Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου 10 - 15000

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Αν θέλουμε απλά να κάνουμε την δουλειά μας και οικονομία, λύσεις υπάρχουν.

https://www.newsauto.gr/renault-dacia-lpg/dokimi-dacia-sandero-streetway-1-0-tce-100-ps-lpg-2/

Καλό και οικονομικό.
Το ερώτημα ως συνήθως είναι, μπορεί ο OP να έχει πρόσβαση σε LPG πρατήριο στην καθημερινότητα του;
Το οποίο θα παντρευτεί κιόλας.

Ο δαίμων του τυπογραφείου ξαναχτυπά...

LPG έλεγε, όχι CNG..

Επεξ/σία από LongTom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

από τον απριλιο μπορει να εχουν παει +1500€

το ξερω

Αν είναι αξιόπιστο στις τιμές,

https://www.autotriti.gr/data/newcars/times/montela/times_DACIA_SANDERO_STREETWAY_LPG.asp

Πρίν λίγο καιρό όταν έπλενα το δικό μου στο πλυντήριο είδα ένα στο χρώμα το μπλε μεταλλικό και ήταν μια χαρά γλυκό αυτοκινητάκι στην εμφάνιση. Από μέσα που με άφησε το παλικάρι να το δω κλασικό Dacia, απλά υλικά (πλαστικά) καλά φαίνονταν στην συναρμολόγηση και μου είπε ότι δεν τρέμει τίποτα όσο καιρό το έχει.

10 λεπτά πριν, LongTom είπε

Καλό και οικονομικό.
Το ερώτημα ως συνήθως είναι, μπορεί ο OP να έχει πρόσβαση σε LPG πρατήριο στην καθημερινότητα του;
Το οποίο θα παντρευτεί κιόλας.

Άκυρο το παρακάτω 😅

Ναι σωστά από εκεί ξεκινάμε. Εγώ στην επαρχία που είμαι αν είχα για παράδειγμα Lpg έπρεπε να πάω σε διπλανή πόλη περίπου 45 χλμ πάνε έλα. Βέβαια με τα σημερινά δεδομένα και πάλι κερδισμένος θα ήμουν.

8 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μήπως μπερδεύεις το lpg με το cng?

Κοίτα τον που με μπέρδεψε και μένα 😋

Επεξ/σία από liakinen

Έχετε δίκιο πως αν είναι να δώσεις 15 καλύτερα να βάλεις και 2 ακόμα και να πάρεις καινούριο. Εκεί δε ξέρω τι γίνεται με τις διαθεσιμότητες. 

Με λίγο σφίξιμο από μεριάς μου ίσως να  μπορώ να φτάσω i20, suzuki swift, dacia sandero και κάποιο kia. 

52 λεπτά πριν, gsisr είπε

Έχετε δίκιο πως αν είναι να δώσεις 15 καλύτερα να βάλεις και 2 ακόμα και να πάρεις καινούριο. Εκεί δε ξέρω τι γίνεται με τις διαθεσιμότητες. 

Με λίγο σφίξιμο από μεριάς μου ίσως να  μπορώ να φτάσω i20, suzuki swift, dacia sandero και κάποιο kia. 

υπόψιν πλην του sandero που βγαίνει εργοστασιακό lpg ,παντρεύεσαι τη βενζίνη στα χρόνια εγγύησης , αν κάνεις 10Κ το χρόνο είναι χαοτική διαφορά στο κόστος

11 ώρες πριν, gsisr είπε

17 έχει και το Ibiza CNG 

39 λεπτά πριν, gsisr είπε

γνωρίζετε πως πάνε από διαθεσιμότητες οι παραπάνω εταιρείες; βέβαια θα το μάθω μόλις τις επισκεφτώ αλλά εν πάσει περιπτώση

Ξέρω οτι υπάρχουν κάποια ετοιμοπαραδοτα

Αν κάνεις δική σου παραγγελία, που δεν θα κάνεις γιατί μετά θα πας 18-19+++ με τα έξτρα, τότε η Skoda, vw, Renault νμζ είναι από 4-9 μήνες.

ΤΟΥΟΤΑ 12 μήνες ++

Μπες στο car έχει και καινούργια 

Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η τσέπη σου

φτιάξε εξελ 

• Thanks 1

40 λεπτά πριν, gsisr είπε

γνωρίζετε πως πάνε από διαθεσιμότητες οι παραπάνω εταιρείες; βέβαια θα το μάθω μόλις τις επισκεφτώ αλλά εν πάσει περιπτώση

Ανάλογα την εταιρεία, το μοντέλο και την αντιπροσωπεία (για ορισμένες OEM).
Τις λεπτομέρειες θα τις μάθεις από την εκάστοτε αντιπροσωπεία, πάντως δύσκολα κάτω των 8-10 μηνών για δημοφιλή μοντέλα.

• Like 1

Το καινουργιο fabia ξεκινάει από 15κ δεν υπάρχει λόγος για μεταχειρο εκτός αν βρεις κάνα seat Ibiza/Clio cng h log σε ευκαιρία αλλά θέλει πολύ προσοχή γυρνάνε χιλιόμετρα αβερτα

39 λεπτά πριν, gsisr είπε

Σαν πιο future proof επιλογή ποιο θα επιλέγατε; i20 hybrid η clio lpg + βενζίνη;

το i20 είναι mild hybrid δηλαδή αν δε σκοπεύεις να του κουμπώσεις σύστημα lpg αν βρεις κάποιο σε καλή τιμή ,τότε Clio lpg

• Like 1

8 ώρες πριν, gsisr είπε

όλα αυτά τα mild hybrid δηλαδή δεν μπορούν συναγωνιστούν την οικονομία μιας περίπτωσης όπως του clio ή του duster

Τα mild hybrid είναι καλά για πόλη όσο αναφορά την οικονομία. Που και πάλι το LPG είναι πιο φθηνό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...