laxanoulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Κάθε φορά που διαβάζω είδηση για το Netflix, είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Προσπαθεί με όλο της το είναι να διώξει κόσμο. 10
pcmasterrace123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Νομίζω ότι τόσα χρόνια δεν έμαθαν τίποτα 🏴☠️.
Pokemon640 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, csontheline είπε Βάλε και το political correctheseness και μας βλέπω να ξαναπηγαίνουμε 🏴☠️ Από το να κλείνω όλες μου τις εφαρμογές (email, chrome κ.α.), να ανοίγω VPN, μετά opera και εφαρμογή torrent περιμένοντας να κατέυει οτιδήποτε, και μόνο στη σκέψη με έπιασε νύστα, καλύτερα να πληρώσω τα 14€ τους και να πατήσω το πλήκτρο Play (ισχύει για κάθε συνδρομητικό που με ενδιαφέρει, απλά έφερα παράδειγμα το Netflix). Όταν έχεις φτάσει η περάσει τα -άντα, είναι αλλιώς τα πράγματα. Υ.Γ. Το να βγεις σινεμά με το αμόρε σου θες 20άρικο για πλάκα (εισιτήρια και να φας κάτι), αν δεν είχε στο σινεμά διαφημίσεις θα κόστιζε σε τιμή σαν να πήγες στην όπερα της Γαλλίας. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Pokemon640 3 2 11
tsarouc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ο μόνος λόγος που έχω νετφλιξ είναι γιατί είμαστε μαζί με άλλα 3 άτομα. Και έρχετε ποιο οικονομικά. Πριν αυτές τις χαζές αποφάσεις που όλοι κιόλας τους κράζουν έλεγα συνέχεια δεν αξίζει να το έχω άλλο. Και το κράταγα μόνο και μόνο για την ευκολία της συνέχειας μέσα σε οτιδήποτε παρακολουθείς ανά profile και οκ και την καλή ποιότητα εικόνας. Αλλά τώρα εδώ πάνε να το κάνουν ανέκδοτο την όλη ιστορία. Προσωπικά (και πιστεύω εκατομμύρια επιπλέον χρήστες της πλατφόρμας) αν το κάνουν αυτό ο επόμενος μήνας δεν θα πληρωθεί. Έτσι και αλλιώς κάνω ταυτόχρονα την προσωπική μου συλλογή και στο πλεξ και απλά χάνεις λίγο χρόνο παραπάνω με τα downloads . Δεν είναι και τόσο τραγικό. Χαζομάρα κάνουν. Πολύ λάθος αποφάσεις. Ίσως έχουν ιδιαίτερο λόγο που ακολουθούν τέτοια στρατηγική. Ίσως πειραματίζονται σαν τελευταία κίνηση προτού κλείσουν την πλατφόρμα. Πολλά μπορεί να παίζουν. Πάντως οι εξελίξεις έχουν ενδιαφέρον και είμαι περίεργος που θα καταλήξει η όλη φάση. 1
miltos_id Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Το ότι δεν έχει όλο το περιεχόμενο ρε παιδιά οφείλεται σε διαπραγμάτευσεις που πρέπει να γίνουν με τις εταιρίες παραγωγής γιατί έχουν υπογράψει συμβόλαια προβολής για μια διαδικασία χωρίς διαφημίσεις …..ακόμη και αυτό διαπραγμάτευση θέλει. Μην αρχίζουμε τις εξυπνάδες λες και ξέρουμε εμείς αλλά αυτοί είναι χαζοί. 6
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, tsarouc είπε Ο μόνος λόγος που έχω νετφλιξ είναι γιατί είμαστε μαζί με άλλα 3 άτομα. Και έρχετε ποιο οικονομικά. Πριν αυτές τις χαζές αποφάσεις που όλοι κιόλας τους κράζουν έλεγα συνέχεια δεν αξίζει να το έχω άλλο. Και το κράταγα μόνο και μόνο για την ευκολία της συνέχειας μέσα σε οτιδήποτε παρακολουθείς ανά profile και οκ και την καλή ποιότητα εικόνας. Αλλά τώρα εδώ πάνε να το κάνουν ανέκδοτο την όλη ιστορία. Προσωπικά (και πιστεύω εκατομμύρια επιπλέον χρήστες της πλατφόρμας) αν το κάνουν αυτό ο επόμενος μήνας δεν θα πληρωθεί. Έτσι και αλλιώς κάνω ταυτόχρονα την προσωπική μου συλλογή και στο πλεξ και απλά χάνεις λίγο χρόνο παραπάνω με τα downloads . Δεν είναι και τόσο τραγικό. Χαζομάρα κάνουν. Πολύ λάθος αποφάσεις. Ίσως έχουν ιδιαίτερο λόγο που ακολουθούν τέτοια στρατηγική. Ίσως πειραματίζονται σαν τελευταία κίνηση προτού κλείσουν την πλατφόρμα. Πολλά μπορεί να παίζουν. Πάντως οι εξελίξεις έχουν ενδιαφέρον και είμαι περίεργος που θα καταλήξει η όλη φάση. Για το plex τι φάση είναι ακριβώς; Ψάχνω και εγώ κάτι εναλλακτικό.
Hk2004gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα δεν έχουν πει τίποτα για την ανάλυση. Δεδομένου οτι το φθηνότερο πακέτο είναι τώρα στα 480p, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το νέο φθηνότερο με τις διαφημίσεις είναι στα 360p😄 Σχετικά με τις διαφημίσεις, είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον σε pc κάτι θα κάνουν για να αποφεύγονται. Σε linux έχει γίνει ήδη κάτι ανάλογο με extension manager για το spotify και λειτουργεί άψογα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Hk2004gr 1
icenex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Το netflix εχει βαλει στοιχημα οτι μπορει να κανει την μια μαλακια πισω απο την αλλη.Δεν εξηγουνται αλλιως αυτες οι κινησεις που κανει, ειτε θελει να δει μεχρι που την παιρνει με ρισκο να χασει συνδρομητες. 1
John_Fistikis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Άρα έχουμε και λέμε: Netflix: 13,99 € τον μήνα Amazon Prime: 5,99 € τον μήνα Disney+: 8,99 € τον μήνα (με το HULU) HBO Max: 8,99 € τον μήνα ήτοι 37,96 τον μήνα για να έχεις πρόσβαση σε πολύ αλλά όχι όλο το υλικό. Από την άλλη έχουμε: 1
jmirko15 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Από το να κλείνω όλες μου τις εφαρμογές (email, chrome κ.α.), να ανοίγω VPN, μετά opera και εφαρμογή torrent περιμένοντας να κατέυει οτιδήποτε, και μόνο στη σκέψη με έπιασε νύστα, καλύτερα να πληρώσω τα 14€ τους και να πατήσω το πλήκτρο Play (ισχύει για κάθε συνδρομητικό που με ενδιαφέρει, απλά έφερα παράδειγμα το Netflix). Όταν έχεις φτάσει η περάσει τα -άντα, είναι αλλιώς τα πράγματα. Υ.Γ. Το να βγεις σινεμά με το αμόρε σου θες 20άρικο για πλάκα (εισιτήρια και να φας κάτι), αν δεν είχε στο σινεμά διαφημίσεις θα κόστιζε σε τιμή σαν να πήγες στην όπερα της Γαλλίας. Μήπως στο ενδιάμεσο κάνεις και format για σιγουριά; 2
vorlon68 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Από το να κλείνω όλες μου τις εφαρμογές (email, chrome κ.α.), να ανοίγω VPN, μετά opera και εφαρμογή torrent περιμένοντας να κατέυει οτιδήποτε, και μόνο στη σκέψη με έπιασε νύστα, καλύτερα να πληρώσω τα 14€ τους και να πατήσω το πλήκτρο Play (ισχύει για κάθε συνδρομητικό που με ενδιαφέρει, απλά έφερα παράδειγμα το Netflix). Όταν έχεις φτάσει η περάσει τα -άντα, είναι αλλιώς τα πράγματα. Υ.Γ. Το να βγεις σινεμά με το αμόρε σου θες 20άρικο για πλάκα (εισιτήρια και να φας κάτι), αν δεν είχε στο σινεμά διαφημίσεις θα κόστιζε σε τιμή σαν να πήγες στην όπερα της Γαλλίας. Για ποιον λόγο VPN? Ανοιγεις Qbittorent, search και μετα download το επεισόδιο ή την ταινία που θες. Μαλιστα αν ειναι απο Disney+ ή Amazon εχεις και τους υποτιτλους ενσωματωμενους. Απλα πράγματα..... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από vorlon68 2
Loinen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Και καπου εδω θα χρειαστουμε ενα raspberry για να κανουμε το Pi Flix, κατι αντιστοιχο του Pi Hole. 1
tsarouc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Για το plex τι φάση είναι ακριβώς; Ψάχνω και εγώ κάτι εναλλακτικό. μπένεις στο plex tv και ακολουθείς οδηγίες... φτιάχνεις λογαριασμό δωρεάν και μετά υπάρχει ο σέρβερ και ο πελάτης... ο σέρβερ αναλαμβάνει όλους τους φακέλους που έχεις με ταινίες και σειρές τις ταξινομεί φτιάχνει εικόνες και προεσκοπίσεις και ένα σωρό άλλα κάτι σαν νετφλιξ ντισνει κλπ... Μετά ανοίγεις την εφαρμογή του πελάτη που τρέχει σε όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις σμαρτ βλέπει το τοπικό δίκτυο ότι έχεις σέρβερ και έχεις μια προσωπική συνδρομητική υπηρεσία που την ελέγχεις και την αναβαθμίζεις εσύ. Σαν σέρβερ μπορείς να έχεις έναν υπολογιστή, ένα nas server που έχει μέσα πλεξ η το καλύτερο προσωπική μου άποψη ένα nvidia shield tv pro με έναν δίσκο μεγάλο εξωτερικό και είσαι άρχοντας του εαυτού σου. Κάθε φορά που κατεβάζεις κάτι το περνάς μέσα στο δίσκο κάνει ανανέωση η ωάση δεδομένων του πλεξ και εμφανίζεται στα μενού ταξινομιμένα με κατηγορίες με ηθοποιούς και ένα σκασμό άλλα που καμιά συνδρομιτική δεν έχει... δοκίμασε το θα εκπλαγείς το χρησιμοποιώ ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα και είναι αναντικατάστατο 4
fylatos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Έχουν πλακώσει τους μπάφους στο ΔΣ τους δεν εξηγείται αλλιώς. Μέχρι και η Microsoft του Balmer μεγαλύτερη λογική έβγαζε. 2 1
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, tsarouc είπε μπένεις στο plex tv και ακολουθείς οδηγίες... φτιάχνεις λογαριασμό δωρεάν και μετά υπάρχει ο σέρβερ και ο πελάτης... ο σέρβερ αναλαμβάνει όλους τους φακέλους που έχεις με ταινίες και σειρές τις ταξινομεί φτιάχνει εικόνες και προεσκοπίσεις και ένα σωρό άλλα κάτι σαν νετφλιξ ντισνει κλπ... Μετά ανοίγεις την εφαρμογή του πελάτη που τρέχει σε όλες τις σύγχρονες τηλεοράσεις σμαρτ βλέπει το τοπικό δίκτυο ότι έχεις σέρβερ και έχεις μια προσωπική συνδρομητική υπηρεσία που την ελέγχεις και την αναβαθμίζεις εσύ. Σαν σέρβερ μπορείς να έχεις έναν υπολογιστή, ένα nas server που έχει μέσα πλεξ η το καλύτερο προσωπική μου άποψη ένα nvidia shield tv pro με έναν δίσκο μεγάλο εξωτερικό και είσαι άρχοντας του εαυτού σου. Κάθε φορά που κατεβάζεις κάτι το περνάς μέσα στο δίσκο κάνει ανανέωση η ωάση δεδομένων του πλεξ και εμφανίζεται στα μενού ταξινομιμένα με κατηγορίες με ηθοποιούς και ένα σκασμό άλλα που καμιά συνδρομιτική δεν έχει... δοκίμασε το θα εκπλαγείς το χρησιμοποιώ ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα και είναι αναντικατάστατο Μου ακούγεται ελαφρώς "πολύπλοκο", ίσως και να μην είναι. Σίγουρα πάντως θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα