Προς το περιεχόμενο

Τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου στο Samsung Galaxy Unpacked

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, tsakvas είπε

Κανένα τηλέφωνο με sd θα ανακοινώσει στην μεσαία κατηγορία? Που να έρθει ευρωπη

Αυτό νομίζω είναι που έχει περισσότερη σημασία. Αν και ο exynos στο s22 έχει καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τον snapdragon ή τουλάχιστον αυτό ακούγεται...

4 ώρες πριν, anax111 είπε

Το θέμα με το fold είναι ότι η Samsung το πουλάει σε τιμή ναυαρχίδας χωρίς να έχει κάμερες ναυαρχίδας.

Εάν είχε τις ίδιες ή καλύτερες κάμερες με αυτές του S22 θα πήγαινα κατευθείαν fold και δεν θα ξαναγυρνούσα. Και νομίζω πως πολλοί ακόμα θα κάναν το ίδιο. 

Συμφωνώ. Ειδικά αν χρησιμοποιείς πενάκι και κρατάς σημειώσεις συχνά λόγω δουλειάς ή γενικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Samsung: “Καλοσωρίζουμε την 4η γενιά των beta testers.

Οι beta 3 testers μπορούν να ξεφορτωθούν τα fold τους σε ξεφτίλα τιμή. 

Οι δε προηγούμενοι, έχουν ήδη πάρει τους μεντεσέδες στο χέρι. 

Καλή απόλαυση». 

Έχεις στοιχεία πάνω σε αυτό,ή είναι οι κλασικές εικασίες του μέσου Έλληνα που έχει μείνει στην εποχή με τις μοτορολες του στρατού; Προσωπικά φοβόμουν τη μετάβαση σε fold 3 επειδή διάβαζα σε φόρουμ ανάλογα μηνύματα, από άτομα δηλαδή που δεν έχουν την συσκευή.  Μέχρι στιγμής, 6 μήνες μετά δεν έχω κανένα παράπονο πέρα από τη μικρή μπαταρία για τα δεδομένα τα δικά μου. Είναι η συσκευή που σου λυνει τα χέρια. Έχεις ένα μικρό ταμπλετ με κορυφαία οθόνη. Το multitasking του είναι ότι καλύτερο υπάρχει, μπορείς να βάλεις όσες εφαρμογές θες σε παράθυρα. Επίσης η Samsung έχει τρομερή εγγύηση.  Φίλου flip 3 έβγαλε θέμα στην οθόνη μετά από πτώση και του άλλαξαν οθόνη, μπαταρία και frame δωρεάν όλα στην εγγύηση. 

Επίσης θέλω να μου πεις 1 πιο καινοτόμα συσκευή από το fold. 

• Like 1
  • Thanks 2

35 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Έχεις στοιχεία πάνω σε αυτό,ή είναι οι κλασικές εικασίες του μέσου Έλληνα που έχει μείνει στην εποχή με τις μοτορολες του στρατού; Προσωπικά φοβόμουν τη μετάβαση σε fold 3 επειδή διάβαζα σε φόρουμ ανάλογα μηνύματα, από άτομα δηλαδή που δεν έχουν την συσκευή.  Μέχρι στιγμής, 6 μήνες μετά δεν έχω κανένα παράπονο πέρα από τη μικρή μπαταρία για τα δεδομένα τα δικά μου. Είναι η συσκευή που σου λυνει τα χέρια. Έχεις ένα μικρό ταμπλετ με κορυφαία οθόνη. Το multitasking του είναι ότι καλύτερο υπάρχει, μπορείς να βάλεις όσες εφαρμογές θες σε παράθυρα. Επίσης η Samsung έχει τρομερή εγγύηση.  Φίλου flip 3 έβγαλε θέμα στην οθόνη μετά από πτώση και του άλλαξαν οθόνη, μπαταρία και frame δωρεάν όλα στην εγγύηση. 

Επίσης θέλω να μου πεις 1 πιο καινοτόμα συσκευή από το fold. 

Άρχισε ο καθένας «μα η δική μου συσκευή δεν έβγαλε πρόβλημα» και τα κλασσικά. 
Θα βγάλει, όπως οι περισσότερες. 
Ευτυχώς η εγγύηση στα Samsung είναι καλή. 
Δεν ξέρω τί θεωρείς καινοτομία, πάντως εγώ δε θεωρώ καινοτομία να έχω δυο σοκοφρέτες να ανοίγουν και να κλείνουν και κάθε φορά να τρέμω ότι θα μου μείνει στα χέρια. 
Μπερδεύεις (και εσύ) την καινοτομία με το λανσάρισμα ενός παντελώς άχρηστου, πανάκριβου gimmick. 
Σαν το άχρηστο πενάκι των note ας πούμε που οι 9/10  που έχουν note, δεν ξέρουν πώς βγαίνει. 
Γκώσαμε στο ινοβέισο με το ζόρι. 

• Sad 1

11 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Άρχισε ο καθένας «μα η δική μου συσκευή δεν έβγαλε πρόβλημα» και τα κλασσικά. 
Θα βγάλει, όπως οι περισσότερες. 
Ευτυχώς η εγγύηση στα Samsung είναι καλή. 
Δεν ξέρω τί θεωρείς καινοτομία, πάντως εγώ δε θεωρώ καινοτομία να έχω δυο σοκοφρέτες να ανοίγουν και να κλείνουν και κάθε φορά να τρέμω ότι θα μου μείνει στα χέρια. 
Μπερδεύεις (και εσύ) την καινοτομία με το λανσάρισμα ενός παντελώς άχρηστου, πανάκριβου gimmick. 
Σαν το άχρηστο πενάκι των note ας πούμε που οι 9/10  που έχουν note, δεν ξέρουν πώς βγαίνει. 
Γκώσαμε στο ινοβέισο με το ζόρι. 

