Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου 10 - 15000

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα γνώμες για αγορά αυτοκινήτου στη τιμή που αναφέρω. το ταβάνι είναι 15000(μόνο σε περίπτωση που κάτι αξίζει). κριτήρια αγοράς:

1. αξιοπιστία

2. όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ

3. οικονομία αλλά να μπορεί να κινηθεί και εκτός πόλης χωρίς να ζορίζεται

4. να έχει "εύκολο" σέρβις. πχ κοιτούσα για mazda 2 αλλά όποιο συνεργείο και να ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα και δυσκολία εύρεσης ανταλλάκτικών

5. πεντάθυρο αυτοκίνητο, όχι super mini, πχ adam κλπ. όχι sedan 

6. ιδανικά θα ήθελα να έχει κάποιες σύγχρονες ανέσεις. led, navi, cruise control, clima

μου αρέσουν πολύ τα fiesta αλλά όχι με τον 100αρι eco boost. επίσης κοιτούσα mazda. αν έχετε να προτείνετε κάτι θα είμαι ευγνώμων. ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, gsisr είπε

Όπως το corsa που έστειλες. Έχουμε ήδη ένα άστρα στην οικογένεια 

35 λεπτά πριν, gsisr είπε

όχι super mini,

το corsa ειναι σουπερ μινι.

αποφασισε τι θες :P

Αναφορά σε κείμενο

να έχει "εύκολο" σέρβις. πχ κοιτούσα για mazda 2 αλλά όποιο συνεργείο και να ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα και δυσκολία εύρεσης ανταλλάκτικών

5. πεντάθυρο αυτοκίνητο, όχι super mini, πχ adam κλπ. όχι sedan 

μου αρέσουν πολύ τα fiesta αλλά όχι με τον 100αρι eco boost. επίσης κοιτούσα mazda. αν έχετε να προτείνετε κάτι θα είμαι ευγνώμων. ευχαριστώ

28 λεπτά πριν, gsisr είπε

Όπως το corsa που έστειλες. Έχουμε ήδη ένα άστρα στην οικογένεια 

To mazda 2αρι, fiesta & corsa που σου αρέσουν είναι super mini.
Όλα επίσης είναι πεντάθυρα (ή βγαίνουν), αλλά με πολύ περιορισμένους χώρους.

Γιατί όχι τον 1000αρι (100hp) eco της Ford;
Για την κατηγορία του εξαιρετικός κινητήρας και είναι σε παραγωγή-χρήση εδώ και δεκαετία δίχως προβλήματα.

Έπειτα 10 με 15 είναι μεγάλη διαφορά.

Γενικά, μήπως να ξανασκεφτείς τι θέλεις και επανέρχεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Super mini θεωρώ τα adam, το fiat 500, vw up, aygo κλπ. Υπάρχει όπως ανέφερα astra για ταξίδια. Το αμάξι χρειάζεται για τη γυναίκα να πηγαίνει στη δουλειά της γύρω στα 30 χλμ την ημέρα και να έχει τη δυνατότητα να βάλεις κι ένα παιδικό κάθισμα αργότερα κι αν χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι 200χλμ

Για τον 100αρι τουρμπο εκομπουστ σε 3 συνεργεία που ρώτησα μου είπαν μακρυά. Πολλές βλαβες μετά τα 90000 χλμ

Επεξ/σία από gsisr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάποιος ψάχνει τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητα τότε κάνει οικονομία όσο αντέχει (σφίγγεται που λέμε) και πάει σε καινούργιο. 15000€ μεταχειρισμένο σε αυτήν την κατηγορία είναι λάθος αγορά.

Εκτός αν είναι άμεση ανάγκη και δεν μπορεί να περιμένει που και πάλι όλο και κάποιο θα βρεθεί σε έκθεση (εξαίρεση τα γνωστά Best-selling).

Επεξ/σία από liakinen

48 λεπτά πριν, liakinen είπε

Όταν κάποιος ψάχνει τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητα τότε κάνει οικονομία όσο αντέχει (σφίγγεται που λέμε) και πάει σε καινούργιο. 15000€ μεταχειρισμένο σε αυτήν την κατηγορία είναι λάθος αγορά.

Εκτός αν είναι άμεση ανάγκη και δεν μπορεί να περιμένει που και πάλι όλο και κάποιο θα βρεθεί σε έκθεση (εξαίρεση τα γνωστά Best-selling).

Φίλε μου ίσως να βρεις να πάρεις κάτι καινούριο στη τελείως βασική έκδοση  με λιγο πάνω από 20000. Για να πεις ότι βάζεις και κάνα εξτραδακι πας κοντά 25. 15000 με 25000 είναι μεγάλο χάσμα. Θεωρώ ότι στα 15000 μπορείς να βρεις έστω και μια σχετικά πλούσια έκδοση ενός μοντέλου με σχετικά λίγα χλμ. Μπορει να κάνω και λάθος για αυτό και ρωτάω το φόρουμ 

1 ώρα πριν, gsisr είπε

Φίλε μου ίσως να βρεις να πάρεις κάτι καινούριο στη τελείως βασική έκδοση  με λιγο πάνω από 20000. Για να πεις ότι βάζεις και κάνα εξτραδακι πας κοντά 25. 15000 με 25000 είναι μεγάλο χάσμα. Θεωρώ ότι στα 15000 μπορείς να βρεις έστω και μια σχετικά πλούσια έκδοση ενός μοντέλου με σχετικά λίγα χλμ. Μπορει να κάνω και λάθος για αυτό και ρωτάω το φόρουμ 

Χίλιες φορές μία σχετικά "γυμνή" έκδοση καινούργιου παρά μεταχειρισμένο με έξτρα και χλμ kinder έκπληξη.

Το Suzuki Baleno για παράδειγμα πως σου φαίνεται ; 

Ένα εύκολο στην οδήγηση πχ Fiat Panda ; 

Έχει δίκιο ο φίλος που σου λέει να διαλέξεις πχ κάποια που σε βολεύουν - αρέσουν και να σου πουν γνώμες άτομα που τα έχουν οδηγήσει.

και swift κανει και Baleno και Panda. το θέμα είναι να αποφύγουμε τυχόν "ζημιάρικα". γενικά επικρατεί η άποψη πως πχ μακριά από γαλλικά έχουν θέμα με τα ηλεκτρολογικά, το τάδε βγάζει αυτές τις ζημιές κλπ. αυτά θέλω να αποφυγώ

Επειδή το ψάχνω και εγώ για κάτι παρόμοιο, αν θέλεις θερμικό και μένεις κοντά σε πρατήριο, κοίταξε την πιθανότητανα πάρεις κάποιο CNG Panda. Πολύ βολικό και με λιγότερο από 20€ κάνεις πάνω από 200km.

Προσωπικά, επειδή με βολεύει, προσανατολίζομαι σε μικρό μεταχειρισμένο ηλεκτρικό.

• Thanks 1

Βρες ένα kia rio 1.4 diesel ελληνικό. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322891747-kia-rio?utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_medium=push-button&utm_source=android-app&utm_content=aggelia

Κατι σαν αυτό αλλά να έχει τσεκαρεις τα σέρβις να είναι στην στην αντιπροσωπεία.

Εκτός από το ότι είναι σκυλί από αξιοπιστία, έχει 7 χρόνια εγγύηση που μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη. Με ενα μοντέλο του 2017 δηλαδή θα έχεις ακόμη 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, όσο δίνουν μερικές εταιρίες στα καινούργια τους.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, gsisr είπε

18k ακριβώς βγαίνει το Fabia στην ambition έκδοση, μεταλλικό γκρί με τον 1,0 110ps. Εχεις εν μέρη δίκιο, αλλά είναι μερικά μοντέλα ακόμα που κρατάνε σωστή την τιμή με καλό εξοπλισμό (3-4 θα έλεγα)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...