Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Series 3 42mm Aluminum Space Grey / Black 179 @ Germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα το αγόραζα ούτε στη μισή από αυτην την τιμή, όταν έχει εγκαταλειφθεί από την ίδια την Apple και δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί. Ο Γερμανός προσπαθεί να ξεστοκάρει, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς, καθώς το έχει ξαναβγάλει σε χαμηλότερη από αυτην την τιμή (169€). Στην τσέπη κανενός δεν μπαίνω, αλλά είναι υπερβολικά τα χρήματα για το συγκεκριμένο.

• Like 7
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thewildones είπε

Δε θα το αγόραζα ούτε στη μισή από αυτην την τιμή, όταν έχει εγκαταλειφθεί από την ίδια την Apple και δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί. Ο Γερμανός προσπαθεί να ξεστοκάρει, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς, καθώς το έχει ξαναβγάλει σε χαμηλότερη από αυτην την τιμή (169€). Στην τσέπη κανενός δεν μπαίνω, αλλά είναι υπερβολικά τα χρήματα για το συγκεκριμένο.

Δεν το λες και υπερβολικά.

Υπάρχουν ένα σωρό "σάπια" smartwatch's" που κυκλοφορούν κοντά σε αυτά τα χρήματα.

Για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και να ζητάει το απόλυτο εγώ θα έλεγα ναι στην αγορά εντός και αν μπορεί να διαθέσει ~100€+ για ένα νεότερης γενιάς μοντέλο.

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, MarioGr είπε

Τίμια τιμή νομίζω!

Είναι σα τα link στο θέμα σου , δεν υπάρχει ...! 😄

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

@kormos με την τελαυταία έκδοση λογισμικού που μπορεί να πάρει, μπορώ να το κατατάξω στα "σάπια" είναι αργό στα όρια του unusable, αλλά και πάλι, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος απλά θέλει τη σύνδεση του με παλιότερο iphone για να μη χάνει κλήσεις και τέτοιου είδους βασικά, ίσως και να του έκανε τη δουλειά!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thewildones είπε

@kormos με την τελαυταία έκδοση λογισμικού που μπορεί να πάρει, μπορώ να το κατατάξω στα "σάπια" είναι αργό στα όρια του unusable, αλλά και πάλι, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Αν κάποιος απλά θέλει τη σύνδεση του με παλιότερο iphone για να μη χάνει κλήσεις και τέτοιου είδους βασικά, ίσως και να του έκανε τη δουλειά!

Δεν έχεις άδικο στις σκέψεις που θέτεις.

Για βασικά πράγματα πάντως και εγώ που έχω το 6 δεν τα κάνω χρήση και όλα 🙃

• Like 1
Δημοσ.

5 χρόνια πίσω συσκευή; Είναι του 17. Το είχα τότε. Ήταν καλό για την εποχή του. Τώρα δεν νομίζω να αξίζει τα 179. Πρέπει να σκεφτεί καλά πριν το πάρει κάποιος.

Δημοσ.

Για όποιον θέλει apple watch κάτω από 200ευρώ για δικούς του λόγους, είναι μονόδρομος. 

Το apple watch se 44mm που ξεκινά από 260 με 270+ευρώ δεν είναι φθηνή εναλλακτική.

Για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν ένα smartwatch για απλή χρήση,υπάρχουν και φθηνότερες επιλογές/προτάσεις προφανώς σε xiaomi/huawei κλπ.

Δημοσ.

Δε ξερω γιατι το συζητατε...

Εχει 5 χρονων μπαταρια..που σημενει οτι αν εχει αποφορτιστει αρκετα τοτε θα την κλαψετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...