Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλημέρα έχω μια α7iv με τον 28-70 κιτ . Θα ήθελα να ρωτήσω στα 120 ευρώ αν αξίζει να πάρω έναν 50μμ 1.8 με ενδιαφέρουν μποκε πορτρέτα και μερικές νυχτερινές συνήθως στην πόλη . Δεν θέλω απλά να πετάξω ξανά χρήματα . Ευχαριστώ 1
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλημέρα έχω μια α7iv με τον 28-70 κιτ . Θα ήθελα να ρωτήσω στα 120 ευρώ αν αξίζει να πάρω έναν 50μμ 1.8 με ενδιαφέρουν μποκε πορτρέτα και μερικές νυχτερινές συνήθως στην πόλη . Δεν θέλω απλά να πετάξω ξανά χρήματα . Ευχαριστώ 120 ευρω μεταχειρισμενος? Σε αυτα τα λεφτα αξιζει καθως για να πας σε κατι ουσιαστικα καλυτερο πρεπει να δωσεις 10πλασια λεφτα , βεβαια ειναι λιγο αργοκινητος στο focus... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 αν αναφερεσαι στον 50μμ της sony που καινουργιος εχει 220ε ,πάρτον καινούριο . Αξιζει σίγουρα σαν φακός ,είναι αργός. Οταν χάσει το θέμα αργεί αρκετα για να το ξαναβρεί. Για σταθερα θεματα είναι άψογος ! Παναλαφρος και μικρός σε διαστάσεις . Με αυτόν κουμπωμενο πάνω ειναι σα να λειπει κατι απ τη μηχανη Δε κάνει για βιντεο,καθολου. Τα πεταμενα λεφτά ήταν ο 28-70 κιτ που πληρωσες ,ειμαι σιγουρος ! Αν δε θέλεις να πεταξεις λεφτά πάρε εναν φακό που θα τιμήσει πολλαπλά τη μηχανη σου. 85μμ sony 500e αλλάααα
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε 120 ευρω μεταχειρισμενος? Σε αυτα τα λεφτα αξιζει καθως για να πας σε κατι ουσιαστικα καλυτερο πρεπει να δωσεις 10πλασια λεφτα , βεβαια ειναι λιγο αργοκινητος στο focus... Αυτό σκέφτομαι είχα πάρει παλιότερα έναν 1655 2.8 και δεν μ άρεσε λόγο μεγέθους !! Κάνω ταξίδια και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός για μένα απλά δεν έχω τέλειες γνώσεις . Γιαυτο θέλω κάποια γνώμη . Σε ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε αν αναφερεσαι στον 50μμ της sony που καινουργιος εχει 220ε ,πάρτον καινούριο . Αξιζει σίγουρα σαν φακός ,είναι αργός. Οταν χάσει το θέμα αργεί αρκετα για να το ξαναβρεί. Για σταθερα θεματα είναι άψογος ! Παναλαφρος και μικρός σε διαστάσεις . Με αυτόν κουμπωμενο πάνω ειναι σα να λειπει κατι απ τη μηχανη Δε κάνει για βιντεο,καθολου. Τα πεταμενα λεφτά ήταν ο 28-70 κιτ που πληρωσες ,ειμαι σιγουρος ! Αν δε θέλεις να πεταξεις λεφτά πάρε εναν φακό που θα τιμήσει πολλαπλά τη μηχανη σου. 85μμ sony 500e αλλάααα Και αυτόν μεταχειρισμένο τον πήρα 130 😅😅 καλός είναι για μένα αλλά θέλω κατο ποιο Φωτεινό. Πιστεύω ότι είναι φωτεινός φακός. Λένε ότι έχει βγει μία καινούργια έκδοση Firmware που τον βελτιώνει πολύ .