Δηλαδή μπορείς να έχεις εσύ άποψη που δεν έχεις τη συσκευή στα χέρια σου αλλά δεν μπορώ εγώ που την έχω; Και στο είπα πιο πάνω,είχα έναν φόβο να κάνω τη μετάβαση και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω τίποτα από αυτά που αναφέρεις εσύ ή άλλοι που δεν έχουν τη συσκευή. 

Άχρηστο το πενάκι;  Σοβαρά τώρα; Πόσους έχεις δει να έχουν αγοράσει στοχευμενα note και να μη δουλεύουν το πενάκι; 1/10 2.3/10; Αν δεν είναι καινοτομία το να έχεις κινητό και ταμπλετ σε μια συσκευή τότε τι είναι; 

Ο μηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο από ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με ένα προϊόν και το βγάζουν αχρείαστο. Εγώ προσωπικά είμαι κινητικά ανάπηρος και κάνω χειρουργεία τακτικά όπως και ταξίδια.  Μετά το fold σταμάτησα να κουβαλάω κινητό και ταμπλετ . Άρα η συσκευή μου είναι απόλυτα χρήσιμη και καθόλου gimmick.  Δε ξέρω τι συσκευή έχεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν βγει foldable iPhone, θα βαράς παλαμάκια. Εκτός αν είσαι από την μερίδα ανθρώπων που κράζει κάθε τι καινούργιο σε τεχνολογία φόρα...

• Like 2
  • Thanks 2

7 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Δηλαδή μπορείς να έχεις εσύ άποψη που δεν έχεις τη συσκευή στα χέρια σου αλλά δεν μπορώ εγώ που την έχω; Και στο είπα πιο πάνω,είχα έναν φόβο να κάνω τη μετάβαση και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω τίποτα από αυτά που αναφέρεις εσύ ή άλλοι που δεν έχουν τη συσκευή. 

Άχρηστο το πενάκι;  Σοβαρά τώρα; Πόσους έχεις δει να έχουν αγοράσει στοχευμενα note και να μη δουλεύουν το πενάκι; 1/10 2.3/10; Αν δεν είναι καινοτομία το να έχεις κινητό και ταμπλετ σε μια συσκευή τότε τι είναι; 

Ο μηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο από ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με ένα προϊόν και το βγάζουν αχρείαστο. Εγώ προσωπικά είμαι κινητικά ανάπηρος και κάνω χειρουργεία τακτικά όπως και ταξίδια.  Μετά το fold σταμάτησα να κουβαλάω κινητό και ταμπλετ . Άρα η συσκευή μου είναι απόλυτα χρήσιμη και καθόλου gimmick.  Δε ξέρω τι συσκευή έχεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν βγει foldable iPhone, θα βαράς παλαμάκια. Εκτός αν είσαι από την μερίδα ανθρώπων που κράζει κάθε τι καινούργιο σε τεχνολογία φόρα...

Θα αρχίσω από το τέλος. 
Οχι, δε θα βαράω παλαμάκια γιατί θα έχει 2500€ και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσω τόσα χρήματα για κινητό. 
Αλλα και πάλι πέφτουμε στη παγίδα των προσωπικών επιλογών. 
Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η δίκη σου που σου λύνει τα χέρια, όπως και το πενάκι στο note. 
Ο κανόνας όμως είναι ότι είναι απλά gimmicks.

7 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Θα αρχίσω από το τέλος. 
Οχι, δε θα βαράω παλαμάκια γιατί θα έχει 2500€ και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσω τόσα χρήματα για κινητό. 
Αλλα και πάλι πέφτουμε στη παγίδα των προσωπικών επιλογών. 
Σαφώς και υπάρχουν περιπτώσεις, όπως η δίκη σου που σου λύνει τα χέρια, όπως και το πενάκι στο note. 
Ο κανόνας όμως είναι ότι είναι απλά gimmicks.

Από πότε οι προσωπικές και στοχευμενες επιλογές που λύνουν ένα πρόβλημα είναι λάθος; Είπες ότι είναι άχρηστο, το σωστό λοιπόν είναι να πεις ότι "προσωπικά για εμένα είναι αχρείαστο" και όχι να μιλάς για άχρηστη συσκευή με προβλήματα και χωρίς λόγο ύπαρξης.  

Πέρα από την δική μου προσωπική επιλογή ,οι αυξανομενες πωλήσεις διαψεύδουν τα λεγόμενα σου . Κάθε νέα γενιά κερδίζει παραπάνω κόσμο. Να θυμίσω ότι gimmick ήταν η η πρώτη γενιά iPhone 2g που έφερε την επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο. Όπως και να έχει, γιατί κουράσαμε και οι δύο τους υπόλοιπους, ο καταναλωτής, το σύνολο δηλαδή θα κρίνει αν είναι αποδεκτα τα foldable η όχι.

• Like 2

Νομίζω πάντως πως όσοι δεν είναι κάτοχοι έστω και ενός από τα fold που έχουν βγει δεν μπορούν να μιλάνε πάρα μόνο για το εμφανισιαοά μέρος της συσκευής. Οι δυνατότητες ενός τέτοιου κινητού όσον αφορά την παραγωγικότητα στην εργασία είναι απίστευτες. Οπότε κλασικά haters gona hate.... Πάρτε fold δουλέψτε το μερικές μέρες και αν δεν σας κάνει πουλήστε το αλλά πιστέψτε με σε μερικές μέρες μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις τι κινητό έχεις στα χέρια σου....!!! 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...