Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο forum. Έχω ένα Xiaomi Mi 10T στο οποίο είχα εγκαταστήσει τζαμάκι της Spigen και στον 1+ χρόνο που είχα δεν μου έβγαλε ποτέ κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς το έσπασα.

Το θέμα είναι ότι η Spigen σταμάτησε να βγάζει τζάμια για το κινητό μου. Από τότε έχω αλλάξει 5 τζαμάκια και όλα μου πιάνουν αέρα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης μετά από μια εβδομάδα ο οποίος εξαπλώνεται σταδιακά.

Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα τζαμάκια δεν ήταν full face (βλακεία μου) και ότι η οθόνη είναι κυρτή οπότε λίγο περίεργη.

Τώρα σας ερωτώ, έχετε κάποια καλή πρόταση για τζάμι γιατί βαρέθηκα να χαλάω χρήματα? Να βάλω υγροπροστασία? Η Xiaomi στην Θεσσαλονίκη μου πρότεινε μια "ενισχυμένη" όπως την αποκάλεσαν για 14€ .

Τα φώτα σας παρακαλώ η κατάσταση έχει καταντήσει απελπιστική.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει την T-Max σε άλλα μοντέλα με το Kit + Λάμπα UV.

Είναι καλή εταιρεία όπως η Whitestone.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Έχω δοκιμάσει την T-Max σε άλλα μοντέλα με το Kit + Λάμπα UV.

Είναι καλή εταιρεία όπως η Whitestone.

Σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω. Επίσης η λάμπα UV για ποιον λόγο?

Επίσης, το μαγαζί plus3 στην Θεσσαλονίκη μου πρότεινε να μου εγκαταστήσει τζαμάκι ακριβώς στα μέτρα του κινητού μου το οποίο κόβεται σε μηχάνημα. Έχεις εμπειρία από κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω. Επίσης η λάμπα UV για ποιον λόγο?

Ένα παράδειγμα 

6 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Επίσης, το μαγαζί plus3 στην Θεσσαλονίκη μου πρότεινε να μου εγκαταστήσει τζαμάκι ακριβώς στα μέτρα του κινητού μου το οποίο κόβεται σε μηχάνημα. Έχεις εμπειρία από κάτι τέτοιο?

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι τέτοιο,αν και το έχω ακούσει πιο παλιά σε μεγάλες αλυσίδες σε άλλα μοντέλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...