highpriest Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Οτι και να πάρεις απο f/2 και κάτω, ειναι αναβάθμιση απο τον κιτ που έχεις. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, highpriest είπε Οτι και να πάρεις απο f/2 και κάτω, ειναι αναβάθμιση απο τον κιτ που έχεις. Αυτό πιστεύω και εγώ .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Αυτό σκέφτομαι είχα πάρει παλιότερα έναν 1655 2.8 και δεν μ άρεσε λόγο μεγέθους !! Κάνω ταξίδια και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός για μένα απλά δεν έχω τέλειες γνώσεις . Γιαυτο θέλω κάποια γνώμη . Σε ευχαριστώ Και αυτόν μεταχειρισμένο τον πήρα 130 😅😅 καλός είναι για μένα αλλά θέλω κατο ποιο Φωτεινό. Πιστεύω ότι είναι φωτεινός φακός. Λένε ότι έχει βγει μία καινούργια έκδοση Firmware που τον βελτιώνει πολύ . α7ιι μετα την ενημερωση του firmware του φακου δεν ειδα καμμια διαφορά. Είναι ο φακός που ειναι ικανος σε συνεχη εστιαση να χασει ενα άγαλμα σε phase detect ειναι μη αξιοποιήσιμος.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε α7ιι μετα την ενημερωση του firmware του φακου δεν ειδα καμμια διαφορά. Είναι ο φακός που ειναι ικανος σε συνεχη εστιαση να χασει ενα άγαλμα σε phase detect ειναι μη αξιοποιήσιμος. Μην μου λες τώρα τέτοια και πάω να τον πάρω. Όντως τόσο χάλια είναιΜην μου λες τώρα τέτοια και πάω να τον πάρω. Όντως τόσο χάλια είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 αν μιλαμε για τον 50μμ ,ειμαι σιγουρος γι αυτα που γραφω γιατι τον ειχα στα χερια μου και τα διαπιστωσα,δε τα διαβασα κάπου. αν σε αλλη α7 μεταγενεστερη απ τη δικη μου ειναι καλύτερος ,δε το ξερω ,θα μας πεις εσυ
DVaderLa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλημέρα έχω μια α7iv με τον 28-70 κιτ . Θα ήθελα να ρωτήσω στα 120 ευρώ αν αξίζει να πάρω έναν 50μμ 1.8 με ενδιαφέρουν μποκε πορτρέτα και μερικές νυχτερινές συνήθως στην πόλη . Δεν θέλω απλά να πετάξω ξανά χρήματα . Ευχαριστώ Με α7iv, μάλλον δεν έχεις θέμα με τα χρήματα. Συστήνω να δεις τον 50mm f2.5 που είναι τώρα σε προσφορά.
babisskg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Καλημέρα έχω μια α7iv με τον 28-70 κιτ . Θα ήθελα να ρωτήσω στα 120 ευρώ αν αξίζει να πάρω έναν 50μμ 1.8 με ενδιαφέρουν μποκε πορτρέτα και μερικές νυχτερινές συνήθως στην πόλη . Δεν θέλω απλά να πετάξω ξανά χρήματα . Ευχαριστώ Δεν γίνεται μηχανή χωρίς να υπάρχει ένας 50αρης στην συλλογή ας το πούμε έτσι . Τώρα βέβαια θα πρέπει να δούμε αν στην περίπτωση που αποδεδειγμένα δεν κάνει ο 50αρης της ίδιας εταιρείας και για όποιους λόγους , αλλά κάνει ένας after market ......... Σίγουρα είναι απαραίτητος σαν εστιακή απόσταση και θέαση , οπότε δεν υπάρχει θέμα για χαμένα λεφτά .
stratigos24 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Να το πούμε πιο απλά. Πάρε τον 130. Δε σου κάνει. Δώσε τον 130… τόσο απλά
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, DVaderLa είπε Με α7iv, μάλλον δεν έχεις θέμα με τα χρήματα. Συστήνω να δεις τον 50mm f2.5 που είναι τώρα σε προσφορά. Δεν θέλω να πετάξω χρήματα το έκανα μια φορά με τον 1655. Τον δοκίμασα μ άρεσε είναι γρήγορος σε κάποια πράγματα όντως ακούγεται το φοκους δεν είμαι επαγγελματίας όποτε πιστεύω ότι ίσως θα κρίνω με αυτόν . και να πω την ταπεινή μου άποψη Όχι ότι είναι σωστή απλά είναι η άποψή μου δεν με ικανοποιούν οι φακοί που έχει η Sony δεν είναι δυνατόν να Κοστολόγης τόσο ακριβά και είτε να λείπει η σταθεροποίηση είτε να έχεις F 4 και μεγαλύτερο γενικα από φ1.8 !! Ο μόνος που μου άρεσε είναι π 2470 που όμως δεν έχει σταθεροποίηση !! Και φυσικά πανάκριβος
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 εισαι σιγουρος οτι εχεις α7 ; κατι δε ταιριαζει σε αυτα που γραφεις . Πολλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα