Georgek1983 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Επειδη ειμαι εντελως ανενημέρωτος και επειδή δεν εμπιστεύομαι τους υπαλλήλους καμιάς εταιρείας,θελω να κανω μερικές ερωτήσεις εδώ και οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Αγοράζω τη sim που κοστίζει 20 ευρώ.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πακέτο 'Απεριόριστα data για 3 μήνες' που κοστίζει 25 ευρώ. 1)Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε ρουτερ εκτός αυτου που δίνει η cosmote; 2)Προσπαθώ να βρω που βρισκεται η παγίδα.Δηλαδή,δίνω 25 ευρώ και θα έχω πραγματικά απεριόριστα data για 3 μήνες; 3)Τι ταχυτητα θα πιανω;Μένω στα προάστια Θεσσαλικής πόλης.Θα ειμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε πάνω από 15Mbps. 4)Μηπως υπάρχει καποιο όριο στα GB που όταν το ξεπεράσεις μειώνεται η ταχύτητα Mbps; 5)Αν ισχυουν όλα τα παραπάνω,γιατί πληρωνα σαν μ.... τόσο καιρό 70 ευρω το 2μηνο το double play 50mbps,τη στιγμή που δεν με ενδιαφερει καθολου το σταθερο τηλεφωνο;!! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Georgek1983
gianso Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Georgek1983 είπε Γεια σας! Επειδη ειμαι εντελως ανενημέρωτος και επειδή δεν εμπιστεύομαι τους υπαλλήλους καμιάς εταιρείας,θελω να κανω μερικές ερωτήσεις εδώ και οποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Αγοράζω τη sim που κοστίζει 20 ευρώ.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το πακέτο 'Απεριόριστα data για 3 μήνες' που κοστίζει 25 ευρώ. 1)Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε ρουτερ εκτός αυτου που δίνει η cosmote; 2)Προσπαθώ να βρω που βρισκεται η παγίδα.Δηλαδή,δίνω 25 ευρώ και θα έχω πραγματικά απεριόριστα data για 3 μήνες; 3)Τι ταχυτητα θα πιανω;Μένω στα προάστια Θεσσαλικής πόλης.Θα ειμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε πάνω από 15Mbps. 4)Μηπως υπάρχει καποιο όριο στα GB που όταν το ξεπεράσεις μειώνεται η ταχύτητα Mbps; 5)Αν ισχυουν όλα τα παραπάνω,γιατί πληρωνα σαν μ.... τόσο καιρό 70 ευρω το 2μηνο το double play 50mbps,τη στιγμή που δεν με ενδιαφερει καθολου το σταθερο τηλεφωνο;!! Καλημερα, Μολις το έβαλα και εγω (με το router που δινει η cosmote). 3η μερα που το δουλευω (ακομα με τα 50 giga που εχουν δωσει στο αρχικο πακετο) και σε επαρχιακη πολη στο κεντρο τησ (Χαλκιδα) παιζει με καλα με 70mbps down 30mbps up και 25ms ping προς cloud-flare / google. Οσον αφορα το "απεριοριστα" δεν εχω βρει κατι στουσ ορουσ και στισ προυποθεσεις , και στο 13888 που μιλησα με 2 διαφορετικουσ υπαλληλουσ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πολιτικη ορθησ χρησησ ουτε throttling. Ο χρονοσ τωρα θα δειξει ... Αν το εχει κανεισ ηδη 3 μηνες και μπορει να μοιραστει την εμπειρια του θα ηθελα να μαθω και γω. 1
Georgek1983 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλό μεσημέρι!Ευχαριστώ για την απαντηση. Θα το βαλω κι εγω γιατι αυτη τη στιγμη πληρωνω πολλά.Ελπίζω να ειναι και στην πραγματικοτητα οπως τα λεει η εταιρεια.
gianso Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, Georgek1983 είπε Καλό μεσημέρι!Ευχαριστώ για την απαντηση. Θα το βαλω κι εγω γιατι αυτη τη στιγμη πληρωνω πολλά.Ελπίζω να ειναι και στην πραγματικοτητα οπως τα λεει η εταιρεια. Θα εχω εικονα και απο φιλο που περιμενει απο Amazon 5g after market router και θα πω εντυπωσεις και απο αυτον οταν το βαλει και το δουλεψει λιγο καιρο. Καλη συνεχεια ! 1
_filippos_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) μήπως υπάρχει περιορισμός στο voip; Γιατί θεωρητικά θα μπορείς να πάρεις ένα voip νούμερο και να έχεις και σταθερό χρησιμοποιώντας το data Το πακέτο 25€ για unlimited data 3μηνών είναι μονιμο πακέτο ή καλοκαιρινό; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από _filippos_
Georgek1983 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, _filippos_ είπε Το πακέτο 25€ για unlimited data 3μηνών είναι μονιμο πακέτο ή καλοκαιρινό; Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ...Δεν ειναι λογικό να ειναι μόνιμο γιατι θα κοψει πολύ πελατεία από τα double play. Πάντως όπως και να χει,με βαση τα οικονομικά μου,ειναι μονόδρομος για μενα.
gianso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Georgek1983 είπε Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ...Δεν ειναι λογικό να ειναι μόνιμο γιατι θα κοψει πολύ πελατεία από τα double play. Πάντως όπως και να χει,με βαση τα οικονομικά μου,ειναι μονόδρομος για μενα. Ας κανουμε φετοσ τη δουλεια μασ το καλοκαιρι και του χρονου σιγουρα θα βγαλουν κατι αντιστοιχο οποτε για οσους το θελουμε μονο για εξοχικα το καλοκαιρι θα πω οτι ειναι μονοδρομος. Adsl μου βγηκε η πιστη με 10mbps down 0.5 up να προσπαθω να δουλεψω (σοβαρα).
_filippos_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5Mbps down 800Kbps up έχω εγώ στην "24ρα" μου. Κι εγώ προσπαθώ να βρώ εναλλακτική με 4G αλλά βγαινει ακριβή δυστυχώς.
fonzi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Το χρησιμοποιώ και εγώ σε εξοχικό που όμως διανέμουμε και το χειμώνα αρκετά. Καταναλώνουμε πάνω από 25 γιγα το μήνα. Προβληματίζομαι τι να βάλω διότι μόλις μου τελείωσαν τα 12 δωρεάν γιγα της sim. Αν το 25ρι το έχουν μόνο για τώρα μήπως συμφέρει το πακέτο των 80 ευρώ με τα 200 για 9 μήνες και βλέπουμε;
xameleon7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μια ερωτηση σε οσους το βαλατε Οταν ληξει το 3μηνο μπορεις να το ανανεωσεις με 3μηνο παλι στς 25ευρω? Επισης..εχω συσκευη 5G και η Cosmote εχει full 5g σημα στην περιοχη μου με καλυψη μεχρι 600mbps Εχει κανεις αναλογη εμπειρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα