MarioGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Space Grey / Black 179 ένα 80άρι κάτω από Skroutz/Bestprice! Τίμια τιμή νομίζω! https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/apple-watch/apple-watch-series-3-gps-42mm-space-grey-aluminium-me-sport-band-mauro/?productId=20367628 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από MarioGr
thewildones Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δε θα το αγόραζα ούτε στη μισή από αυτην την τιμή, όταν έχει εγκαταλειφθεί από την ίδια την Apple και δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί. Ο Γερμανός προσπαθεί να ξεστοκάρει, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς, καθώς το έχει ξαναβγάλει σε χαμηλότερη από αυτην την τιμή (169€). Στην τσέπη κανενός δεν μπαίνω, αλλά είναι υπερβολικά τα χρήματα για το συγκεκριμένο. 7
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, thewildones είπε Δε θα το αγόραζα ούτε στη μισή από αυτην την τιμή, όταν έχει εγκαταλειφθεί από την ίδια την Apple και δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί. Ο Γερμανός προσπαθεί να ξεστοκάρει, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς, καθώς το έχει ξαναβγάλει σε χαμηλότερη από αυτην την τιμή (169€). Στην τσέπη κανενός δεν μπαίνω, αλλά είναι υπερβολικά τα χρήματα για το συγκεκριμένο. Δεν το λες και υπερβολικά. Υπάρχουν ένα σωρό "σάπια" smartwatch's" που κυκλοφορούν κοντά σε αυτά τα χρήματα. Για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και να ζητάει το απόλυτο εγώ θα έλεγα ναι στην αγορά εντός και αν μπορεί να διαθέσει ~100€+ για ένα νεότερης γενιάς μοντέλο. Μφχ
terry308 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, MarioGr είπε Τίμια τιμή νομίζω! Είναι σα τα link στο θέμα σου , δεν υπάρχει ...! 😄 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από terry308
thewildones Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 @kormos με την τελαυταία έκδοση λογισμικού που μπορεί να πάρει, μπορώ να το κατατάξω στα "σάπια" είναι αργό στα όρια του unusable, αλλά και πάλι, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος απλά θέλει τη σύνδεση του με παλιότερο iphone για να μη χάνει κλήσεις και τέτοιου είδους βασικά, ίσως και να του έκανε τη δουλειά!
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, thewildones είπε @kormos με την τελαυταία έκδοση λογισμικού που μπορεί να πάρει, μπορώ να το κατατάξω στα "σάπια" είναι αργό στα όρια του unusable, αλλά και πάλι, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος απλά θέλει τη σύνδεση του με παλιότερο iphone για να μη χάνει κλήσεις και τέτοιου είδους βασικά, ίσως και να του έκανε τη δουλειά! Δεν έχεις άδικο στις σκέψεις που θέτεις. Για βασικά πράγματα πάντως και εγώ που έχω το 6 δεν τα κάνω χρήση και όλα 🙃 1
a400 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 5 χρόνια πίσω συσκευή; Είναι του 17. Το είχα τότε. Ήταν καλό για την εποχή του. Τώρα δεν νομίζω να αξίζει τα 179. Πρέπει να σκεφτεί καλά πριν το πάρει κάποιος.
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Για όποιον θέλει apple watch κάτω από 200ευρώ για δικούς του λόγους, είναι μονόδρομος. Το apple watch se 44mm που ξεκινά από 260 με 270+ευρώ δεν είναι φθηνή εναλλακτική. Για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν ένα smartwatch για απλή χρήση,υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές/προτάσεις προφανώς σε xiaomi/huawei κλπ.
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 ναι αλλα το ΣΕ ειναι πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΗ εναλλακτικη με σχετικα μικρη διαφορά...
sirdiman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δε ξερω γιατι το συζητατε... Εχει 5 χρονων μπαταρια..που σημενει οτι αν εχει αποφορτιστει αρκετα τοτε θα την κλαψετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα