Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε εισαι σιγουρος οτι εχεις α7 ; κατι δε ταιριαζει σε αυτα που γραφεις . Πολλά . Τι ακριβώς; Ότι δεν θέλω να ξοδέψω πολλά για φακούς ; Ναι δεν είμαι επαγγελματίας αλλά ήθελα να πάρω κάτι καλό που να το κρατήσω και ξανά λέω δεν μου αρέσουν και τόσο οι φακοί που έχει η εταιρεία !!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Για αρχή οτι απο α7ιι και μετα εχει σταθεροποιηση 5 αξονων στο σωμα οπότε οποιο φακό και να βάλεις εχεις σταθεροποιήση .
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε Για αρχή οτι απο α7ιι και μετα εχει σταθεροποιηση 5 αξονων στο σωμα οπότε οποιο φακό και να βάλεις εχεις σταθεροποιήση . Καλά δεν είναι και τόσο καλό το ibis το είχα με την 6600 και 1655 και δεν ήταν και τόσο ιδανικό !! Το oss είναι καλύτερο συν το active της κάμερας !!!
alx301 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εχεις αρκετες επιλογές ο 50mm FE 1.8 ειναι οκ για 130ευρω, αργο autofocus σαν παλια dslr θα σου φανει υπαρχουν και αλλες επιλογές, πχ Samyang Af 45mm 1.8 αλλα ειναι στα 2πλασια χρηματα πολυ καλες εντυπώσεις μου ειχε αφησει ο sony fe 28mm f2, αν και δεν ειναι 50mm που ζητας Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από alx301
DVaderLa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν θέλω να πετάξω χρήματα το έκανα μια φορά με τον 1655. Τον δοκίμασα μ άρεσε είναι γρήγορος σε κάποια πράγματα όντως ακούγεται το φοκους δεν είμαι επαγγελματίας όποτε πιστεύω ότι ίσως θα κρίνω με αυτόν . και να πω την ταπεινή μου άποψη Όχι ότι είναι σωστή απλά είναι η άποψή μου δεν με ικανοποιούν οι φακοί που έχει η Sony δεν είναι δυνατόν να Κοστολόγης τόσο ακριβά και είτε να λείπει η σταθεροποίηση είτε να έχεις F 4 και μεγαλύτερο γενικα από φ1.8 !! Ο μόνος που μου άρεσε είναι π 2470 που όμως δεν έχει σταθεροποίηση !! Και φυσικά πανάκριβος Συγγνώμη, έδωσες 3 χιλιάρικα για σώμα, και δε δίνεις 500 για έναν καλό 50άρη; Κάτι λάθος κάνεις. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από DVaderLa 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Συγγνώμη, έδωσες 3 χιλιάρικα για σώμα, και δε δίνεις 500 για έναν καλό 50άρη; Κάτι λάθος κάνεις. Εντάξει δεν είμαι ο πρώτος !! Άλλοι παίρνουν 1500 ευρώ κινητό και τσιγκουνεύονται να πάρουν μια θήκη ένα τζαμί και όλα αυτά για 30 ευρώ !! Ο καθένας όπως θέλει και όπως τα βλέπει πεταμένα λεφτά αν δεν έχει επιλογές που να καλύπτουν αυτό που θες !! Εγώ θέλω με διάφραγμα 1.8 ~1.4 σε ζοομ φακό δεν υπάρχει όποτε δεν με καλύπτει κάτι άλλο στο μυαλό μου . Και προς τα παρών τώρα δεν θέλω από του χρόνου μπορεί να πάρω κάτι τρίτου κατασκευαστεί . και να προσθέσω υπάρχει πολύς κόσμος που αγοράζει πχ μηχανή με 30κ και παίρνει κράνος με 500 ευρώ !! Ο καθένας όπως μπορεί φίλε . Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αμφισβήτηση όπως είπε προηγούμενος κάποιος δεν ξέρει αν την έχω πάρει κιόλας τελικά την κάμερα !!! Άκου εκεί . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Just_travel_everywhere
DVaderLa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Υπάρχει και ο Samyang 50mm f1.4 mk ii. Αν δίνεις τόσα χρήματα για ένα από τα καλύτερα σώματα που κυκλοφορούν, πρέπει να το συνοδέψεις και με αντίστοιχους φακούς.
stratigos24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1.4 1.8 σε ζουν φακό ποτε υπήρχε; περαν ελάχιστων εξαιρέσεων βλέπε κροπ φακό 18-35 sigma 1.8… δε θυμάμαι / ξέρω άλλον χαχ … α και sigma 50-100 1.8 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από stratigos24
DVaderLa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εντάξει δεν είμαι ο πρώτος !! Άλλοι παίρνουν 1500 ευρώ κινητό και τσιγκουνεύονται να πάρουν μια θήκη ένα τζαμί και όλα αυτά για 30 ευρώ !! Ο καθένας όπως θέλει και όπως τα βλέπει πεταμένα λεφτά αν δεν έχει επιλογές που να καλύπτουν αυτό που θες !! Εγώ θέλω με διάφραγμα 1.8 ~1.4 σε ζοομ φακό δεν υπάρχει όποτε δεν με καλύπτει κάτι άλλο στο μυαλό μου . Και προς τα παρών τώρα δεν θέλω από του χρόνου μπορεί να πάρω κάτι τρίτου κατασκευαστεί . και να προσθέσω υπάρχει πολύς κόσμος που αγοράζει πχ μηχανή με 30κ και παίρνει κράνος με 500 ευρώ !! Ο καθένας όπως μπορεί φίλε . Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αμφισβήτηση όπως είπε προηγούμενος κάποιος δεν ξέρει αν την έχω πάρει κιόλας τελικά την κάμερα !!! Άκου εκεί . Εσύ γράφεις ότι την έχεις πάρει, και με αυτή τη λογική γράφω. Αν μπορείς να δώσεις 3000 μπορείς να δώσεις και άλλα 500 για φακό, στο δικό μου μυαλό. Αν όχι, μην τα δίνεις και για το σώμα, είναι κρίμα. 5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλημέρα έχω μια α7iv με τον 28-70 κιτ . 1
babisskg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Εσύ γράφεις ότι την έχεις πάρει, και με αυτή τη λογική γράφω. Αν μπορείς να δώσεις 3000 μπορείς να δώσεις και άλλα 500 για φακό, στο δικό μου μυαλό. Αν όχι, μην τα δίνεις και για το σώμα, είναι κρίμα. Ούτε εγώ καταλαβαίνω , διάβασα πως υπάρχει η μηχανή , προφανώς αγορασμένη με τον κιτ φακό , δεν καταλαβαίνω τι θα πει μπορεί και να μην την έχω αγοράσει ? 9 λεπτά πριν, babisskg είπε Ούτε εγώ καταλαβαίνω , διάβασα πως υπάρχει η μηχανή , προφανώς αγορασμένη με τον κιτ φακό , δεν καταλαβαίνω τι θα πει μπορεί και να μην την έχω αγοράσει ? Ούτε καταλαβαίνω πως γίνεται κάποιος που έχει προχωρήσει σε μιά τέτοια αγορά , όπου όχι μόνον για την αξία των 3.000 ευρώ , αλλά και για το γεγονός πως είναι μία πολύ στοχευμένη αγορά , έχει σήμερα τέτοιου είδους απορίες γύρω από τους φακούς , ενώ από την άλλη δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι φακοί της εταιρείας , σαν να τους δοκίμασε όλους δλδ και κατέληξε σε ένα τέτοιο συμπέρασμα . Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την συζήτηση παρόλαυτα . 2 1
stratigos24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε και να προσθέσω υπάρχει πολύς κόσμος που αγοράζει πχ μηχανή με 30κ και παίρνει κράνος με 500 ευρώ !! Ατυχεσ Παράδειγμα. Ένα παράδειγμα σωστό θα ήταν να είχαν μηχανή 30κ και λάστιχα να αγόραζαν μεταχειρισμένα κακής ποιότητας και να μη μπορούσε η μηχανή να πάει τα χιλιόμετρα που μπορεί και γενικά να μην είχε την απόδοση που μπορεί και την οδηγική συμπεριφορά . Αυτό έχει τώρα και η μηχανή σου. Απόδοση που δε μπορεί να τη δείξει με τίποτα. Θέλει καλούς φακούς (όχι τέλειους ακριβούς απαραίτητα αλλά έστω ψιλό νορμαλ για την κλάση της 500-1000 ευρώ να δεις τι κάνει πραγματικά) Και μην το παίρνεις γενικά σαν επίθεση αυτά που σου λένε τα παιδιά, για καλό στα λένε να ξεκολλήσεις. Καλή εικόνα θα δεις και με τον 50αρη που θα πάρεις 130 αλλά όπως και να χει, έχει τα κουσούρια του και φαίνεται στο κόστος του είτε καινούριος είτε μεταχειρισμένος) Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από stratigos24 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ατυχεσ Παράδειγμα. Ένα παράδειγμα σωστό θα ήταν να είχαν μηχανή 30κ και λάστιχα να αγόραζαν μεταχειρισμένα κακής ποιότητας και να μη μπορούσε η μηχανή να πάει τα χιλιόμετρα που μπορεί και γενικά να μην είχε την απόδοση που μπορεί και την οδηγική συμπεριφορά . Αυτό έχει τώρα και η μηχανή σου. Απόδοση που δε μπορεί να τη δείξει με τίποτα. Θέλει καλούς φακούς (όχι τέλειους ακριβούς απαραίτητα αλλά έστω ψιλό νορμαλ για την κλάση της 500-1000 ευρώ να δεις τι κάνει πραγματικά) Και μην το παίρνεις γενικά σαν επίθεση αυτά που σου λένε τα παιδιά, για καλό στα λένε να ξεκολλήσεις. Καλή εικόνα θα δεις και με τον 50αρη που θα πάρεις 130 αλλά όπως και να χει, έχει τα κουσούρια του και φαίνεται στο κόστος του είτε καινούριος είτε μεταχειρισμένος) Φίλε ήθελα να την πάρω και την πήρα δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν γιατι δεν θέλω να δόσω πολλά λεφτά για φακούς . Μπορώ να σου πω ότι με ικανοποίη ο 50 αρης που πήρα !! Δεν θέλω αυτή την στιγμή να δόσω παραπάνω γιατί δεν μου περισσεύουν και δεν θέλω να πάρω φακούς που μπορεί να μην έχω δοκιμάσει αλλά από τα χαρακτηριστικά καταλαβαίνω . Μια ερώτηση έκανα μέχρι εκεί .
stratigos24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μακάρι να σου βγήκε καλός και να τον χαρείς. Όλα τα αλλά που είπαμε σε σένα το κάναμε για να καταλάβεις ότι η μηχανή χαντακώνεται, τίποτα άλλο. Στο μέλλον λοιπόν το έχεις στο νου σου αν θελήσεις να πάρεις κάτι παραπάνω σε αποτέλεσμα, ότι θα χρειαστεί να βάλεις κάπως το χέρι στη τσέπη. τα χαρακτηριστικά των φακών δεν λένε πάντα πολλά ειδικά αν κρίνεις ένα φακό επιφανειακά από αυτά. ΥΓ: Μεγεια ο φακός καλές λήψεις! Περιμένουμε δείγματα !! 1
babisskg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μακάρι να σου βγήκε καλός και να τον χαρείς. Όλα τα αλλά που είπαμε σε σένα το κάναμε για να καταλάβεις ότι η μηχανή χαντακώνεται, τίποτα άλλο. Στο μέλλον λοιπόν το έχεις στο νου σου αν θελήσεις να πάρεις κάτι παραπάνω σε αποτέλεσμα, ότι θα χρειαστεί να βάλεις κάπως το χέρι στη τσέπη. τα χαρακτηριστικά των φακών δεν λένε πάντα πολλά ειδικά αν κρίνεις ένα φακό επιφανειακά από αυτά. ΥΓ: Μεγεια ο φακός καλές λήψεις! Περιμένουμε δείγματα !! Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και τις ευχές σας !
Dr_73 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε 1.4 1.8 σε ζουν φακό ποτε υπήρχε; Δεν υπήρχε ποτέ σε full frame. Τώρα υπάρχει f/2 . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα