Dark_son20 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 twra tous katevazw... tha dw apotelesmata.... http://www.omegacorner.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 me too meta apo parotrunsi tou darky...ante na doume..pantws prin kati xronia oi omega gia voodoo 3000 kai Xp me eixan swsei..gia na doume ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Executor_Tassadar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 εγώ τους έβαλα και μου πηδήξαν το σύστημα. Το ατιτοολ δεν εβρισκε την καρτα , δεν επαιζε κανένα παιχνίδι κ άλλα ωραια... Η προηγούμενη βερσιον ηταν η καλύτερη για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Παιδιά τους έχει βάλει κανείς άλλος; Μην τους βάλω και πάνε όλα στραβά!! Executor_Tassadar τι σύστημα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Tous exo valei se dio pc...ena me radeon 9700 kai ena me radeon 9200...Kai sta dio to paramikro provlima crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Executor_Tassadar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Εντάξει , ίσως ήμουν λίγο απόλυτος. Τπτ μη αναστρέψιμο δεν έγινε. απλώς η κάρτα ενω αναγνωρίζοταν σωστά, το atitool έλεγε ότι δεν υποστηρίζει pixel shaders .. κανένα game δεν έπαιζε κτλ.. Όλα λύθηκαν με την εγκατάσταση των προηγούμενων omega v4.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.