρα και κάτι υπό ομάδες σε κάθε κατηγορία (πχ, αύξηση τιμών δεν γίνεται μόνο όταν ακριβαίνει η συνδρομή, αλλά και όταν κόβεται ο διαμοιρασμός ή όταν ακριβαίνουν τα αγαθά πρώτης ανάγκης), μάλλον πολύ ψιλά έβαλα, αρχικά, το woke περιεχόμενο ως αιτία διακοπής της συνδρομής του Netflix… 1
pcmasterrace123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από pcmasterrace123
xenofon2223 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Από το να κλείνω όλες μου τις εφαρμογές (email, chrome κ.α.), να ανοίγω VPN, μετά opera και εφαρμογή torrent περιμένοντας να κατέυει οτιδήποτε, και μόνο στη σκέψη με έπιασε νύστα, καλύτερα να πληρώσω τα 14€ τους και να πατήσω το πλήκτρο Play (ισχύει για κάθε συνδρομητικό που με ενδιαφέρει, απλά έφερα παράδειγμα το Netflix). Όταν έχεις φτάσει η περάσει τα -άντα, είναι αλλιώς τα πράγματα. Υ.Γ. Το να βγεις σινεμά με το αμόρε σου θες 20άρικο για πλάκα (εισιτήρια και να φας κάτι), αν δεν είχε στο σινεμά διαφημίσεις θα κόστιζε σε τιμή σαν να πήγες στην όπερα της Γαλλίας. υπαρχει και το kodi με free grecotm build και 3μηνη συνδρομη 9€ δλδ 3/μήνα στο real debrid για να εχεις torrent streaming 4k άμεσα και με υπότιτλους ότι βγαινει σε σειρα και ταινια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα